- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yani anlamıyorum gerçekten sizin eşleriniz melek suçsuz günahsız sadece karşılarına biri çıkınca o kişinin illa ayartma niyeti olmazsa bile kocanızın ortamında bulunması bile yeterli kocanızın siiz aldatması için öyle mi bu nasıl bir kör bakış nasıl bi hastalıklı düşünce o zaman sizlerin de arkadaşları kocaları için sizi potansiyel tehlike görsün ona göre davransın nasıl hissedersiniz acaba niyet önemli olan niyet o .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.in içinde varsa o niyet sen istediğin kadar sık çıkarma gösterme telefonunu kontrol et face açtırma anlayamıyorum gerçekten bu düşüncede olanları sanki başka hat almak çok zor başka isimle sitelere üye olmak insan yeter ki istesin boş şeyler bunlar ha bu adiliği evine gelen hergün görüştüğün insanlarla yapabilecek kadar küçülebilmek çok daha iğrenç bunu yapan yarın öbür gün nerelerde neler yapmaz konu sahibiyle beraber görürüz
hani seviyorum ayrılamam diyenler var ya sen istediğin kadar ayrılma da zaten o evlilik bitiyor sürekli huzursuzluk güvensizlik kavga gürültü bunlardan kaçıp yine aldatan koca sonunda ya kadın dayanamayıp yıllar sonra yeter diyor ya yine o sevilen koca yeter be deyip sizi ortada bırakıp gidiyor yani bugün bitmemesinin ne önemi var 5-10 o acıyı çektikten sonra???
yaşadıklarımı ben bılırım kimse bilemez fazlasıyla önyargılısın arkadaşım kör cahiliyet olarak adlandırmana anlam veremıyorum ben burda derdımı paylaşmışım insanlardan yardımcı olmasını beklıyorum kımseyı korudugum yok hem yanı bana yardımcı olmayacaksan burda işin ne ? istemıyorum faydalı bılgılerını kendıne sakla
Canım öncelikle Allah sabır versin zor bir durum.. Bencede bi terapiste gidebilirsin atlatman daha kolay olur belki..Anlamıyorum bu insanları ya o kızı dövmek geldi içimden
bence bayan haklı tek suçlu karşınızadaki kadın değil buna meyil veren eşinizdir. yaşamadan muhakkak kimse bilemez yaşadığınızı. ama bu ince çizgide doğru hareket etmek gerekir. eşiniz bugün buna cesaret ettiyse yarında olucak bu öbür günde ve siz bunun verdiği iç kemirmesiyle yaşıcaksınız çok üzücü
bence de bir psikoloğa gitmelisin.çünkü ordan burdan alacağın öğütler ile uzman bir kişinin tavsiyeleri asla kıyaslanamaz.ben derim intikam al, o der aşırı sev,diğeri ayrı şeyler düzeleceği varsada düzelmez.hemen zaman kaybetmeden bi psikoloğa git ve sakin olmaya çalış.çünkü senin bağırman çağırman ağlaman hiç bişeyi geri getirmez.
Civcivim şoklardayımCanımm benim yaaa sen de mi böyle bir üzüntü içindeydin..Hiç görmemişim bu konunu.. (
Canımm benimm ayrıl diyenlere bakma sen..Bekara koca boşamak kolaydır..O kadar kolay değil..1 şans ver derim daha kötü olacaksan..
Ben aldatılmış ve affetmiş biri olarak söylüyorumm..Nişanlım artık çok değişti..İyi yönde çabalıyor hep ilişkimiz için aldatıldıgımı ögrendıkten sonra..
''İyi ki affetmişim '' diyorum ama ''keske affetmeseydım'' dediğim tek durum kendi psikolojim..Bunu aylar geçse de hâlâ atlatamadm..Umarım sen de ben de ve bizim gibi aldatılanlar da sonunda sağlığına kavusur ve mutlu olur..
Öncelikle sızın adınıza cok uzuldum ve bu olayı yasamıs ve su anda burada derdını anlatıyor olan ben de olabılırdım,ayrıl demek kolay gelıyor ınsanların dılıne,madem sevıyorum dıyorsunuz ben ayrılın demeyecegım size arkadasım ama esınızle o bayanın gorusmelerını kestıklerınden emın olabılıyor musunuz ve eşinizle su ankı ilişkiniz ne durumda,,yanı sureklı kavga halınde mısınız yoksa olayı kapattınız da siz kendi içinizde muhasebe halinde misiniz?
Aldatılma olaylarında neden kadınlar kendıni suçlama gereği duyuyor...
Civciv89;
yaşadığın olay çok büyük,insanın en yakınındakıyle aldatılması can alıcı .
Benim başıma gelmedi ama bir arkadaşım senin yaşadıklarının aynısını yaşamıştı.
Oda senin gibi eşini sevdiğini söyleyip yola devam kararı aldı.
Aranızdaki terk fark senin çocuğun yok...
Bu nekadar doğru tartışılır ama ben 1 defa aldatılan insanların ilerleyen zamanlarda da aldatılacağını düşünüyorum.
Bunları yazarkende niyetim kanayan yarana tuz basmak değil...Çevremde gördüğüm,edindiğim izlenimlere göre durum bu.
Şu saatten sonra senin için eşine yeniden güvenmek oldukça güç olacak,yaşadıklarını unutmayacaksın ama sadece unutmuş gibi
davranacaksın buda yıne sana zarar verecek...
Erkeğe hiç birşey olmuyor,olan biz kadınlara oluyor.Bu sebepten güçlü olmanı diliyorum,umarım bir daha yaşamaz ve mutlu olursun.
Sakın ola ki soru işaretlerinin cevaplarını bulmadan ve evliliğinden , eşinden emin olmadan lütfen çocuk yapma.
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?