Aldatıldım çaresizim yardım edın

Arkadasa katiliyorum, kalbini degil beynini dinle, yada hayatinin sonuna kadar kuskuyla yasa. Bikere aldatilirsan Erkegin sucu Ama ikincisi Senin sucun!

ailemden bıle saklıyorum içimde kapalı bır kutu sürekli kanıyor kanadıkca can kaybedıyor ayrılırsam bır daha kndımı toplayamam diye endişelenıyorum

NEDEN SEVGİ AŞK HUZUR MUTLULUK GÜVEN DENEN KAVRAMLARIN Bİ ANDA YIKILMASINA SEBEP OLUYOR BU ALDATAN İNSANLAR. vİJDANSIZLIK BU KADARMI ALDI BAŞINI GİTTİ ??

MİLLETİN GÖZÜ DÖNDÜ artık kendı eşinin yanındakı başakalarının kacalarına agzının suyunu akıtıyor

sen sen ol kımseye guvenme eşini sır gıbı sakla ben bunu ögrendım eve kım gelırse gözünü kocama dikiyo lanet olsun !

canım iyi misinin? hiç bir cevap yazmamıssın nasıl hissediyorsun kendini? inşAllah eşin düzelir o kız da hayatınzdan çekip gider, her şey yoluna girer, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

bıraz daha ıyıyım canım toparladım kendımı eimle aram iyi ama kız hala o kadar dayak yediği halde özelden çagrı atıyor geberesı

ayrılmak dile kolay yaşamak öyle değil tabi..peki eşinle ne durumdasın şu an nasıl bir açıklama yaptı seni ikna edebilmek için çabası oldumu?

kaçıp gıtmek istıyorum burdan ama ailem çok tutucu geri çevırırler kocanın yanına dön derler dıye korkuyorum

ayrılmak dile kolay yaşamak öyle değil tabi..peki eşinle ne durumdasın şu an nasıl bir açıklama yaptı seni ikna edebilmek için çabası oldumu?

bılmem sanırım ikna oldum gıbı yada bana öyle gelıyor hatasının farkında sanırım boş bır anıma geldı gönlüm kaydı dıyor tövbe yaa bıraz daha sabır edıcem olmuyorsa ayrılıcam

öncelikle allah sabir versin sana.
ama inan o insanla birlikte yasamaya evliligini sürdürmeye devam ettigin sürece bu acin hic dinmeyecek,yasadiklarini hic unutamayacaksin.
her an her saniye aklinda olacak.seviyorum diyorsun bu aci sevginin de üstüne cikacak nefretin sevgini bastiracak.sevgi ve nefretinin arasinda kalacaksin bir zaman bakacaksinki belkide nefretin sevgininde üstüne cikmis.sen sevgiyle esine karsi yürüsende nefretin hep engel olup ayagina dolanacak belkide.
hergün yaran iyilesmeyecek daha cok kanayacak,uykularin hep kavuslarla dolu olacak.

ya yikilan gururun degmez insanlarin ayaklari altinda hep ezilecek.karsindaki insan yaptigi hatayi görmeyecek hakketmedigin halde seni suclayacak.zeytinyag misali üste cikmaya calisacak.

kendinde suc arama bencede.hangi kadin olursa olsun hic kimse aldatilmayi ihaneti haketmiyor.ha sen sucluysan ilgisizsen esin gelir seninle konusur rahatsizliklarini anlatir.haa olduki sevgisi saygisi bitti sana karsi erkek gibi söyler ve ayirir yollarini.karsisindakini hakkini alarak kalbini kirarak ona ihanet ederek degil.

allah kimseye ihanetin acisini yasatmasin.okadar zorki.dilerim allahtan bunu yapanlar hem bu dünyada hemde öbür dünyada cezasini bulur.
allah yar ve yardimcin olsun.dilerim en kisa zamanda bu aciyi atlatirsin.

"Ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen"
Tamam sevgine aşkına saygım sonsuz ama sonuç itibariyle eşiniz görüştüğünüz tanıdığınız evinize giren bi bayanla aldatmış.

Ne kadar uzucu... Kadinlari kadinlar eziyor...

Nasil bir mide varmis o kadinda ve esinde???? nasil kocasinin gozlerine bakabilmis? nasil senin gozlerine bakip ilk askimsin demis???

Anlamiyorum!!! Yazilarini okurken burdan ben bile sinir oldum nefret ettim... seni dusunemiyorum!!!

Cok uzuluyorum bir yuvanin bu hale gelmesinden!!! Yuva kurmak o kadar zorki huzur mu tepmis esini?

Offf offfff, Allah kimseye yasatmasin en cok kortugum sey aldatilmak!!!

Allah sabir versin sana cnm, ayrilman mi daha hayirli olur gecmisi unutmaya calisman mi bilmiyorum

Ailenle paylas bu durumu, sonrada enine boyuna dusun en agir hangisi basiyorsa onu uygula sonucta bu senin hayatin en dogru karari anca kendin verirsin biz burdan ne desek bos...

tşk edrm canım verdıgın destek için ailemle paylaşsam onlar çok yıkılacaklar bır hatasını daha göreyim bırakırım ve aslada gerı dönmem

hayır henuz almıyorum ama almam şart oldu çünkü saça sapan ruyalar goruyorum o kadaını eşi tecavuz edıyor bana tövbe ya

bence en kısa zamanda gitmelisin psikoloğa.burda herkes farklı tavsiyelerde bulunur.hangisi senin durumun için en mantıklısıdır bilinmez kmse profesyonel değil burda ve yüz yüze değiliz detayları bilmiyoruz.bir psikologla paylaştığında nasıl yardımcı olabilceğini bilir sana en mantıklı çözümü sunabilir.inşallah üzülmezsin artık mutlu olursun.ben nişanlıma çok güveniyorum ama böyle şeyler duydukça korkmuyoda değilim.çevremde gereksiz az tanıdığım insan barındırmamaya çalışıyorum. Allah kimsenin başına vermesin.en kısa zamanda atlatırsın inş.

gıtmem şart oldu düşündükçe kafayı yıyorum çnku ALLAH bozamsın canım

Bunları okudukça insan arkadaş edinmeye korkacak.. İstersen bana kızabilirsin, ama fikrimi net söylüyorum: eşin karakterli insan değilmiş. Karşı taraf zaten karakterli değil.. Üzgünüm ama yanlış kişiyi seviyorsun. Karısının arkadaşına göz koyan insandan bahsediyoruz.. Fazla söze gerek yok. Aşk dünyanın sonu değil.. Bazı hatalar vardır, affedilebilinir ya da şans verilebilinir.. Ama bu hatanın şans verilecek, kabul edilebilinecek tarafını göremedim ben. Bundan sonra arkadaşlarını nasıl eve davet edeceksin, eşine nasıl güveneceksin? Senbilirsin yine de, bence de uzman yardımı almalısın.. Allah yardımcın olsun...

tşk edrm canım bu kadar mıllet yüzsüzleştı ıyıce en ıyı çekip gıtmek başka çarem kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…