Arkadasa katiliyorum, kalbini degil beynini dinle, yada hayatinin sonuna kadar kuskuyla yasa. Bikere aldatilirsan Erkegin sucu Ama ikincisi Senin sucun!
NEDEN SEVGİ AŞK HUZUR MUTLULUK GÜVEN DENEN KAVRAMLARIN Bİ ANDA YIKILMASINA SEBEP OLUYOR BU ALDATAN İNSANLAR. vİJDANSIZLIK BU KADARMI ALDI BAŞINI GİTTİ ??
ya ben bu konuları göre göre böyle cevremdeki tüm kadınlardan süphe duyar oldum.. ne can sıkıcı bi durum bu böyle.. en yakınım dedigin geliyo dert oluyo sana eşine/sevgiline göz koyuyo yani insanlarda hiç mi utanma ar kalmadı ya..şu hale bakk... artık kimseye güvenim yok benim.neden kıskanç neden bukdr takıntılı oldugumu sorarlar bide.işte kocaman bi örnek..neden sevgilimin bi kız arkadaşı olsun ki ya.. yok böyle bişeye izin işte
canım iyi misinin? hiç bir cevap yazmamıssın nasıl hissediyorsun kendini? inşAllah eşin düzelir o kız da hayatınzdan çekip gider, her şey yoluna girer, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Selam cnm.Öncelikle yapman gereken tek şey kendini dinlemek.Yani kendini düşünmek ve ilk önce evini ayırmak. ben bu evlilikten ne kazandım neler kaybettim diye düşünmek.
Daha sonra olayları takip ederdim bu adam beni gerçekten silmişse ve beni aramıyor sormuyor pişman değilse ohh gittide kurtuldum şimdi özgürüm durumlarındaysa hemen boşanma işlemlerini başlatırım.
Sonuçta beni aldatan sevmeyen bırını asla tahammül edemem ki nıtekım kı affeden ınsanlarda bebeğim var dıye affedıyorlar daha sonra bebeği bıraz buyuyunce ılk yaptıkları sey de boşanmak oluyor.tabı kadının gercekten arkası var ise yanı yerı yurdu parası varsa ayrılmaya cesaret edıyor fakat gercekten yerınızz yurdunuz arkanız yoksa çekiyorsunuz herseyı ssıneye cekıyorsunuz bu durumdada yıpranan sız oluyorsunuz...
Valla sevıyorum ne olur ayrılın demeyın dıyorsunuz ya valla ben aşkından da ölsem..Beni aldattığını hıssettıgımde bak gördüğümde demıyorum hıssettıgımde dıyorum...o aşk sevgı kesınlıkle bıter...
ayrılmak dile kolay yaşamak öyle değil tabi..peki eşinle ne durumdasın şu an nasıl bir açıklama yaptı seni ikna edebilmek için çabası oldumu?
ne zaman yaşandı bunlar yenimi?
3 haftaya gırdık ama hala o kadın ruyalarımdan çıkmıyor kafayı yıcem
psikolojik destek alıyomusun doktordan falan.atlatman kolay değil kendi basına
Ne kadar uzucu... Kadinlari kadinlar eziyor...
Nasil bir mide varmis o kadinda ve esinde???? nasil kocasinin gozlerine bakabilmis? nasil senin gozlerine bakip ilk askimsin demis???
Anlamiyorum!!! Yazilarini okurken burdan ben bile sinir oldum nefret ettim... seni dusunemiyorum!!!
Cok uzuluyorum bir yuvanin bu hale gelmesinden!!! Yuva kurmak o kadar zorki huzur mu tepmis esini?
Offf offfff, Allah kimseye yasatmasin en cok kortugum sey aldatilmak!!!
Allah sabir versin sana cnm, ayrilman mi daha hayirli olur gecmisi unutmaya calisman mi bilmiyorum
Ailenle paylas bu durumu, sonrada enine boyuna dusun en agir hangisi basiyorsa onu uygula sonucta bu senin hayatin en dogru karari anca kendin verirsin biz burdan ne desek bos...
"Ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen"
Tamam sevgine aşkına saygım sonsuz ama sonuç itibariyle eşiniz görüştüğünüz tanıdığınız evinize giren bi bayanla aldatmış.
hayır henuz almıyorum ama almam şart oldu çünkü saça sapan ruyalar goruyorum o kadaını eşi tecavuz edıyor bana tövbe ya
bence en kısa zamanda gitmelisin psikoloğa.burda herkes farklı tavsiyelerde bulunur.hangisi senin durumun için en mantıklısıdır bilinmez kmse profesyonel değil burda ve yüz yüze değiliz detayları bilmiyoruz.bir psikologla paylaştığında nasıl yardımcı olabilceğini bilir sana en mantıklı çözümü sunabilir.inşallah üzülmezsin artık mutlu olursun.ben nişanlıma çok güveniyorum ama böyle şeyler duydukça korkmuyoda değilim.çevremde gereksiz az tanıdığım insan barındırmamaya çalışıyorum. Allah kimsenin başına vermesin.en kısa zamanda atlatırsın inş.
Bunları okudukça insan arkadaş edinmeye korkacak.. İstersen bana kızabilirsin, ama fikrimi net söylüyorum: eşin karakterli insan değilmiş. Karşı taraf zaten karakterli değil.. Üzgünüm ama yanlış kişiyi seviyorsun. Karısının arkadaşına göz koyan insandan bahsediyoruz.. Fazla söze gerek yok. Aşk dünyanın sonu değil.. Bazı hatalar vardır, affedilebilinir ya da şans verilebilinir.. Ama bu hatanın şans verilecek, kabul edilebilinecek tarafını göremedim ben. Bundan sonra arkadaşlarını nasıl eve davet edeceksin, eşine nasıl güveneceksin? Senbilirsin yine de, bence de uzman yardımı almalısın.. Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?