Aldatıldım... Lütfen yardım edin arkadaşlar

nil03

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
83
0
286
38
Kütahya
eşimle 2 yıldır evliyim.15 ay askerlik yaptı.daha 4-5 aydır bereberiz.bir çocugumuz var.telefonda başka kızla mesajlarını gördüğümde seni kıskandırmak için yaptım dedi.boşanmakta istemiyo ve beni tehdit ediyo.ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin arkadaşlar.senağlamasenağlama

Hadi canım ne kıskandırması bıraksın Allah aşkına...Peki sen inandın mı ??? Bu daha önemli bence

bu gün okudğum kaçıncı aldtılma olayı =((( ne diyim bilmiyorumkii. kıskandırmak içinmişş bahaneye bak hiç inandırıcı değil ...

su erkekler bide yalan söylemesini becerebilse
kim bilir neler yapcaklar o zaman
utanmadan bide salak yerine koyuyo

peki sadece tel demi görüşüyorlar yüzyüzemi ilişkileri varmı ben anlayamadım da :uhm:

bu gün okudğum kaçıncı aldtılma olayı =((( ne diyim bilmiyorumkii. kıskandırmak içinmişş bahaneye bak hiç inandırıcı değil ...

arkadasa tamamen katiliyorum ve ekliyorum,
siz affetiginiz sürece aldatilmalar sürekli devam edecek.

bu kocalar coştu galiba bugünlerde.
içtikleri sulardan mıdır nedir bi aslan kesildiler.

ne demek kıskandırmak için.
yani bi kızla anlaşıp bana mesaj at mı demiş. bahane bak.

iyi o zaman amacına ulaştım kıskandım, şimdi ne yapmalıyız de bakalım.
dur bende seni bi kıskandırıyım bakalım de.

Ya noluyor böyle anlamıyorum dünden beri sürekli ''aldatıldım'' diye atılan başlıklar var..
Hayır valla psikopata bağladım kendimi..

Ya bu konular çok hassas oluyor malesef yani şunu yap bunu yap demek istemiyorum.
Çünkü seni tanımıyorum hayatını, yaşayış tarzını, hayat felsefeni bunların hiç birini bilmiyorum.
Sana boşan da diyemem boşanmada diyemem..
Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun arkadaşım..

bu okudğum 3. aldatma konusu oldu,
sinir ve moral bozukluğu içindeyim
sigara üstüne sigara yaktım okurken vallahaa
nasılda insanı aptal yerine koyuyor bu erkekler,
yalanlarıda bi acayip ucu hep aynı yere çıkıyor...
arkadaşım neden tehdit ediyor seni,
neden bu tehditlere boyun eğiyorsun,
iyice eminsen sen kararını uygula hangi zamandayız tehditlere boyun eğicek
eğer bi kere affedersen emin ol gerisi gelir,
okuduğum ve gördğüm aldatma olaylarınında hep böyle oldu çünküü

Arkadaşım fikir istemişsin ,sorular soruyoruz ve hiç birisine cevap alamıyoruz ...

Tabi nasıl olsa affedeceksin ya kolay yalan zor yalan ne farkederki.Bari söylediği yalan üzerine biraz kafa yorsaydı.

sen de onu kıskandır bakalım, ne kadar da kolay söyleyebilmiş böyle bir şeyi, diyecek söz bulamıyorum, özrü kabahatinden büyük.

sende msj laş biriyle....sonra ona;
'' aaa hayatım seni kıskandırıyorummm '' de nasıl oluyomuş bakalım...

Aynen Bende son günlere acayip takılır oldum "Bir derdim var"köşesine.İçim kararıyor, hep aldatılma, hep aldatılma, nedir bu kadınların çektiği:1no2:

Arkadaşım eşinin bahanesi çok komik, varmı böyle birşey, yemezler.

Ne tür tehdit ediyor?
Niye kıskandırma gereği duymuş?, güya

Seni o kadar saf görmüşki inandırıcılığı yüksek bir yalan söylemek için uğraşmamış bile...

Göster ona safın kim olduğunukötükedihüso

arkadaşlar sizden başka derdimiz anlatacagım kimse yok beni yanlız bırakmadıgınız için teşekkür ederim.Allahım sizlere böyle acı yaşatmasın inşallah.beni aldattığı kızıda tanıyorum.şimdiye kadar ne istediyse yaptım.bankamatik kartım bile onda.Allahım ne yapacagım bilmiyorumm.

nasıl yanii....kim bu kız ...
nie kartın onda..bu kadar samimisiniz öylemi?
kartın kız damı gerçekten ya!

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum diye sineye çekerseniz hayatınız boyunca aldatılmaya mahkum kalırsınız.

kusura bakmayın ama gerçek bu.

gelin bu sitede bir derdim var köşesine örnekleri kendiniz görün.
affettim, çok seviyordum, özür diledi çok ağladı kıyamadım döndüm vs.. ama tekrar aldattı diyenlerle dolu etraf.

ya napalım kaderde varsa deyip oturup aldatılmayı sineye çekeceksiniz;
ya da buna boyun eğmeyip boşayacaksınız.

bunun kararı sizin

ya bu erkeklere ne oluyo boyle kızlar yaa canım allah yardımcın olsun yasadıgın felaket bır durum, bu kabul ,allah kımsenın basına vermesın ama lutfen eger affedıceksen cabuk affetme(ki ben asla ama asla affetmezdim basardım tekmeyi) bu asla bu kdr basıt bırsey degıl hemde senın tanıdıgın bırıyleeklava: allah o kızın da , senı bukdr basıt ve komık bır yalanla kandıran o adamın daaaaaa.......... klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…