aldatıldım çok mutsuzum

Allah yardımcınız olsun zor bir durum, adamda pişmanlık olsa ve ilk hatasıysa çocukta varsa belki düşünün derdim ama eşinizde öyle bir durum yok, sizi salak yerine koyuyor inkarla muhtemelen ilişkisine devam ediyor.. Biraz kafanı dinle sakın şekilde düşününce kendiniz için doğru kararı alabilirsiniz.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,..

Valla o mesajdan bunu çıkardıysanız muhtemelen kocanız da aslında tesisatciyla konuşuyordu. Özetle size pek inanmadim.
Haydi iyi geceler.
Hamis: Aşkım diyen adam boşanır mi Yahu?
Çok duygusuz , alaycı bir msj.. Kadıncagız zaten bunalımda yazık size..

Milleti bos yere yormak hobileriniz arasinda falan mi?Once guzel bir kurguyla gelseydiniz keske.

Daha basit cümleler kurun konu sahibi şu an bu cümleleri idrak edebilecek durumda değil ağır geliyor

bu olay ne zaman oldu?
neden hala aynı evdesiniz?
boşanmak istemiyor demişsiniz ya, boşanmak için tek tarafın rızası ve mağduriyeti yeterli, yani adamı boşanmaya ikna etmek zorunda değilsiniz.
çok merak ediyorum, o değil de siz ihanet etmiş olsaydınız, eşiniz sizinle yaşamaya devam eder ve sizin onunla pişkin pişkin konuşmaya devam etmenize izin verir miydi?
ben söyleyeyim muhtemelen sizi o anda kapının önüne koyar, çocuğunuzu bile göstermezdi,
siz neyi bekliyorsunuz ben onu anlamadım...

Boşanmaktan çok affetmeye çalışıyormuşsunuz da "bir özür dilese o geçici asıl seni seviyorum" dese diye bekliyor gibisiniz sanki.

Boşanmaktan çok affetmeye çalışıyormuşsunuz da "bir özür dilese o geçici asıl seni seviyorum" dese diye bekliyor gibisiniz sanki.
O asamadalar bence..adam zaten inkar etmis konu sahibi de anlattiklarindan cikardigima gore ikna olmus ama hala aklinda normal olarak...ozetle durum.bu.

Konu sahibi arkadas; zamanla atlatirsin Allah yardimcin olsun..kusurabakma anlattiklarina gore fazla yazacak birsey yok

O asamadalar bence..adam zaten inkar etmis konu sahibi de anlattiklarindan cikardigima gore ikna olmus ama hala aklinda normal olarak...ozetle durum.bu.

Umarım benimki suizandır ama öyle anladım.
Neden beni aldattıdan çok meden bir.şey olmamış gibi yapıyor kısmına odaklanmış gibi.
Bu 15 gündür sadece bekleme bir şey yapmama (evi terk etme ya da evden gitmesini isteme gibi) durumu bundan kaynaklanıyor.
Ha özür diledi ha dileyecek diye bekliyor ama eş kişisi hiç özür dileyecek birine benzemiyor.

Aldattigini ispatlayip yuzune kanitlariyla vurmakla başlayin oncelikle hem bunu yapmakla rahatlarsiniz hemde madem bosanacaksiniz mahkemeye sunarsiniz. Adam birde mahkemede size şizofreni muammelesi yapmasin. Kesinlikle kanit bulun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…