- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
Kim olsa kötü hisseder sizi çok iyi anlıyorum. Şüphe mide bulandırıcı ama lütfen kilo aldım falan diye düşünmeyin çocuk doğurmak kolay mı ? Eşiniz çok mu yakışıklı ona bakarsanız. Tahmin ediyorum ki çok güzel bir kadınsınız, güZel bir annesiniz. Ama o sizin zor zamanınızda bile yanınızda olmamışÇok teşekkür ederim öyle kötü hissediyorum ki kendimi şimdi bile ağlayarak yazıyorum çocuklardan sonra bişeyler koptu zaten 2 çocuk üst üste oldu kilo veremedim babamın çok zorlu bir hastalık süreci oldu sonunda kaybettik hiçbirzaman ondan yeterli desteği ve ilgiyi göremedim bu bikaç yıldır herşey de üst üste geldi böyle durumlarda eşler birbirine destek olur o bana olmadı hep bi surat asma hep bi yokuş yapma ya bi dur ben lohusayım anlayacağınız ben allak bullak ne yapacağımı bilemedim hep idare ederken geçti seneler sonuda böyle oldu belkide başlangıcı çünkü çok farklı bir havaya büründü bi tane hayatım var bu ne ya böylemi yaşıycam demeye başladı hep kavga hep itam etme suçlama diyor
Erkekler artık düzenli bir hayat olduktan sonra özellikle orta yaş sendromunda böyle etrafa salça oluyorlar, bir heyecan arıyorlar ama hepsi boş, karaktersizce şeyler. Konuştuğu kadında evliymiş midesiz . Çocuklarınız kaç yaşında bir kaç gün evden uzaklaşsanız iyi gelmez mi? Ailenizin yanına falan ziyarete gitseniz
Onun için artık çabalamayın, o sizi kaybetmemek için çabalasın.
İnşallah çok güzel günleriniz olur. Kalbiniz ferahlar