• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kadın saçı

Küçük kızıma karşı suçlu hissediyordum.. sadece işkolik olup eve gelmediği ve bundan dolayı çıkan sorunlar için boşamak … kızım büyürken anne neden boşandın deyince bu cevap değildi… belki zamanla düzelirdi… bilmiyorum kimse öğretmedi bu algıyı bana ama böyleydim… ama asla aldatılmaya karşı tavrım bu değil…
Anladım ama böyle nereye kadar gidicek kizim için kizim sorarsa kızıma ne diyeceğim
Hayat sizin hayatınız ve çocuklu boşanma ilk kisi siz değilsiniz son kisi de

Sürekli şüpheyle yaşamak sizin sağlığınızı bozucak eşinizle tartismalr olucak kızınızın psikolojini dahada kötü olucak

Kendinize bahane aramayın bosanicam diyorsunuz halen net değilsiniz

Ve bosanmiyacaksiniz böyle gidicek yok kıl gördüm yok mesaj gördüm yok 1 ay oldu gelmedi

Hayatınızı kendiniz mahvediyorsunuz bilmem farkindamisiniz

Butun sac telleri ayni mi? Dalga gecmek icin sormuyorum, belki bir yerlerden ustune yapismistir, geldigi gibi yataga uzanmistir. Erkekler cok onemsemez oyle seyleri, üstleriyle baslariyla yatarlar yataga.
Hayır ben de inceledim ve yastıktaydı.. bir tanesi uzun uçları boyalı … diğeri dalgalı bukle uzun… bir tanesi kısa..

Anladım ama böyle nereye kadar gidicek kizim için kizim sorarsa kızıma ne diyeceğim
Hayat sizin hayatınız ve çocuklu boşanma ilk kisi siz değilsiniz son kisi de

Sürekli şüpheyle yaşamak sizin sağlığınızı bozucak eşinizle tartismalr olucak kızınızın psikolojini dahada kötü olucak

Kendinize bahane aramayın bosanicam diyorsunuz halen net değilsiniz

Ve bosanmiyacaksiniz böyle gidicek yok kıl gördüm yok mesaj gördüm yok 1 ay oldu gelmedi

Hayatınızı kendiniz mahvediyorsunuz bilmem farkindamisiniz
Öyle değil … iki haftadır aile terapistine gidiyorduk… işkolikliği vs konuşuluyordu… o da olumlu geri dönüş veriyordu…

Hayır ben de inceledim ve yastıktaydı.. bir tanesi uzun uçları boyalı … diğeri dalgalı bukle uzun… bir tanesi kısa..
Ucu de baskaysa uc farkli kadinla aldatmis olamaz sanirim. Bir de sadece 1 sac teli mi dusmus hepsinden? Bu aldatma icin yeterli bir delil degil bence. Sizin esinize guvenmemek için baska sebepleriniz mi var?

Öyle değil … iki haftadır aile terapistine gidiyorduk… işkolikliği vs konuşuluyordu… o da olumlu geri dönüş veriyordu…
Eeee sonuç ne oldu pek ise yaranmamış

Ta siz sürekli bir şey aramaktan vazgececeksiniz sineye çekip susucaksiniz yada bosanacaksiniz

Eşinizin sizinle, çocuğuyla hiç bağı yoktu. Eve en az vakit geçirecek şekilde geliyordu, sorumluluk almıyordu hiçbir konuda.
Böyle bir adamın sizi aldatması şaşırtıcı gelmedi bana.

Elbette üzülürsünüz her ne olursa olsun orası ayrı. Aldatmayi ispat edebilseniz , boşanma sürecinde çok iyi olur sizin için.

Eşinizin sizinle, çocuğuyla hiç bağı yoktu. Eve en az vakit geçirecek şekilde geliyordu, sorumluluk almıyordu hiçbir konuda.
Böyle bir adamın sizi aldatması şaşırtıcı gelmedi bana.

Elbette üzülürsünüz her ne olursa olsun orası ayrı. Aldatmayi ispat edebilseniz , boşanma sürecinde çok iyi olur sizin için.
Hiç bir faydası yok maalesef … hukuken kendi üstünde hiç bir şey yok… tüm emeklerimiz oğlunun üstündeki şirkette…

Düşününce kafamda oturmadı. Bir kadın o yatağa yattı ise kokusunu bırakırdı oraya, belki bir küpe toka bişeyler düşürürdü, yani bunlar kapıdan girip direkt yatağa atlasa yarım saatte iş görseler bile daha fazla delil bırakırlardı.

Back
X