onun için okadar çok şeyden vazgeçtim zaten beni sevmedigi belliydi madem sevmiyorsun ayrıl ama ayrılmıyorda bayramda annesine kardeşine kardeşinin karısına kıyafet aldı bana bir çorap bile almadı.benim kartım da onda adam bana 10 milyon bile vermek istemiyodu
ben yetiştirme yurdundan çıktım annem ve babam ben doğduktan sonra ayrılmışlar babam beni sevmemiş zaten hep baba özlemi çektim annesiyle babasıyla olan çocuklara imrenirdim tüm sevgimi eşime verdim onu çok çok sevdim oda beni aldattııı hepiniz çok iyisiniz Allah sizlerden razı olsunnnn
sende msj laş biriyle....sonra ona;
'' aaa hayatım seni kıskandırıyorummm '' de nasıl oluyomuş bakalım...
Arastir aldatilmanin boyutunu ögrenen kim mis neymis ne yasanmis nasil olmus nasil gelismis ve esin niye yapmis sonra sen kendi kendine degerlendir ve öyle kararini al ailene danis ama seni cok da etgilemeerine izin verme kendin düsün tasin. Aceleye getirme düsün ve yön ver ya devam ya tamam. devam karari alirsanda acik ve net sekilde yumrugunu masaya vurarak sartlarini belirt agrilini koy...
Bosver bosa gitsin demiyorum cünki biliyorum yada tahmin edebiliyorum hemen öyle bosverilmiyor malesef cocugunuz var... bekarlara bosamak kolay geliyor ama gercek öyle degil... Konus belki affedelibirsin bir sans verebilirsin baktin olmuyor düzelmiyor varkli yolara gidersin canim
hayatım arkadaşın ailesi yok ki yetiştrme yurdunda büyümüş..
ben yetiştirme yurdundan çıktım annem ve babam ben doğduktan sonra ayrılmışlar babam beni sevmemiş zaten hep baba özlemi çektim annesiyle babasıyla olan çocuklara imrenirdim tüm sevgimi eşime verdim onu çok çok sevdim oda beni aldattııı hepiniz çok iyisiniz Allah sizlerden razı olsunnnn
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim boşanma davası açtım o adamdan boşanacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?