Aldatıldım. 😭😭

Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu
El insaf ya sizi aldatan adama gel mi dediniz ???
Kızınızın iyiliği için ayrılın bu adamdan

Takıntım gururumun önüne geçiyor sanırım arkadaşın dediği gibi tedavi olmaliym.
Ne gururu yahu.Ne takıntısı bunun adı acizlik.Anlamiyor musunuz böyle adamlara yalvarmakla onların kıllı kicini kaldırmaktan başka birşey geçmez elinize.Adam karisindan korkacak saygı duyacak sizinki nerdeyse eve getirecekmis kadini

Delilleriniz varsa hepsini toplayip Acilen dava acip tazminat hakkinizi da alin. Bu surecte de doktora gidin destek ve tedavi olun takintiniza. Ayaklarinizin uzerinizde durursunuz. Ondan koca olmaz size koca bir takıntı olur. Guvenin kendinize calisirsiniz
Bunun olacağına inanıyor musunuz

Telefon hediye ederken, karı kızla işin olmasın demişsiniz ya, siz de biliyorsunuz ki olacak, ne diye uzatiyorsunuz?

Üç dört beş, böyle gider bu. evladınız bu sağlıksız ortamda mi büyüsün? ona aciyin bari, kendinize acimiyorsaniz.

Normal İnsan soğur hatta iğrenir, siz daha da bağlanmışsiniz, normal değilsiniz.

Lütfen ama lütfen beni yanlış anlamayın sadece merak ettiğim için soruyorum kendimde aldatılmış bir kadınım öğrendiğimde öfkeden deliye dönen tüm iliklerime kadar karşı taraftan soğuyan dövmek yaralamak parçalamak isteği gelen bir kadın olarak soruyorum soğumak için aldatılmış olmak yeterli gelmiyor mu sizce?
Benim cocugumda yoktu üstelik Allah bağışlasın ama özel bir çocuğunuz var adam milletin taksisinde asna fisne peşinde burda ben sinirlendim yahu

Kızınıza ne güzel bir örnek oluyorsunuz tebrik ederim.
İlerde damadınızda kızınızı böyle aldatacak çünkü o gidip aynı babası gibi birini bulacak kendisi de sizin gibi yalvar yakar geri çağıracak koca diye adlandırılan bulunmaz hint kumaşını 🤦🏼
Kendiniz için mideniz alıyordur belki ama evladınız için alır mı acaba?

Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu

Forumdaki geçmiş mesajlarınıza bakarak , bir başkasından akıl almaya ihtiyaç duyacak bir kadın olduğunuzu düşünmüyorum.

Başka üyelerin sizin durumunuza kıyasla daha hafif kalacak konularında ; ayrılmalarını tavsiye etmişsiniz. Ailesi arkasında duran üyelere de ailen de arkanda , arkana bakma minvalinde yorumlarınız olmuş.

Kendi durumunuzu bir başkası yazmış gibi düşünürseniz , hayatınıza dair ne yapacağınıza sağlıklı bir şekilde karar verebileceğinizi düşünüyorum.

Ne yalan soyleyim konusmaya gore cok inanmadim Akıl tutulmasi yaşıyor sanırım 🤦🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️ Umarim bu yorumlardan sonra harekete gecer en kisa zamanda 🙄
İnanın adama yalvarıp eve dön diyecek.Tastan olsun başımda bir koca olsun tayfasindan eminim.

Valla bunlara rağmen soğumadıysan biz nasıl soğutalım bacım 🙄

Vala kendine acımayan adama bende acımam hayırlı uğurlu olsun
Merak etmeyin hevesini alsın döner
O kızında müstehak
Çok güzel bir üçlü olmuşsunuz
Keşke bebeği sizin elinizden alabilseler

Bir duruşunuz olsun madem çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek çocuğunuza bakabilecek durumdaysanız ne diye bu adamın ağız kokusunu çekmeye inat ediyorsunuz? Sizinde ruh haliniz cok normal gelmedi bana terapi almanız gerek.

Mutsuzluğa inat edip başarırsanız kendinizi kazanmış sanacaksınız bir de. % 1 milyon zararlı bir yatırım sizinki.
Bu bakıştan çıkmadan denilen her şey boş gelecek.

Vala kendine acımayan adama bende acımam hayırlı uğurlu olsun
Merak etmeyin hevesini alsın döner
O kızında müstehak
Çok güzel bir üçlü olmuşsunuz
Keşke bebeği sizin elinizden alabilseler
Sen ne diyorsun ya ne saçma sapan konuşuyorsun ne üçlüsü. Bulduğum yerde iki parçaya ayircam ne üslupsuz konuşmadır bu anneliğimi bebeğimi ne karıştırıyorsun ben onun peşinde köpek gibi dolanıyorum normal bı bebek değil sürekli hastalanıyor ve bende başında haliyle görevim neyse onu yapıyorum onun için canımı verirrim kim nereye niye alıyor bebeğimi
Tamam psikolojim iyi olmayabilir su 7 senede yaşadıkları mı görsen yerinde kim olsa intihar ederdi dersin tedavi olmalıyım biliyorum
Ben sizlerden bı akıl bı tavsiye bekledim benimle dalga geçmenizi değil. Yapmayn !

Back
X