- 15 Ekim 2008
- 373
- 1
- 96
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim boşanma davası açtım o adamdan boşanacagım
havinim onu sevecek beni ezecekmiş boşanmayacakmışta onunla defalarca konuştum cumhuriyet savcılığına beni tehdit ettiğini söyleyerek dilekçe verdim
arkadaşlar arabamın bağlanmasının çaresini bulduk babama senet verdim ona borçluymuşum gibi avukatım söylemişti şimdi türkiyenin neresinde olursa olsun baglanabiliyormuş kartlarımın borçlarını yazık annem kapattı ameliyat parası biriktiriyordu nezamandır Allahım korusun öldüğüme degil senin yanlız kalacagına üzülüyorum kızım diye ağlıyo oğlumda bilgisayarın mousenu eline alıp babam babam diyo Allahım beterin beteri vardır şükür olaylardan size haber veririm
arkadaşlar arabamın bağlanmasının çaresini bulduk babama senet verdim ona borçluymuşum gibi avukatım söylemişti şimdi türkiyenin neresinde olursa olsun baglanabiliyormuş kartlarımın borçlarını yazık annem kapattı ameliyat parası biriktiriyordu nezamandır Allahım korusun öldüğüme degil senin yanlız kalacagına üzülüyorum kızım diye ağlıyo oğlumda bilgisayarın mousenu eline alıp babam babam diyo Allahım beterin beteri vardır şükür olaylardan size haber veririm
peki sadece tel demi görüşüyorlar yüzyüzemi ilişkileri varmı ben anlayamadım da :uhm:
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kaçgündür sevgilisiyle hatta ablalarının evine falan götürmüş annesinin de haberi var arabamda onda boşanma davası açtım ama 2 ay sonraya veriyorlar duruşma gününü Allahıma havale ettim artık inşallah hayırlısıyla biran önce boşanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?