Aldatıldım... Lütfen yardım edin arkadaşlar

birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ne kadar safmışımmm

yalana bak seni kıskandırmak için yapmış he yalan ne oldu bu erkeklere böyle ya sanırım kıyamet i yaklaşıyor

birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ben onun için herşeyden vazgeçtim askere gitti onun ailesiyle kaldım tüm kötü sözlerini yuttum onu okadar yükseltimki onu yükselttikce ben küçüldümmm önce kıskandırmak için yaptım dedi sonrada bunları ve daha neler neler söyledi

yalana bak sen..........kıskandırmak için yapmış...numarayı alıp arasaydın kızlada konuşsaydın .. şimdi gec olabilir eşin kızla anlaşmış olbilir..inan cok moralim bozuldu.bugün cok aldatma konusu okudum allah yardımcın olsun...

birde şimdi bana kredi çektirttip araba aldı 40 milyar borcum var dün bana öyle sözler söylediki ben seni sevmiyorum.onu seviyorum seni ezip onu sevecegim sendede boşanmayacagım dedi ne kadar safmışımmm

böyle konuları okudukça direkt küfür ediyorum ben

araba aldırtmasını biliyosa ödemeyi de bilecek sen o arabayı aşiftelerle gezsin diye mi aldın

ailen sana destek mi?

onu seviyosa erkek olsun birazcık erkekliği varsa arabanın borcunu ödesin ve defolup sevgilisinin yanına gitsin

o kadına da bravo doğrusu tanıdığı bir kadının kocasıyla hem de.

ne yapar bilmem arabanın borcunu eşşek gibi ödesin ödettir off

neyse önemli olan ailenin desteği var mı yoksa ile çalışan kadınsın ayrılmak için cesaretli olmalısın

:1shok: :1shok:şerefsiz adam
neden kendi çekmedi kridiye sen cektin
bu devirde babana bile güvenmiceksin

Bu 3uncu konu oldu bugun..sinir sistemim bozuldu...
Peki araba onun adina mi ? senin adina ise anahtari al poposuna bir tekme yuru yallah de
Kredi senin adina, neden kendi adina çekmedi uyanik ?
Krediyi onun uzerine geçirebilirmisin ? ortak hesabiniz varmi ?

Kiskandirmak için dedi...simdi de seni sevmiyorum seni bosamicam ama seni ezicem onu sevicem diyor ha...vay midesi bozuk vay..
karisina kredi çektiriyor, araba aliyor metresiyle geziyor
pislik bunlar ya
:1shok:

Aileleri sok araya bence
kabullenme boyle birseyi
yani ben sahsen kabullenmezdim (allahim birde korkarim ayril demek bana dusmesin)
Allahim sana yardimcisi olsun :Saruboceq:

şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar şuanda tüm vucudum titriyo en çok zoruma gidende ondan başka kimseye sevmeyişim onu okadar çok seviyordumki siz ne derseniz öyle davranacagım sizleri tanımıyorum ama sizlerden başka arkadaşım kimsem yokkk

Ne yaparsanız yapın aldatmanın önüne geçilemiyor işte. Benim en çok kızdığım konuda aldatan kişinin böyle aptal aptal bahaneler söyleyip karşısındakini iyice saf yerine koymasıdır.
Ben olsam o herifle bir dakika beraber kalmam, canı cehenneme der çeker giderim.

bu gün okuduğum 4. aldatma.
neyine tehdit ediyo anlamıyorum.
hem yapıyorlar hemde yakalanınca bi yerleri tutuşuyo zevzeklerin

çalışıyorum bu sene hiç iznimde kalmadı çalışmıyor olsaydım evde bir dakika bile kalmayacaktım.bulundugum yerden ayrılamıyorum oda gitmiyor

onun için okadar çok şeyden vazgeçtim zaten beni sevmedigi belliydi madem sevmiyorsun ayrıl ama ayrılmıyorda bayramda annesine kardeşine kardeşinin karısına kıyafet aldı bana bir çorap bile almadı.benim kartım da onda adam bana 10 milyon bile vermek istemiyodu

hayatta ençok korktugum şeylerden birisiydi aldatılmak düşünemiyordum bile ya benimde eşim aldatırsa diye her zaman kendime dikkat ettim ona ilgi gösterdim mutlu etmeye çalıştım aldatılmak biz kadınların kaderimi ne yaptıysam önleyemedim beni aldattıgı kızda onun evli oldugunu bile bile onunla mesajlaşmış hemde ne mesajlar

canımmmm...
anladığım kadarıyla çalışıyorsun.
hep diyoruz burda biz sadece kendi fikirlerimizi sunarız uygulamak ve ya uygulamamak ise sizin kararınız.
ama bu aldatılma öyle bişey ki, bi kere affedersen emin ol yeniden yaşıyacaksın bu durumu.

Karsindakine çok değer verme ya onu ya kendini kaybedersin demişler
çokta güzel söylemişler fazla değer vererek hatayi burda yapiyorsunuz
benim onu düşündüğüm mutlu ettiğim kadar o beni mutlu etmiyorsa
çekerim kendimi o ilişkidende kişidende ben şahsen

ben yetiştirme yurdundan çıktım annem ve babam ben doğduktan sonra ayrılmışlar babam beni sevmemiş zaten hep baba özlemi çektim annesiyle babasıyla olan çocuklara imrenirdim tüm sevgimi eşime verdim onu çok çok sevdim oda beni aldattııı hepiniz çok iyisiniz Allah sizlerden razı olsunnnn

konunuzu Bir Derdim Var bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…