Çok duygusuz , alaycı bir msj.. Kadıncagız zaten bunalımda yazık size..Valla o mesajdan bunu çıkardıysanız muhtemelen kocanız da aslında tesisatciyla konuşuyordu. Özetle size pek inanmadim.
Haydi iyi geceler.
Hamis: Aşkım diyen adam boşanır mi Yahu?
Öyle mi dersiniz. Peki.Çok duygusuz , alaycı bir msj.. Kadıncagız zaten bunalımda yazık size..
Size mesaj atamadım bana özel mesaj atarmısınız?bu kadar pişkin oldugunu bende yeni ögrendim
rahat olması daha sinir bozucu.
Hiç birisi arkasında durmaz yaptığı pisliğin. Yıkın dünyayı başına rahatlatın kendinizi.zaten konuşmuyoruz daha dogrusu o konuşuyor ben konuşmuyorum.o gayet rahat bişekilde aşkım karım canım bu şekilde.
Daha basit cümleler kurun konu sahibi şu an bu cümleleri idrak edebilecek durumda değil ağır geliyorŞimdi burda cocugumuzun pisiginden bile bahsetsek en az 6-7 paragraf (özgeçmiş haric) yazılır. Cins-i latif ayrıntı sever, detaycidir,fil hafızasına sahiptir (hele böyle travmatik konularda) ve dahi anlatmak istediğinde karşısında dağlar duramaz. O yüzden saskinligimi mazur gorun.
ben onun gibi yapamıyorum tepkisiz kalamıyorum umrumda degilmiş gibi davranamıyorum.
O asamadalar bence..adam zaten inkar etmis konu sahibi de anlattiklarindan cikardigima gore ikna olmus ama hala aklinda normal olarak...ozetle durum.bu.Boşanmaktan çok affetmeye çalışıyormuşsunuz da "bir özür dilese o geçici asıl seni seviyorum" dese diye bekliyor gibisiniz sanki.
O asamadalar bence..adam zaten inkar etmis konu sahibi de anlattiklarindan cikardigima gore ikna olmus ama hala aklinda normal olarak...ozetle durum.bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?