aldatıldım çok mutsuzum

diyorum takma kafana bak o ne kadar rahat sende rahat ol.boşa gitsin nası bi hayat kimle yaşamak istiyorsa yaşasın beynim bunu diyor ama kalbim sızlıyor...ikisi çok ayrı şeyler söylüyor hangisini yapım bilemiyorum

zaten konuşmuyoruz daha dogrusu o konuşuyor ben konuşmuyorum.o gayet rahat bişekilde aşkım karım canım bu şekilde.

nası yani anlıyamadım..
Şimdi burda cocugumuzun pisiginden bile bahsetsek en az 6-7 paragraf (özgeçmiş haric) yazılır. Cins-i latif ayrıntı sever, detaycidir,fil hafızasına sahiptir (hele böyle travmatik konularda) ve dahi anlatmak istediğinde karşısında dağlar duramaz. O yüzden saskinligimi mazur gorun.

ben burda ilkmiyim başından bu durum geçmiş çok kadın yazmış buna güvenerek cesaret alarak paylaşmak istedim.yanlışmı yaptım yazmamam mı gerekiyordu.

ben burda ilkmiyim başından bu durum geçmiş çok kadın yazmış buna güvenerek cesaret alarak paylaşmak istedim.yanlışmı yaptım yazmamam mı gerekiyordu.
Valla o mesajdan bunu çıkardıysanız muhtemelen kocanız da aslında tesisatciyla konuşuyordu. Özetle size pek inanmadim.
Haydi iyi geceler.
Hamis: Aşkım diyen adam boşanır mi Yahu?

Arkadaş diyor ki;olay nasıl oldu,nasıl gelisti? Doğum gununuzdu akşam ictiniz,gece bı uyandınız adam yanınıza telefonda sevgiliyle askımlı cicimli konuşuyor(bu ne ceserattir yiğidim seni tanımak istiyorum beni mutlaka ara capsi geldi aklıma yazayım dedim). Yani daha fazla detay daha fazla sonrasında ne yaptınız mesela?

O değil de on yıllık karı koca ilişkisinden çok sevgili durumu falan sandım okurken..

zaten ayrılmak isteyen benim o ayrılmıyor ki ona göre hiç bişe yok herşey yolunda.

zaten ayrılmak isteyen benim o ayrılmıyor ki ona göre hiç bişe yok herşey yolunda.
ayrılmayi istemek çare değil,şimdiye kadar ki üzerinden ne kadar zaman geçti olay ne zaman yaşandı hala bilinmiyor boşanma işlemlerine başlamanız gerekiyordu. Gerçi bana yazması kolay,Allah yardımcınız olsun.

S sara29
Önceki mesajlarınıza da baktım. Bu aldatma ânını daha önce eşiniz ve çocuğunuzla tatilde yaşadığınızı yazmışsınız. Tatilden bu yana hâlâ görüşüyor kadınla ve size inkâr mı ediyor? Hala nasıl tepki vermediniz ki? Bu kadar pişkinlik nasıl yapabiliyor? Allah sabır versin size

en son 11 temmuzda bu durumu yazmışsınız aradan geçmiş 15 gün
o arada naptınız
benim eşim de 15 gündür yaptıklarıma rağmen yanımda dursa hala evli kalsa yapmaya devam ederim normalmiş gibi çünkü tepki veren yok

ne adama kapıyı göstermişsiniz ne kendinize e adamda doğal yaşantısında takılıyor..

Kocanız sizin yanınızda konuşacak kadar aşmış kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…