cok üzücü bi durum okudugumda burnum sızladı gözlerım doldu ..lutfen sineye çekme 1 yapan 2 yı 3de yapar ..hem ona baktıgında dokundugunda hep aklına gelcıek o yaptıkları hıc aklından gıtmıcek ..bebegınde yoksa eger bence uzatmamalısın ama tabı karar vermek cok zor ..bız kadınlar hep duygusal yaklasıyoruz durumlar karsısında ama mantıgın ön plana cıkmalı bence çok güç bı durum gercekten
aldatılmayı sineye çekmek zor iş. hala seviyorum diyorsunuz ama aranız düzelse bile içinizde hep acaba tekrar yapar mı korkusu olucak. ayrıca eşiniz gidip o kadının eşini falan dövmüş iş ortaya çıkınca. bu çok ilginç bence. pişman olup sizden özür dileyeceğine..
guvenmıyorum guvenıyorum demıyorum ıstesemde eskısı gıbı olamam ama ayrıldığımda çok acı çekecegım yapacaklarımdan korkuyorum kendımden korkuyorumAyrıl demeyin demişsin ama baska bir çarede yok gibi görünüyor.. :96::96::96:
Onu ne kadar seviyor olsan da bir daha eskisi gibi güvenebilecek misin ? Ve o da senin öğrendiğini biliyor,o sana eskisi gibi davranabilecek mi ???
Çok zor... Ama çocuğunda yoksa ayrılıkmak en iyi çareymiş gibi geliyor bana. Bir daha asla güvenemeyeceksin ona. Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışacak, sürekli kuşku duyacaksın. Oda senin onu terk etmeyeceğinden emin hareket edecek artık. Üstelik daha da bir yıllık evlisin. Yani değişiklik aramak için çok erken bir zaman. En azından uzunca bir süre yani senin peşinden sevgisi için geleceğine emin oluncaya kadar ayrı yaşasaydın keşki... Ama cam kırılmış bir kere allah yardımcın olsun inşallah cnm.
Bu arada canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım 7 yıl flört ettiği gözünün içine bakan kocası tarafından evlililiğinin 10.hamileliğininse 4.ayında aldatıldı. Herkezin parmakla gösterdikleri bir aşka rağmen. Boşanmadı. Boşanamadı. O çocuğu bahane etti. Her ne kadar biz inanmasakta.Ama asla aynı değiller. En ufak bir gecikmede araştırmalar, laf sokmalar, ima etmeler. Üzerinden 4 yıl geçti. Ve konu açıldığında dün gibi daha acısı diyor. Ölene kadar çıkmayacak aklımdan...
yaklaşık 1 sene falan depresyon tedavısı gördüm cnm hala atamadım uzerımdekı ruhsal yorgunluğu bırde ayrılırsam kocamdan bılmıyorum korkuyorum kendımden o kadar çok hırs ve nefret var kı içimde şu anda bıle elım ayagım tıtrıyorcok üzücü bi durum okudugumda burnum sızladı gözlerım doldu ..lutfen sineye çekme 1 yapan 2 yı 3de yapar ..hem ona baktıgında dokundugunda hep aklına gelcıek o yaptıkları hıc aklından gıtmıcek ..bebegınde yoksa eger bence uzatmamalısın ama tabı karar vermek cok zor ..bız kadınlar hep duygusal yaklasıyoruz durumlar karsısında ama mantıgın ön plana cıkmalı bence çok güç bı durum gercekten
Gerçekten çok üzüldüm.Allah böyle kötü insanlardan hepimizi korusun.Yalnız senin anlattığından anladığım kadarıyla sen onu çok sevmişsin fakat o seni senin onu sevdiğin kadar sevememiş demek ki aldatabilme seviyesine düştüğüne göre.
ben kimseye güvenmiyorum ne olur ne olmaz şeytan insanı şaşırtır bu yüzden evlenince eşimle arkadaşlarımı aynı ortamda buluşturmam evli olsalar dahil hep beraber gezelimmiş yok bilmem neymiş yok kardeşim herkez kendi gezsin eşiminde evime erkek arkadaşlarını getirmesine asla izin vermem sakat işler .. bu devirde kimseye güvenmicen kocana bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?