Aldatıldım çok üzgünüm

iro61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
97
25
88
36
Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...

Aldatılınca sineye çekip çekmemek sana kalmış ama eşinin ettiği yeminler çok komık olmuş..

-kardeşimi de kocası aldatsın..
-annemin babamın ölü leşini göreyim.(tövbe yarabbim)

İki gun sonra yine yapacak ve gelecek olan yemin evladi uzerine olacak. Ben bi tarafina tekmeyi vurur kapinin onune koyardim. 10 tane cocugum olsa aldatmanin hic bir affi yoktur benim gozumde.

ALLAH yardımcınız olsun

Aldatılınca sineye çekip çekmemek sana kalmış ama eşinin ettiği yeminler çok komık olmuş..

-kardeşimi de kocası aldatsın..
-annemin babamın ölü leşini göreyim.(tövbe yarabbim)
Di mi ya, gerizekali kendi uzerinden yemin etse, " bir daha aldatirsam tek bacagim kopsun ya da iki gozum sasi baksan, her kadin tipime gulsun " gibi seyler desene. Daha ikna edici olurdu bence.

Hiç bişey olmamış gibi devam etmemi istiyo yeni bir sayfa açalım diyo... Ama ben hala etkisindeyim bir an bile çıkmıyo aklımdan

Bende affetmem diyorum ama basına gelmeyen bilemez 2 tane evladım var rabbim kimseye yaşatmasın hele siz hamilesiniz rabbim dogru yoldan ayırmasın bence zamana bırakın zaman herseyin ilacıdır baktınız yapamıyorsunuz ozaman ayrılırsınız ama bunu cezasız bırakmayın biraz sürünsün aklı basına gelsin

Ayrilmak istemiyorsaniz kocanizi babanizin evine bir sürec giderek cezalandirin dicem ama böyle yaratiklar firsattan istifade birde kari getirir eve .... O yüzden sadece allah yardimciniz olsun diyorum ....
Insallah birdaha yapmaz .....

O kadına da msj yazdım ilişkiniz ne dereceydi diye aynıları söyledi hiç buluşmamışlar sadece netten... Bide özür diledi kaç kere evli olduğunu bilmiyodum engelledim onu dedi

Ben de aldatilmıştım eski sevgilim tarafından hem kız arkadaşım çıktı tabi bizim beraberliğimizi bilmiyordu. Öğrendiğimi duyunca kaçtı ben yakaladım dovdum dövdüm tukurdum suratına millete yaydım ki rezil olsun sonra yol verdim. Tabi aylar sonra yine beraberdik ama eski aşk kalmiyo.

İki gun sonra yine yapacak ve gelecek olan yemin evladi uzerine olacak. Ben bi tarafina tekmeyi vurur kapinin onune koyardim. 10 tane cocugum olsa aldatmanin hic bir affi yoktur benim gozumde.
Ben zaten çocuğu ağzına dolamasından korktum..ettiği yeminlerden belli ne densiz biri olduğu

Ayrilmak istemiyorsaniz kocanizi babanizin evine bir sürec giderek cezalandirin dicem ama böyle yaratiklar firsattan istifade birde kari getirir eve .... O yüzden sadece allah yardimciniz olsun diyorum ....
Insallah birdaha yapmaz .....
Babamın evine çoktan giderdim de anlarlar onlara söylemedim çok çok üzülürler

Babamın evine çoktan giderdim de anlarlar onlara söylemedim çok çok üzülürler
Tabiiki üzülürler. Senin kendine vermedigin degeri onlar veriyor cünkü sana ...
Allahim büyük konusmak istemiyorum ama suan yasadiklarinizi tahmin bile etmek istemiyorum ...
Allah yardimcin olsun :/

Di mi ya, gerizekali kendi uzerinden yemin etse, " bir daha aldatirsam tek bacagim kopsun ya da iki gozum sasi baksan, her kadin tipime gulsun " gibi seyler desene. Daha ikna edici olurdu bence.
Lütfen aldatırken kendisi,kendisine lazım olacak..onu yeminlerine karıştıramaz..birde cicek yollamış..
Ne kadar kolay lokma goruyor kım bılır..

Affedeyim ama süründüreyim de diyorum ama nasıl ? İntikam da almak istiyorum bazen ama ben onun yaptığını yapamam allah korkum var en başta

Aynen katiliyorum bir kadinin onuru gururu gitti mi neyi kalir kendine saygini yitirmek daha mi iyi bir kere tamam affettim demek ben susmaya bacagimi kirip oturmaya hazirim sen keyfine bak demek..arti bu bir kere oluyosa ve es affediyosa illaki tekrarlanir her halikarda ben bosanmam ragziyim herseye diyosan da dert etmicen amaaaann eve geliyoya alis veris yapiyo elektrigi suyu yatiriya napak deyip hazmetcen boyle diyen gurupta bu hayli fazlalikta..orasi senin yapina kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…