Aldatıldım çok üzgünüm

Çocuğun doğsun bi bakalım sağlıkla ondan sonra iyice bi düşün derim ona üzülüp daralıp bebeğine zarar verme onun suçu günahı yok sonra bakarsın eşinin tavırlarına hoşuna gitmezse güvenemezsen boşanırsın ki senin doğumun da bunu yapn kişi daha sonra da yapar gibi geliyo ama doğum öncesi hiç iyi olmamış gerçekten allah sabır versin kendini üzmemeye çalış bebeğin için güçlü dur boşanmaktan da hiç korkma allah rızkını da sabrını da güç kuvvetini de verir kimsenin lafına sözünü de düşünme herkes kendi hayatına baksınn

İnşallah yavrun sağlıkla doğar güzellikle büyütürsün

Ailesi duysa sevinir heralde zaten aşırı kıskanıyolardı bizim sevgimizi

Sen kadinsin ayni sey degil ne demek yaa
Ayrilma gibi bir imkaniniz yoksa yaptiklarina pisman edin surundurun hemen affetmeyin.

İnşallah...

Vur kapiyi cik git bosan, demeyecegim. Cunku hem hamilesin, hem de anladigim kadariyla ekonomik ozgurlugun yok. Oncelikle kendinizi ve cocugunuzu dusunun. Bakin, kolay olacak demiyorum, ama imkansiz da degil. Cunku bir kere affettiginiz icin bundan sonra uzgunum ama kesinlikle tekrar edecek, belki daha ileri gidecek aldatmalari. Bunun onune gecemezsiniz artik, is isten gecmis. Bu durumda saglikli hareket etmek onemli.
Bundan sonra size ev harcamalari icin verdigi paradan kenara para biriktirmeye baslayin (esinizden gizli tabiki). Bu sirada cocugunuzun bakimini da aksatmayacak sekilde kendinize bir meslek edinin (belediyelerin ucretsiz kurslari var). Sonra bir is bulun, ve bosanma davasi acip, onceden biriktirdiginiz paralarla da kendinize yeni bir hayat kurun.
Umarim bu size iyi bir ders olur, ekonomik ozgurlugun ne kadar onemli oldugunu da ogrenmis olursunuz...

Ben öğretmendim zaten bir işim vardı evlenince eşim istemedi çalışmamı.. Bana kıyamıyor ya.. Bende çıktım işten ama şimdi çok yoğunluk var lartlar zorlaştı atanmak çok zor

Şimdi bebek doğacak diye malzemeler almaya gitti bide msj attı nolur geldiğimde ağlama diye...

Ohaa yaaa kocaniz harbidenn sorunlu

Kadına benim yanımda itşraf etti evli olduğunu o da şerefsizsin karındanda özür diliyorum deyip engelledi

Kadina güya dememismiydi, nisanli oldugunu, ekimde evlenecegini??

Nisanli olmak ve evli olmanin arasindaki fark ne?

Esin bu arada yaptigina pisman degil, yakalandigina pisman. Seni hamileyken aldatan biri, her zaman aldatir.

Bu konuda akrabalari felan düsünme. Onlar bir iki konusurlar, sonrada unuturlar. Senin mutlulugun herseyden önemli olmasi lazim. Gercekten sadece seni degil, dogmamis bebeginide aldatan biri ile cocukmu büyütmek istiyorsun?

Bu adama tekmeyi at, derhal bosan.

Esini hamileyken aldatmak sanalda olsa igrenc ötesi birde utanmadan sen kadinsin diyor..sen yapsan ne mi yapardi boşanirdi senden...

bıdaha yıne aldatacak ve bukezde evladı uzerıne emın edecek

Esini hamileyken aldatmak sanalda olsa igrenc ötesi birde utanmadan sen kadinsin diyor..sen yapsan ne mi yapardi boşanirdi senden...
Ha sanal ha yatakta aldatmış aynı şey benim için zaten diyorum ya üstsüz fotoğraf atmışlar birbirlerine

O yüzden esyani al git annene aklin varsa ciddi oldugunu anlasin yoksa iki gün sonra yine aldatilirsin...
Annemde merkez bi yerde oturmuyo ki bşde korkuyorum ya sancım tutarsa çok uzak hastaneye yolda doğururum.. Hemde bilmiyolar bilse kalpten giderler

Eğer affedecekseniz, bir süre herşey bitmiş boşanacaksınız gibi davranın belki gözü korkar yeterince

Ben eşinin ailesine anlatman taraftarıyım.hamile durumumda bana bunu yaptı.boşanıyorum de.hatta git dava dilekçeni ver.boşanmayacaksın madem süründür bidaha uzun süre yapmaz.dikkat et bi daha yapmaz demiyorum.yapacak karakteri ortada neyse hamilesin üzmeyeyim seni sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın umarım

Aynen git kv kbabana anlat dogumdan sonra bosancam o gitsin evdwn ozaman

Durup durup sarılıyo bana affet it gibi pişmanım diyo... Ama affedemiyorum nefes almakta zorlanıyorum sanki.. Çok seviyodum onu ben böyle biri değildi yer yüzünde herkes aldatır o aldatmaz diyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…