Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Hayır tam tersi onu rahat bırakmamdaki amaç güven duyduğum içindi ilk başta biz çok fena kıskançlık kavgaları yaşadık çocuklardan sonra sakinlesik eski günlere tekrar dönmek istemem di
Bence siz bu konuyu desmeyin tavrinizda bı değişiklik olmayacak anladığım kadarıyla bu şekilde devam edin.

Belkide bir süredir görüşmüyorlar ama bu aldatıldığınız gerçeğini değiştirmiyor ki. İnanmak istemiyorsunuz, aldatıldığı ortaya çıksa bile affedeceksiniz. Hayat sizin ne diyelim
Kesin aldatıldığıma kanaat getirsem zaten boşanıcam aksi mümkün değil ama boşluklar var ya tamamen benim kuruntumsa herşey gerçekten onun anlattığı gibiyse napıcam

Hayır gece değil bazı şeyleri karışık anlattım galiba gündüz mesai saatleri içinde hep
tamam diyelim gunduz olsun niye karimdan gizliyim niye o kadar uzun konusayim . biz de konusuyoruz erkek is arkadaslarimizla bir iki dakika sunu hallet sunu yap diyip kapatiyoruz . size gittigi yerler hakkinda yalan soylemesi de bunu destekliyor bence kendiniz inanmak istemiyorsunuz

tamam diyelim gunduz olsun niye karimdan gizliyim niye o kadar uzun konusayim . biz de konusuyoruz erkek is arkadaslarimizla bir iki dakika sunu hallet sunu yap diyip kapatiyoruz . size gittigi yerler hakkinda yalan soylemesi de bunu destekliyor bence kendiniz inanmak istemiyorsunuz
Haklısınız kendimi kandırmayı seçmişim ama yediremiyorum kendime olmayacak böyle bi nokta koymak lazım

Hem suçlu hem güçlü arsız herif.
Bendeki hep görev deyip gidiyordu. Birkaç defa da iş arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Ama telefonuna baktım hiç arama kaydı yok. İnsan buluşacağı arkadaşıyla geldim geldin mi nerdesin falan filan aramaz mı ? Yok.
Fotoğraf da yok. Arkadaşlar buluşunca illa bir fotoğraf çekinir. Ben de başladı şüphe. Neyse en sonunda boşandık. Hiç net yakalayamadım ama dayanamadım işte. Boşandıktan sonra herkes anlattı ahlaksızlıklarını. Ben hariç herkes biliyormuş maalesef çok acı oldu benim için.

Hem suçlu hem güçlü arsız herif.
Bendeki hep görev deyip gidiyordu. Birkaç defa da iş arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Ama telefonuna baktım hiç arama kaydı yok. İnsan buluşacağı arkadaşıyla geldim geldin mi nerdesin falan filan aramaz mı ? Yok.
Fotoğraf da yok. Arkadaşlar buluşunca illa bir fotoğraf çekinir. Ben de başladı şüphe. Neyse en sonunda boşandık. Hiç net yakalayamadım ama dayanamadım işte. Boşandıktan sonra herkes anlattı ahlaksızlıklarını. Ben hariç herkes biliyormuş maalesef çok acı oldu benim için.
Şüpheyle yaşayamıyor insan değilmi ızdıraptan kurrulmuşsunuz darısı başıma

500 dk cidden cok. Isim geregi bazi insanlara hangi islemi neden yapacağımı, neyin lazim oldugunu telefonda detayli anlatiyordum, onay mesaji gidiyor ariyorum, kart sifresi gerekiyor ariyodum vs mumkun degil 1 kisiyle is icin 500dakika konuşayım. En uzun konuşmam 45dakika sürmüştü. Is arkadasimda olsu, üstümde oldu, patronum da. Ayni isyerindeki kişilerle telefonda daha az konusuyosun zaten

500 dk cidden cok. Isim geregi bazi insanlara hangi islemi neden yapacağımı, neyin lazim oldugunu telefonda detayli anlatiyordum, onay mesaji gidiyor ariyorum, kart sifresi gerekiyor ariyodum vs mumkun degil 1 kisiyle is icin 500dakika konuşayım. En uzun konuşmam 45dakika sürmüştü. Is arkadasimda olsu, üstümde oldu, patronum da. Ayni isyerindeki kişilerle telefonda daha az konusuyosun zaten
İşten ayrıldaktan sonra gün içinde 1 aylık konuşma süresi kimi çok diyo kimi iş kuruyor konuşabilir senin eşin zaten çok konuşur bilmiyomusun diyo bende şaşırdım ne yapacağımı

İşten ayrıldaktan sonra gün içinde 1 aylık konuşma süresi kimi çok diyo kimi iş kuruyor konuşabilir senin eşin zaten çok konuşur bilmiyomusun diyo bende şaşırdım ne yapacağımı

Ben muhasebeciyim, eski esim smmm. Gece 11 de bile telefonu calardi. Is kuracak olan da arardi, yol yordam sorardi. Totalde 8 saatin ustune tekabul ediyor bu konusmalar, hic bu kadar uzununa denk gelmedim. Zaten oyle konular belli bi noktadan sonra yuzyuze konusuluyor. 8 saat konusma normal değil

Merhaba yazacak konuşacak adım atacak hatta yaşayacak bile takatim kalmadı.Uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız lise arkadaşıydık biz sonra evlendik çocuklarımız oldu mutlu bir evlilik gibi görünüyor ama tam bir hayal kırıklığı elimde kalan koca bir hiç.Dışardan bizi hala mutlu sanıyorlar orası ayrı,hiç kimsenin haberi yok bu yaşadıklarımdan belkide kendi kendimin cehennemiyim ve benim büyüttüğüm gibi bişey yok ama şüphe ah o şüphe varya insanı yiyip bitiriyor.Çok uzun değil sadece 3 ay bir işyerinde çalıştı eşim 3 tane kız arkadaşla birlikte birde patron 5 kişilerdi işyerinde.Müdür pozisyonunda olduğu için kızlar bi sorunları olduğunda,izin istemek için eşimle muhattap oluyorlardı.İşten ayrıldı hala görüşmeye devam ettiler iş için diyerek telefonda.Biri evliydi içlerinden en çok hatta hep onunla konuşmuş,ben sonradan öğrendim bunları insan hissedermiş birgün tuhaf şeyler hissetmeye başladım.Sürekli gece dışarı çıkıyordu bildiğim yerlere gittiğini sanıyordum ama öyle değilmiş telefonun kendi içinde olan harita dan baktım bi restoran sordum kendisine ısrarla hayır orda değildim dedi yeminler etti hemde ne yeminler söylemedim uygulamadan gördüğümü bi süre daha takip ettim hep bi huzursuzluk hissettim telefon görüşmelerini sildiğini farkettim çünkü arıyodum hep meşgul eve geliyodu bakıyodum aradığım saatte arama yok şebekeden kontrol ettim ne göreyim dakikalarcaa konuşmuş iş diyor hala iş için di diyor konumuda itiraf etti bi arkadaşının evleneceği kızla tanışmışlar arkadaşı sarhoşmuş benimde bilmemi istemiş o yüzden yalan söylemiş başka bir günde iş için başka bir adamlayım dedi ama yine bu yalan söylemesine sebep arkadaşıylaymış öyle dedi çok karıştı herşey anlatamıyorum ne olur beni bu çıkmazdan kurtarın siz sorun ben cevaplıyayım bizim hiç böyle bi ilişkimiz yoktu ne ara bu hale geldik bundan sonra toparlanabilirmiyiz çocuklarımızı birlikte büyütebilirmiyiz eskisi gibi olabilirmiyiz seviyorum onu ama bunları kaldıramıyorum sizde bunlarda bişey yok mu diyceksiniz yoksa ben salak yerinemi konuldum aşamıyorum ben bunları hala benimle tartışıyor gece başka arkadaşlarının yanına gidicekmiş o bişey yapmamış bundan sonra yapayımda boşa gitmesin nasıl olsa şüpheleniyosun herşeyden diyo be ne yapıcam kızlar
Sen aynısını yapsan belki de seni katletmişti şimdi

ayrıl zaten çocukların da bilse babalarının bu yaptığını ayrılmanı desteklerdi.

Ben muhasebeciyim, eski esim smmm. Gece 11 de bile telefonu calardi. Is kuracak olan da arardi, yol yordam sorardi. Totalde 8 saatin ustune tekabul ediyor bu konusmalar, hic bu kadar uzununa denk gelmedim. Zaten oyle konular belli bi noktadan sonra yuzyuze konusuluyor. 8 saat konusma normal değil
Benim yanımda erkeklerle konuşur uzun uzun hatta 1 saat konuştuktan sonra kapanır telefon tekrar arar konuşuyor yani uzun süre hatta yazık hasta olucaksın bu kadar konuşmaya demişliğim çoktur

Benim yanımda erkeklerle konuşur uzun uzun hatta 1 saat konuştuktan sonra kapanır telefon tekrar arar konuşuyor yani uzun süre hatta yazık hasta olucaksın bu kadar konuşmaya demişliğim çoktur
Ama kadınlarla olan konuşmalarını sizin yanınızda yapmıyor bu kadar uzun, neden acaba?

Sen aynısını yapsan belki de seni katletmişti şimdi

ayrıl zaten çocukların da bilse babalarının bu yaptığını ayrılmanı desteklerdi.
Aynısını düşünüyorum bu olaylarda gördümki haksızda olsa gözü dönmüş gibi saldırıyor elinden gelse beni parçalayacak Allah korusun benim bi olayım olsa anlamadan dinlemeden öldürür belkide beni

Aynısını düşünüyorum bu olaylarda gördümki haksızda olsa gözü dönmüş gibi saldırıyor elinden gelse beni parçalayacak Allah korusun benim bi olayım olsa anlamadan dinlemeden öldürür belkide beni
Sakın sakın sakın
Böyle bir adamla evli kalma kardeşim

sizin yaninizda neden o kadinla konusmak yerine gunduz saatinde konusmayi tercih etti o zaman? Evden ayrilmak istiyosa ayrilsin bu arada. Hic pesine dusmeyin. Gururu incinmis, magrur erkek rolune bürünüyor olabilir

Lakayıt konuştuğunu duyarsam kızarım kadınlarla böyle konuşamazsın diye derim diye
E tamam işte.
Normal bir muhabbet geçmiyor demek ki aralarında. Yine aynı yere geliyoruz ve bu dönemde gittiği yerlerle ilgili de yalan söylüyor eşiniz.
Size karşı da öfkeli davranıyor, erkek olduğu için yaptıkları gayet normal ona göre,hatta hakkı bile olabilir.

Benim kendimi toparlamam lazım hepinize teşekkür ederim

Back
X