Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

İş işindi bütün konuşmalar diyo başka bişey demiyo biz çok severek ne güçlüklerle evlendik yakıştıramıyorum belkide ona bunu
Adamin ne dediginin ne onemi var? Niye muattap oluyorsunuz yalanciyla? Onun yerine detektif tutup kanitlayip mahkemeye sunun. Aldatmis bir adam o. Tabi ki sonuna kadar gozunle gormedigin surece inkar edecek. Telefon konusmalarini silmesi bile yeterli bir kanit aldattigina. Ya kurulu duzeni bozulsun istemiyor ya da bosanirsaniz size hic bir kanit birakmak istemiyor ki imaji zedelenmesin ve size para odemek zorunda kalmasin. Maddi durumunuz yoksa calismiyorsaniz adam tabi ki saygi duymaz ne de olsa benden bosanamaz diye. Bu maddi sorununuzu cozun once.

Mevzu para değil tamam çok iyi de değil şuan yeni iş kurdu ama çok şükür herşeyimiz var az da olsa babamdan gelen aylık bir paramda var benim sorun beni ötekileştirmesi bana saygı duymadığını hissediyorum artık kro adamlar gibi konuşuyor garip tavırlar haller hepmi böyleydi benmi göremedim kendime kızıyorum
Eliniz ayaginiz tutuyor. Neden calismiyorsunuz? Kac yasindaki babanizdan para aliyorsunuz hala bu yasinizda? Hic mi gururunuz yok? Is aradim bulamadim deseniz anlarim. Ama sanki ev hanimligi kolayiniza gelmis. Onceden belki bosanirsa siz baskasini hemen bulursunuz diye daha saygili davraniyordu. Simdi yaslanip kilo aldiniz cocuklarla baska birini bulamazsiniz diye saygisini yitirmis. Zaten meslegi de yok. Ne de olsa bosanmaz bu benden diye esiniz rahatina bakiyor.

peki kocasını nasıl kandırdı ne dedide bi erkek bu olayın peşine düşmedi sen işten çıkmışsın benim karımla neden hala telefonla bu kadar dakika görüşmüşsün diye olay çıkarmadı

Öyle bir psikolojiye soktuki beni sanki o suçsuz ben abartıyorum çok üstüne gidiyorum artık yapmadıklarını yapacak ben böyle yaptım diye uzaklaşırsak ne yaptı etti diye kafayı yerim bir daha hiç olurumuzkalmaz diye korkuyorum
o kadında sizin eşinize benzer şeyler söylemiştir. sen bana güvenmiyor musun, ne kuruyorsun kafanda, ben bu saçmalıklarla uğraşamam demiştir. siz boşanamadınız ki o adam da boşansın. aldatan insanlar çok yalan söyler. bu yalanları yüzüne tek tek vurabilmek için de boşanmayı göze almak gerekir. siz bunu göze alamıyorsunuz korkularınız var.
keşke evden gitmesine müsaade etseydiniz.çünkü o zaman kesin aldatma olayını ispat ederdiniz. otel motel tutacaktır oraya da kadın birkaç gün içinde gelecektir.

kadın sizi whatsuptan engellemiştir. aileniz size yeni bir hat alıp versinler. eşinizin ve kadının telefon nolarını kaydedin. biri online olunca diğeri de oluyorsa yazışıyorlardır. adamın iş çıkışı nereye gittiğini takip edebilirsiniz. kredi kartı geçmişinde de bol bol şey çıkar. kimse fark etmesin diye whatsup dışında uygulama da yüklemiş olabilirler. telefon geçmişinde uygulamalara kaç saat zaman harcadığı yazıyor. eşiniz elli yaşında ise herhalde tiktokta 4 saat zaman geçirmesi normal olmayacaktır.

ben huzurumu bozamam boşanmam, aldatıyorsa da boşanmam derseniz sizin kararınız. hayatta her konuda siz karar alamadıkça karşı taraf sizin yerinize de karar almaya başlar. ya aldatmayı bırakır evine döner ya da o kadından çocuğu olabilir, maddiyatını kadının üstüne yapabilir. o zaman da kendi boşanmak isteyecektir. seçim sizin.

8 yıldır aynı kurumdayım hiçbir iş arkadaşımla 8 yılda toplam 60 dakika konuşmamışımdır telefonda.

ablacigim ben de yakin zamanda sizin yaşadığınizin benzerini yasadım. Telefonuna gelen normalden samimi ama yasca büyüğü olan biri tarafindan yazildugu belli olan bir mesajla basladi hersey. Arama kayitlarinj mesajlari silmişti. Hattin uygulamasindan baktitigmda uzun olmayan iki gunde bir yapilan konusmalar gördüm. Tartıştık bitti dedim emindim kendimden bitirecektim. Ama aralarında arkadasliktan otesi olmadigini söyledi zaten ablam yasinda dedi. Hiçbiri umurumda degil öyle vrya degil yalanlari yeter dedim. Sonra maddi manevi yapamayacagimi anladigim icin sureci erteledik. Simsmdi o kadar umrumdadegil ki telefonuna bakmiyorum ne yaparsayapmış ve yapacak zaten. Maddi olarak evine bakiyor manevi olarak da iki.iyi arkadas gibiyiz hiç-bir sey eskisi gibi olmaz. Belki üçüncü bir kisi yokbelki var sizin de yapacağniz acikca konusmak tatminolmadiginizi dile getirmek. Gun geçdikçe farkli ayrintilari farkedip konuyu yine acacaksiniz gece gunduz bunu dusuneceksiniz. Pesine dusup arastimak.iyi degil. Ayrica salak yerine koyulmadiniz sizi aldatan kendisini kandirir kendi degerini kaybeder ve herkes kendineyakisani yapar. Allahim icinize ferahlik versin. Acele adimlar atmayin. Sonradan pisman olmayacaginiz sekilde bu olaya disaridan bakmaya çalışın. Çözüm ecenekleri daha net görülecektir.

Araştırmayın dedimama boşanmadavasi icin kullanacaksaniz arastirin tabi ki ben kendinizi arastirdikca uzersiniz diye. Bu noktadansonra belli zaten az cok olay.

Eliniz ayaginiz tutuyor. Neden calismiyorsunuz? Kac yasindaki babanizdan para aliyorsunuz hala bu yasinizda? Hic mi gururunuz yok? Is aradim bulamadim deseniz anlarim. Ama sanki ev hanimligi kolayiniza gelmis. Onceden belki bosanirsa siz baskasini hemen bulursunuz diye daha saygili davraniyordu. Simdi yaslanip kilo aldiniz cocuklarla baska birini bulamazsiniz diye saygisini yitirmis. Zaten meslegi de yok. Ne de olsa bosanmaz bu benden diye esiniz rahatina bakiyor.
Neye kuyruk acın var acaba bu nasıl bir üslupsuzluk !

Bişey diyeceğim, ses , görüntü kayıt cihazları var alın yerleştirin arabasına falan, takip edip dinleyin. Boşanmmada , mahkemede delil olarak sunmazsın ama en azından ispatlarsın. ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum da .

Back
X