Aldatılınca sineye çekip çekmemek sana kalmış ama eşinin ettiği yeminler çok komık olmuş..
-kardeşimi de kocası aldatsın..
-annemin babamın ölü leşini göreyim.(tövbe yarabbim)
Di mi ya, gerizekali kendi uzerinden yemin etse, " bir daha aldatirsam tek bacagim kopsun ya da iki gozum sasi baksan, her kadin tipime gulsun " gibi seyler desene. Daha ikna edici olurdu bence.Aldatılınca sineye çekip çekmemek sana kalmış ama eşinin ettiği yeminler çok komık olmuş..
-kardeşimi de kocası aldatsın..
-annemin babamın ölü leşini göreyim.(tövbe yarabbim)
Ben zaten çocuğu ağzına dolamasından korktum..ettiği yeminlerden belli ne densiz biri olduğuİki gun sonra yine yapacak ve gelecek olan yemin evladi uzerine olacak. Ben bi tarafina tekmeyi vurur kapinin onune koyardim. 10 tane cocugum olsa aldatmanin hic bir affi yoktur benim gozumde.
Babamın evine çoktan giderdim de anlarlar onlara söylemedim çok çok üzülürlerAyrilmak istemiyorsaniz kocanizi babanizin evine bir sürec giderek cezalandirin dicem ama böyle yaratiklar firsattan istifade birde kari getirir eve .... O yüzden sadece allah yardimciniz olsun diyorum ....
Insallah birdaha yapmaz .....
Tabiiki üzülürler. Senin kendine vermedigin degeri onlar veriyor cünkü sana ...Babamın evine çoktan giderdim de anlarlar onlara söylemedim çok çok üzülürler
Lütfen aldatırken kendisi,kendisine lazım olacak..onu yeminlerine karıştıramaz..birde cicek yollamış..Di mi ya, gerizekali kendi uzerinden yemin etse, " bir daha aldatirsam tek bacagim kopsun ya da iki gozum sasi baksan, her kadin tipime gulsun " gibi seyler desene. Daha ikna edici olurdu bence.
Bende affetmem diyorum ama basına gelmeyen bilemez 2 tane evladım var rabbim kimseye yaşatmasın hele siz hamilesiniz rabbim dogru yoldan ayırmasın bence zamana bırakın zaman herseyin ilacıdır baktınız yapamıyorsunuz ozaman ayrılırsınız ama bunu cezasız bırakmayın biraz sürünsün aklı basına gelsin
Aynen katiliyorum bir kadinin onuru gururu gitti mi neyi kalir kendine saygini yitirmek daha mi iyi bir kere tamam affettim demek ben susmaya bacagimi kirip oturmaya hazirim sen keyfine bak demek..arti bu bir kere oluyosa ve es affediyosa illaki tekrarlanir her halikarda ben bosanmam ragziyim herseye diyosan da dert etmicen amaaaann eve geliyoya alis veris yapiyo elektrigi suyu yatiriya napak deyip hazmetcen boyle diyen gurupta bu hayli fazlalikta..orasi senin yapina kalmisİki gun sonra yine yapacak ve gelecek olan yemin evladi uzerine olacak. Ben bi tarafina tekmeyi vurur kapinin onune koyardim. 10 tane cocugum olsa aldatmanin hic bir affi yoktur benim gozumde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?