Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle bir şeyin gerçeklik payı varsa... Ben Olsam Bitirirdim...

yani aldatildigini ögrenmese sorun olmayacakti akilli olsaydi ikinizide idare etseydimi demek istiyorsunuz yorumunuzdan bu anlami cikarttim umarim yanlis anladim

sana kesinlikle katılıyorum. o kızda bi psiko sorun var. şizofren-paranoya- takıntı haline getirmiş.

yahu o kız bu arayıp buluşma yerini cocuga söylemes mi sanıyorsunuz senin nişalın ben şu saatte suraya cagırdı ohhh yaptım yapacagımı der aglayan kendini bu olayın içine sokup ezik duruma düşüren gene yuhi olur ...

bakın erkekler seviş yapar evleniriz cok güzelsin cok şölesin çok bölesin vs.vs.vs.vssvsv birrrr sürüüü palavra sıkar günü gecirir. kız da sanar ki beni seviyor seviştikte beni bırakmaz. seviş yapan her erkek o eylemi yaptıgı her kızı almaz. gönlü birindedir ona gider. bizlerin duygusal acıklarını kullanırlar.o sümük beyinli kızda seviştik beni seviyor fikrine kapılmış.beklentilerine de karşılık alamayınca da kudurmuş

:81::81::81::81::81:

eger adam gercekten o kadinla cinsel bir iliski yasamissa ben asla evlenmezdim. ama tabiki once emin olmak lazim. suda var atesin olmadigi yerden duman cikmaz.

kız nişanlımın arkdaşının kız kızkardeşiymiş bide hem hayır olmaz diyorum kız yalan söylüyo diyorum hemde o kızın yerinde olsam yada diyorum offf

yani aldatildigini ögrenmese sorun olmayacakti akilli olsaydi ikinizide idare etseydimi demek istiyorsunuz yorumunuzdan bu anlami cikarttim umarim yanlis anladim

kısmen dogru anlamışsın ama demek istedigim tam olarak ikisinide idare etsin degil. bire kere iş yerinden bulması veya böle sümük beyinli bir kadınla flort etmes yanlış.

göz görmesse gönül katlanır. eger bu olayı yuhi duymasaydı ekimde mi ne dügünleri varmış. tatlı tatlı evleneceklerdi.o kızda avucunu yalacaktı. cocukda evine eşine baglı mesut bir haya sürcekti.

veya cocuk geni flortkar o zaman evlensede birileri ile flort halinde zaten olur. bunuda YUHİ engelleyemez. yapacak adam her yerde her şekilde yapar seninde ruhun duymaz.

hadi ya bir kadin olarak bu kadar rahat olabilinirmi hayret dogrusu
aldatilmanin düsüncesi bile insani yer bitirir
bi kez kizkardesimle alis verise ciktik esimde yakin bir arkadasi var onula bulusacagini söyledi biz arabada giderken kardesim birden frene basip abla enistemin arabasi arkada yaninda bir kiz var dedi biz fren yapinca esimde yanimiza yaklasip kornaya basti halbuki arkadasi saclarini uzatmis kizkardesim de saclarini görünce kadin sanmis bu olay 10 sn falan anca sürmüstür ama o 10 sn yede benim ömrümden ömür gitti resmen

kmik gercekten cok komik evlendikten sonra tatli tatli aldatmaya devam etmeyecegi nerden belli
daha nisanlisina baglanmayi becerememis bir insan evine karisina nasil baglanir hic huylu huyundan vazgecermi
göz görmezse gönül katlanirda ne demek ya kerizmiyiz biz adam aldatsin her halti yesin

asla ayrılma evlilik için o kızı deyil seni seçmiş kız onla birlikte olduğu için oyalanıyor onunla istese
ayrılıp onu alırdı anlaşılan kız yakasını bırakmayı düşünmüyor nışanlı adamla niye birlikte oluyor olmasaymış bide senle birlikte olsun senide sever meydanı o kıza bırakma

8 yillik bir beraberlik zor evt anliyorum seni.Ama bence yine de sansli oldugunu dusunmelisin cunku evli degilsin onunla.bence bu konuda sadece kendini ve gelecegini dusun.

eger adam gercekten o kadinla cinsel bir iliski yasamissa ben asla evlenmezdim. ama tabiki once emin olmak lazim. suda var atesin olmadigi yerden duman cikmaz.

erkekler senin benim başkasının evlendigi her erkek muhakkak birileri ile seviş yapar. yapmıştır. bizler gib el el üstünde anne dizi dibinde evlenecegi kızı beklemez.bekleyemez dogaya bile aykırı
yuhi aldatılmamış ki ayrıca. flort etmiş. heee cocgun gönlü kaymışsa zaten yapacak bişey yok.
yuhi sor nişalına ''gönlün kaydıysa başka birine, birbirimize zehir etmeden dunyayı ayrılalım. bitsin bu işkence

kız nişanlımın arkdaşının kız kızkardeşiymiş bide hem hayır olmaz diyorum kız yalan söylüyo diyorum hemde o kızın yerinde olsam yada diyorum offf
yahu büyütülcek bir gramlık mevzu yok ortada.. offffluk bi durumda yok. zor gelecekse kusura bakma dicen ayrılcan. ama sor gönlü kaydıysa bu evlilik yürümez..

eşim gemi kaptanı bazen 6 ay sefere gider ona derim bak herşeyi yap. ben yokum yanında el el üstünde de bekeleyessen kay ama gönlünü kaydırma. o zaman biz biteriz
2006 dan beri cok güzel kesinlikle dengeli bir evlilik yürütüyoruz. asılan yapışmaya calışan kadın olmadı mı? oldu. eşimle bir olup hepsinin üstünden geldik.
adam sana evine geri dönüyorsa ilgisini aşkını sevgisini saygısını hala bana fazlasıyla gösteriyorsa gözlerime bakıp aşkım diyosa sorun yok tabi inş. bebekdee yapacaz

bana göre onlari bir an önce yüzlestirip yoluna devam etmen en hayirlisi bir yuva süphe ile kurulmaz
eger gercekten aldattiysa evlenmeden önce ögrendigin icin sükretmelisin

Sebep her ne olursa olsun böyle şeyler tecrübe etmek zorunda kalmana çok üzüldüm senin adına. :44:

Yapman gereken şey belli: Nişanlınla normal buluşacakmışsın gibi çağır ve kızı da oraya getirip yüzleştir onları. Ama bundan önce de etraflıca bir araştırma yapmaya ve başka bir şeyler de öğrenmeye çalış mümkünse. Yüzyüze konuşurken illa ki anlarsın nişanlının mimiklerinden, söylediklerinden bir şey... :26:

Koskocaman 8 yıl, şaka değil bu, elbette ki bir anda her şeyi bitiremezsin, her şeyden önce nişanlına konduramazsın, kendine yediremezsin bunu, gayet de doğaldır, insanız sonuç olarak hepimiz. Biliyorum ki sen bu meseleden emin olmadan bir anda her şeyi bitirirsen sonra sinirin yatıştığında "Acaba?" demeye başlayacaksın ve belki de pişman olacaksın. :26: Bunu önlemek adına da öncelikle emin olmanı ve ona göre hareket etmeni öneririm. Allah korusun ama o kızın anlattıkları gerçek çıkarsa o zaman bir dakika bile durma derim işte....

İnşallah o kız kuyruklu bir yalan söylüyordur... :44:

eger bir kadin olarak gercekten böyle düsünüyorsaniz valla aldatan erkeklere hic kizmamak lazim
bence arkadas helalolsun kocuma deyip birde sirtini sivazlasin

kız istersen telefon msjlarına bak arama kayıtlarını filan çıkar dio ben türkcellde çalışmıştım bunları çıkarabilirim ve kızda bunu biliyo çünkü nişanlim sana msj çekemiyorum çünkü nişanlım herşeyi takip ediyo filan demiş

valla yaşım 31. eşimden öncede akadaşlarım oldu. ve etrafmda her telden insan olu tanıdım gördüm duydum. butun bunlara dayanrak
1. soruya = tatlı tatlı aldatmaya devam eder mi? edebilir. bunu da yuhi engelleyemez. anca böle biri cıka ararsa ögrenir.yuva dagılır.
heee şimdi bu adam için yüzleştirme yapsa ne olacak. evlendlier diyelim. yuhi her işten 2 saat gec kalışta adama sen beni aldatıyon tripleri atacak.
baştan kokmuş balık ayrılsa iyi olur. ama 8 yılı düşünüp gereksiz vicdan hesaplaması yaparar ayrılmaz. büyütülecek mevzu degilmiş büyümüş. garanti veremem ama belki cocuk cok iyi aile babası olabilir. tanımadangörmeden buradan sadece olabilirleri yazıyorum.
2. soruya = göz görürde katlanır mı ? evet. katlanır. bildigin kadarı yeter insana
ve bu adatma ve göz olayını kerizlik diye düşünme bu kadın veya erkek içinde gecerli

şöle yuhi aldatsaydı. bir cocuk arayıp senin nişanlı oldugun kızla biz flort ettik deseydi. bu sefer keriz nişanlı olacaktı

helal olsun gözüpek birisin cnm ama herkızdan özelliklede konu sahibinden bu kadar rahat olmasını bekleyemezsnkii:26: çok dğeişik düşüncelerin var gerçekten bi gün gelse eşin ben seferdeyken şöyle şöyle oldu dese,nsl içine sindirip onunla beraber olabileceksin? çünkü erkekler evt farklıdır hem seninledir hemde başkalarını düşünür...yani gerçekten yanlış anlama sanada saygım var ama düşüncelerin bana hiç uygun değil malesef..

bana göre onlari bir an önce yüzlestirip yoluna devam etmen en hayirlisi bir yuva süphe ile kurulmaz
eger gercekten aldattiysa evlenmeden önce ögrendigin icin sükretmelisin

kesinlikle katılıyorm. ayrıca şunuda eklemeliyim, bir an önce karar ver bu oyunu veya gerçeği nsl ortaya çıkaraağına çünkü zmn geçtikçe daha çok yıpratır seni bu şüphe..:18:

Son düzenleme:
en son üç ay önce birlikte olduk demiş nışanlın bitirmiş olmalıki son kozlarını oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…