- 22 Eylül 2015
- 49
- 24
- 3
- 31
Ailesi duysa sevinir heralde zaten aşırı kıskanıyolardı bizim sevgimiziHicbir zaman cikmayacak aklindan dogum yaptiktan sonra iyice duygusallasacaksin cok aglayacaksin sevmeyi deneyeceksin ama en ufak ilgisizligini sezdiginde yeniden alev alicaksin yine yapiyor diye. Bide lohusaliktan dolayi bi sure ara vericeksnz malum. Senin butun duygularin alt ust olacak oda iyice daralip kendni disari aticak.Ailesiyle aran nasil bilmiyorum ama bide onlar destek ciktilarmi ogullarina ne moral kalacak ne sut. Bebegine sarilip aglayip durcan. Yasanmis gercek hikayedir. Sahsen.
Ama soylede olabilir. Guven verirse unutursun hic hatirlamamak kaydiyla. Sende unutmak istersen tabi...
Bende dogacak cocugumu dusundum hep sabrettim ama nafile.... cocuklarini aramaz sormazlar bile sutu bozuk kansiz haysiyetsizler..........s...szler.....o...c.lari.
Cok sinirlendim yine k.bakmayin.
İnşallah...Çocuğun doğsun bi bakalım sağlıkla ondan sonra iyice bi düşün derim ona üzülüp daralıp bebeğine zarar verme onun suçu günahı yok sonra bakarsın eşinin tavırlarına hoşuna gitmezse güvenemezsen boşanırsın ki senin doğumun da bunu yapn kişi daha sonra da yapar gibi geliyo ama doğum öncesi hiç iyi olmamış gerçekten allah sabır versin kendini üzmemeye çalış bebeğin için güçlü dur boşanmaktan da hiç korkma allah rızkını da sabrını da güç kuvvetini de verir kimsenin lafına sözünü de düşünme herkes kendi hayatına baksınn
İnşallah yavrun sağlıkla doğar güzellikle büyütürsün
Ben öğretmendim zaten bir işim vardı evlenince eşim istemedi çalışmamı.. Bana kıyamıyor ya.. Bende çıktım işten ama şimdi çok yoğunluk var lartlar zorlaştı atanmak çok zorVur kapiyi cik git bosan, demeyecegim. Cunku hem hamilesin, hem de anladigim kadariyla ekonomik ozgurlugun yok. Oncelikle kendinizi ve cocugunuzu dusunun. Bakin, kolay olacak demiyorum, ama imkansiz da degil. Cunku bir kere affettiginiz icin bundan sonra uzgunum ama kesinlikle tekrar edecek, belki daha ileri gidecek aldatmalari. Bunun onune gecemezsiniz artik, is isten gecmis. Bu durumda saglikli hareket etmek onemli.
Bundan sonra size ev harcamalari icin verdigi paradan kenara para biriktirmeye baslayin (esinizden gizli tabiki). Bu sirada cocugunuzun bakimini da aksatmayacak sekilde kendinize bir meslek edinin (belediyelerin ucretsiz kurslari var). Sonra bir is bulun, ve bosanma davasi acip, onceden biriktirdiginiz paralarla da kendinize yeni bir hayat kurun.
Umarim bu size iyi bir ders olur, ekonomik ozgurlugun ne kadar onemli oldugunu da ogrenmis olursunuz...
Hatta ve hatta yine geçenlerde başka bi arkadaşımı kocasının aldattığını öğrenmiştim bunu eşime de söylemiştim tüh yazık ya flan demişti eşim... Ben tabi manyak.. Meğer bende aldatılıyormuşum... Birde bak benim gibi kocan var kıymetimi bil dedi bana.. Şimdi bınlar aklıma geldikçe deliriyorum...
Kadına benim yanımda itşraf etti evli olduğunu o da şerefsizsin karındanda özür diliyorum deyip engelledi
Esini hamileyken aldatmak sanalda olsa igrenc ötesi birde utanmadan sen kadinsin diyor..sen yapsan ne mi yapardi boşanirdi senden...Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Şimdi bebek doğacak diye malzemeler almaya gitti bide msj attı nolur geldiğimde ağlama diye...
Aynen öyle hatta şu halimle döverdi beniEsini hamileyken aldatmak sanalda olsa igrenc ötesi birde utanmadan sen kadinsin diyor..sen yapsan ne mi yapardi boşanirdi senden...
O yüzden esyani al git annene aklin varsa ciddi oldugunu anlasin yoksa iki gün sonra yine aldatilirsin...Aynen öyle hatta şu halimle döverdi beni
Ha sanal ha yatakta aldatmış aynı şey benim için zaten diyorum ya üstsüz fotoğraf atmışlar birbirlerineEsini hamileyken aldatmak sanalda olsa igrenc ötesi birde utanmadan sen kadinsin diyor..sen yapsan ne mi yapardi boşanirdi senden...
Annemde merkez bi yerde oturmuyo ki bşde korkuyorum ya sancım tutarsa çok uzak hastaneye yolda doğururum.. Hemde bilmiyolar bilse kalpten giderlerO yüzden esyani al git annene aklin varsa ciddi oldugunu anlasin yoksa iki gün sonra yine aldatilirsin...
Aynen git kv kbabana anlat dogumdan sonra bosancam o gitsin evdwn ozamanBen eşinin ailesine anlatman taraftarıyım.hamile durumumda bana bunu yaptı.boşanıyorum de.hatta git dava dilekçeni ver.boşanmayacaksın madem süründür bidaha uzun süre yapmaz.dikkat et bi daha yapmaz demiyorum.yapacak karakteri ortada neyse hamilesin üzmeyeyim seni sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?