Aldatıldım çok üzgünüm

Doğumum da çok yaklaştı haftaya flan bekliyorum o kadar korkuyordum ki doğumdan şimdi umrumda değil hiç heyecanlıda değilim...;(

Aldatmayı geç adam ciddi hasta manyak deli ne demek anne babamın lesini göreyim les diye hayvan ölüsüne derler, eniştesini ablamı aldatsın ne demektir yaa adamın yeminleri bile onu baģlamıyo, ablam aldatılsın annem babam ölsün

Aldatma ikinci planda kaldı benim.kafamda

Bu erkekler bide karninda cocuklarini tasiyanlara yapiyorlar bunu inanamiyorum ya bu kadin hem senin kahrini ceksin hem downli olma ihtimaliyle dokuz ayi bin bir kahirla gecirsin sende tut aldat surundur canim yemk yapma yat aksama kadar hic biseyini yapma cektirebildigin kadar cektir hatta varsa kv ne anlat derim ben onlarda ceksin kulagini

Çok pişman oldum işin içine girdim bi daha çıkamadım kadın beddua eder çocuğumuza bişy olur diye dedi ekimde evlenicem demiş kadına o zaman bitirecektik zaten dedi ama bi görseniz mesajları... Resmen ekime az kaldı tadını çıkarayım der gibi...

Annesinin babasının leşini mi görsün..yeminleri bile iğrenç bu adamın.
Tekrar aldatılmak istiyorsanız affedin..
Ve umarım annenizden babanızdan daha fazla kimseyi sevmezsiniz..

Ekimde biteceğine inanıyo musun?¿

pislikkkk adam

sende madem boşanamayacaksın deşmeseydin keşke

Kadına benim yanımda itşraf etti evli olduğunu o da şerefsizsin karındanda özür diliyorum deyip engelledi

Hayır haberin olmasa yakalamasan ekimde biter miydi sence

Kadın da pislik ayrıca evli değil nişanlı diye biliyomuş daha mı masum oluyo öyle olunca, evli adamla yazışmam nişanlı adamla yazışırım dedi zaar

Sen kadınsin ne demek lan? Kan beynime sıçradı resmen! Ahlaksizligina bir de cifte standart eklemiş, kombo yapmış sicmis sivamis adam bildiğin!
O öyle deyince sen de gayet de aynı şey. Ben yapsam en iyi ihtimalle döver, bosardin. Daha olası ihtimalle de oldururdun, erkeksin ya gururun falan vardır ya hanı? Ama benim de var ne yapayım şimdi sana, uykunda mi bogayim yoksa ekmek bıçağı ile mi cizeyim diyecektin. Bak gor nasıl tutusuyordu o zaman, kalir mıydı hiç su piskinliginden eser?

Üstelik ben bunu öğrenmeden önce geçenlerde bana ne sordu biliyo musunuz.. Seni aldatırsam ne yapardın dedi o kadar güveniyodumki kocama öldürürüm dedim gülüp geçtik

bu adam hem suçlu hem güçlü hem cahil. Annenle babandan fazla kimseyi sevme. Bence ekimde de bitmezdi. Allah yardımcın olsun.

Hatta ve hatta yine geçenlerde başka bi arkadaşımı kocasının aldattığını öğrenmiştim bunu eşime de söylemiştim tüh yazık ya flan demişti eşim... Ben tabi manyak.. Meğer bende aldatılıyormuşum... Birde bak benim gibi kocan var kıymetimi bil dedi bana.. Şimdi bınlar aklıma geldikçe deliriyorum...

Hiç bişey olmamış gibi devam etmemi istiyo yeni bir sayfa açalım diyo... Ama ben hala etkisindeyim bir an bile çıkmıyo aklımdan

Hicbir zaman cikmayacak aklindan dogum yaptiktan sonra iyice duygusallasacaksin cok aglayacaksin sevmeyi deneyeceksin ama en ufak ilgisizligini sezdiginde yeniden alev alicaksin yine yapiyor diye. Bide lohusaliktan dolayi bi sure ara vericeksnz malum. Senin butun duygularin alt ust olacak oda iyice daralip kendni disari aticak.Ailesiyle aran nasil bilmiyorum ama bide onlar destek ciktilarmi ogullarina ne moral kalacak ne sut. Bebegine sarilip aglayip durcan. Yasanmis gercek hikayedir. Sahsen.

Ama soylede olabilir. Guven verirse unutursun hic hatirlamamak kaydiyla. Sende unutmak istersen tabi...

Bende dogacak cocugumu dusundum hep sabrettim ama nafile.... cocuklarini aramaz sormazlar bile sutu bozuk kansiz haysiyetsizler..........s...szler.....o...c.lari.
Cok sinirlendim yine k.bakmayin.

İnşallah bebeğin sendromlu doğmaz çünkü özel çocuklar özel bakım ister ve bu adamı arkandan bulacağını sanmıyorum

Bahanesi bile hazır olur sen hep bebekle ilgileniyodun benim de pipim olduğu için yapmak zorundaydım bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…