- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi Sajenmiok1903
-
Başka çareniz yok ki? Adam sizi aldatmış, evden gitmiş, "yalandan kız annesini arıyor" diyip çocuğu size geri getirmiş. Çünkü bakmak istemiyor. Yani sizin kara kaşınıza gözünüze yalandan aratmamış. Eve dönmek istediği için aratmamış. Siz hala çıkar yol arıyorsunuz. Adam sizi istemiyor. Siz hala böyle düşündüğünüze göre özür dilemek zorunda kalacaksınızDalga geç diye yazmadım canımın acısıyla yazdm yapmayın lutfen
Çünkü daha önce de aynısı oldu değişti sandım yine yapacağını yaptı canımı yaktı onu bidaha ömrüm boyunca görmek istemiyorum hayatımdan tamamen cikarcamKocanıza hediye telefon alıp "kadinla kizla işin olmasin" mı dediniz?
Sanki lise sondaki oğlunuza telefon almışsınız da tembih ediyorsunuz.
Kendinizi az da olsa benim yerime koyun da öyle konusun ruh hallim hic iyi değil bende farkındayım inşallah düzgün bı tedaviyle akıl sağlığım yerine gelecek ve bana bu kadar yanlış yapan adamı hayatımda bidaha istemicemBaşka çareniz yok ki? Adam sizi aldatmış, evden gitmiş, "yalandan kız annesini arıyor" diyip çocuğu size geri getirmiş. Çünkü bakmak istemiyor. Yani sizin kara kaşınıza gözünüze yalandan aratmamış. Eve dönmek istediği için aratmamış. Siz hala çıkar yol arıyorsunuz. Adam sizi istemiyor. Siz hala böyle düşündüğünüze göre özür dilemek zorunda kalacaksınızayaklarınıza kapandı da bir çıkar yoku arıyorsunuz sanki.
bundan sonrasını hassas olan midem kaldırmadı. Siz hangi kafayla yaşıyorsunuz? Kocanız olacak yaratık sizi yerin diplerine sokmus hala gizli saklı yapsın diyorsunuz , pes doğrusu …kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap
O zaman def et gitsin adamıSen ne diyorsun ya ne saçma sapan konuşuyorsun ne üçlüsü. Bulduğum yerde iki parçaya ayircam ne üslupsuz konuşmadır bu anneliğimi bebeğimi ne karıştırıyorsun ben onun peşinde köpek gibi dolanıyorum normal bı bebek değil sürekli hastalanıyor ve bende başında haliyle görevim neyse onu yapıyorum onun için canımı verirrim kim nereye niye alıyor bebeğimi
Tamam psikolojim iyi olmayabilir su 7 senede yaşadıkları mı görsen yerinde kim olsa intihar ederdi dersin tedavi olmalıyım biliyorum
Ben sizlerden bı akıl bı tavsiye bekledim benimle dalga geçmenizi değil. Yapmayn !
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?