Aldatıldım... Lütfen yardım edin arkadaşlar

bu aralar böyle şeylerle ne çok karşılaşıyorum yaaa,bir hafta içerisinde yakın cevremden duyduğum en az 3 örnek var aldatmayla ilgili,erkekler azıttı herhalde! canım ne kıskandırması allah aşkına,böyle saçma şeymi olur,sende onu kıskandır bakalım ne yapacak,basbayağı yalan söylemiş.bende bu hafta hep kocama sardım bu konu yüzünden,oda aldattıya beni zamanında,artık başka erkeklerin arkadaşlarıma yaptıklarınıda ondan çıkarıyorum.
napıcaksın,kocanı çekeceksin kenara aptal olmadığını,ona inanmadığını ve sana doğruyu söylemesi gerektiği konusunda onu sıkıştıracaksın.yediği haltı kabul edincede ne yapacağına sen karar vereceksin durumuna göre!inkar ederse arkasını kolla ona belli etmeden!peşini bırakma!

Arkadaşım ne demek çaresizim ya... Çalışıyorsun, kredi çekip araba almışsın. O araba senindir o zaman. Al arabanın anahtarlarını, işin de var. Koy adamı kapının önüne gitsin. nasıl bu kadar aciz olabiliyorsun. Hadi özürdilese, pişman olsa anlayacağım da hala üzerine sana bu kadar kötü davranan adam bir de bunları kabullendiğini görünce daha neler yapmaz sana. Nolur bu kadar aciz görme kendini...Yetiştirme yurdundan çıktığını söylüyorsun. Bizlerden 10 kat daha güçlüsündür sen ama farkında dğeilsin. Yapma gözünü seveyim....Yani kusura bakma ama eşinden çok sana kızdım ben bu noktada.....
Al arabanın anahtarlarını, koy adamı kapının önüne. Göster biraz dişini...Herife bak hem aldatıyor hem senin paranla çaka satıyor hem de özür dileyeceğine sana kötü davranıyor. Nerde bu bolluk.
Silkin de kendine gel. Bu kadar değersiz misin sen? Bırak Allah aşkına... Otur düşün ve ne yapman gerektiğine karar ver. Sokak kedileri gibi sünüp kalma... Allah senin ve evladının yolunu açık etsin.

Son düzenleme:
Nası tehdit ediyormuş terbiyesiz adam :mymeka:
Ne zannediyor kendini bu erkek milleti herşeyi mübah sanıyorlar kendilerine

Ezdirme kendini cnm

erkek miii ???? böğğğ ...
adamlara suç bulmuyorum canım evli barklı demeden adamlarla fingirdeyen bi sürü kadınımız kızımız ve de her suçunu imkanı olmasına ragmen sineye çeken eşler olduktan sonra bu adamlar iyicene zıvanadan çıkar zaten mayaları bozuk bunların .....
(çolugu çocugu olup ve de ekonomik özgürlüğü olmayan aile destegi görmeyenleri tenzih ederim)

Allah kahretsin o şerefsiz adamı da evli olduğunu bile bile onunla birlikte olan kızıda...

güzelim ne olur ezdirme artık kendini daha fazla...

niye herşeyi bu kadar teslim ediyorsun onun eline kredi çekmeler maaş kartını eline vermeler...

hemen iptal ettir o kartı 1 kuruş bile çekemesin bir daha...

şerefsiz adam ya!!!!!

daha fazla yazamıycam çünkü ceza almak istemiyorumm!!!!

yazıklar olsun o adama ya!!!!!!!11kötükedihüso

canım benim yaa....

Kıyamam ben sana...:teselli:

sende msj laş biriyle....sonra ona;
'' aaa hayatım seni kıskandırıyorummm '' de nasıl oluyomuş bakalım...

Aaa hiç olur mu o kadın..Kadın yaparsa adı kötüye çıkar.Erkeğin elinin kiridir..o ERKEKTİR....İşte klasik erkek mantığı ve alacağı cevap

Arastir aldatilmanin boyutunu ögrenen kim mis neymis ne yasanmis nasil olmus nasil gelismis ve esin niye yapmis sonra sen kendi kendine degerlendir ve öyle kararini al ailene danis ama seni cok da etgilemeerine izin verme kendin düsün tasin. Aceleye getirme düsün ve yön ver ya devam ya tamam. devam karari alirsanda acik ve net sekilde yumrugunu masaya vurarak sartlarini belirt agrilini koy...

Bosver bosa gitsin demiyorum cünki biliyorum yada tahmin edebiliyorum hemen öyle bosverilmiyor malesef cocugunuz var... bekarlara bosamak kolay geliyor ama gercek öyle degil... Konus belki affedelibirsin bir sans verebilirsin baktin olmuyor düzelmiyor varkli yolara gidersin canim

hayatım arkadaşın ailesi yok ki yetiştrme yurdunda büyümüş..

hayatım arkadaşın ailesi yok ki yetiştrme yurdunda büyümüş..

kusura bakmayin suan burda okadar vahim konular acilmis ki hepsini okuyamadim ailesinin olmadigini bilmiyordum diyer yazdiklarim ama yinede gecerli allah yardimsi olsun

ay bu ne ya her yerde ihanet basliklari, bu erkeklerin tümümü aptal ya!
cok üzüldüm cnm ya, allah yardimcin olsun...
bahanesi cok sacma, ne demek kiskandirmak icin yaptim... oldu sende yap aynisini bari tövbe yarabbi8 ya mantiga bak!

cok kötü bir ya bu erkeklere ne demeli..ya bile bile evli bir erkekle olan kadinlara ne demeli ya allahim adeletin büyük.bu tür kadinlara diyecek söz bulamiyorum.asagilik demek bile onlari yüceltir.
canim bosan kendi ayaklarin üstünde duruyosun hicte minnet etme...seni yalniz görmüs o yüzden kabulencen saniyor ama hicte öyle degilsin güclüsün sen unutma

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim boşanma davası açtım o adamdan boşanacagım

allah yardımcın olsun cnm en iyisini yapmışsın.hakkında hayırlısı.sana ve çocuğuna mutluluklar dilerim.her şeyi geride bırak ve yepyeni bir sayfa aç.

çok üzüldüm cnm benm:a015:senağlama
böyle durumlar oluyor işte.insanlar "değr verme bu kadar sevme tapma"diyor ama sen, şimdiye kadar sevgiye olan açlığıyla kollarını iki yana öyle bir açıyorsunki duymuyosun düşünemiyosun söylenenler doğruda olsa uygulayamıyorsun.. sen de öyle sevmişsin sanırım.bu adamdan umudu kesersin belki ama hayattan kesme emi.iyi şeyler yaşayacaksın.:Saruboceq:
başka ne desem bilemiyorum.
sevgiler

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim boşanma davası açtım o adamdan boşanacagım

allah yardımcın olsun canım böyle şerefsiz bi adama senin gibi kalbi sevgiyle dolu biri fazla zaten bakaılm boşanma davasından sonra etekleri tutuşacakmı

Canim bosanma davasi acmakla en iyisini yapmissin. simdi bankaya git ve hemen karti ve bagli kredi kartlari varsa iptal et. kaybettim veya calindi de.

iznin olmasa bile mudurun eminim bu durumu insaniyetle karsilayacaktir. insanlik olmedi.

esine de yaziklar olsun canim. ama ben su bosanmayi becerebilmis kadinlara hakkaten yurekten imreniyorum. ayakta alkislamak lazim. cunku canim sen dunyada bir basinasin ama gene de cocuguna annene bana siginmadan ayaklarinin uzerinde durabiliyorsun. masallah.

bizi haberdar et. affetme o adiyi. kizin da annesi babasi yok mu haber ver.tunm sulaleye rezil et,, kol kirilir yen icinde kalir olmasin. o rezilse sen ondan daha rezil ol. yedirme cocugunun hakkini.

sana bu yaptiklarindan sonra sen banka kartini nasil iptal ettirmedin hayret dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…