sen-kolik sana katılıyorum okudum yazdıklarını
canım bence kızla buluş ve o ana kadar hiçbişey söylemeki nişanlınla öncesinden konuşup bir ayarlama yapmasın kızın yanında kıza deki nişanlımı kendi telinden ara ve herzamanki gibi konuş de sende dinleyeceksin tabi baklım nişanlın onunla sevgilisi gibimi konuşacak yada elbet bir şekilde aralarında bişey yaşanmış olduğunu açık verir gerçekse tel de
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
Sırtından vuranlara kızma onlara güvenip arkanı dönen sensn arkandan konuşanada kızma onları adm yerine koyan yine sensn:103:
kız istersen telefon msjlarına bak arama kayıtlarını filan çıkar dio ben türkcellde çalışmıştım bunları çıkarabilirim ve kızda bunu biliyo çünkü nişanlim sana msj çekemiyorum çünkü nişanlım herşeyi takip ediyo filan demiş
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
bnce sakın evlenme şimdi bunu yapan ilerde neler yapmazki...
iyide cnm kimseye güvenmiycekmiyiz?kimseyi adam yerine koymıycakmıyız? yazdığın şeye katılmıyorum kız aldatıldı diye bu kızın mı suçu.onu aldatan adamın ayıbı.
hayatm 8 seneden bahsedyrz 8 yıl sonra bana bunu yapıcak benm açıkçası güvenimi sarsar zaten kızda arkadaşıymış ama bu işte başka birşey var kız niye nişanlasıyla konuşmuyo ben anlamadm aynı şey benm başıma gelse ben 1 saat bekleyemem hani konuşma felan değil yatmış yani bide yok seni aslında istemiyo ailesi istiyo diye nişanlamış diyo insan bu lafa deli oluryaçok sabırlıymış valla belki kaçırmışta olabilirm tüm sayfaları okumadm çünkü ama eğer hala nişanlısıyla görüşmemişse çocun ailesine herşeyi anlatsn ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?