Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Çok teşekkür ederim öyle kötü hissediyorum ki kendimi şimdi bile ağlayarak yazıyorum çocuklardan sonra bişeyler koptu zaten 2 çocuk üst üste oldu kilo veremedim babamın çok zorlu bir hastalık süreci oldu sonunda kaybettik hiçbirzaman ondan yeterli desteği ve ilgiyi göremedim bu bikaç yıldır herşey de üst üste geldi böyle durumlarda eşler birbirine destek olur o bana olmadı hep bi surat asma hep bi yokuş yapma ya bi dur ben lohusayım anlayacağınız ben allak bullak ne yapacağımı bilemedim hep idare ederken geçti seneler sonuda böyle oldu belkide başlangıcı çünkü çok farklı bir havaya büründü bi tane hayatım var bu ne ya böylemi yaşıycam demeye başladı hep kavga hep itam etme suçlama diyor
Kim olsa kötü hisseder sizi çok iyi anlıyorum. Şüphe mide bulandırıcı ama lütfen kilo aldım falan diye düşünmeyin çocuk doğurmak kolay mı ? Eşiniz çok mu yakışıklı ona bakarsanız. Tahmin ediyorum ki çok güzel bir kadınsınız, güZel bir annesiniz. Ama o sizin zor zamanınızda bile yanınızda olmamış
Erkekler artık düzenli bir hayat olduktan sonra özellikle orta yaş sendromunda böyle etrafa salça oluyorlar, bir heyecan arıyorlar ama hepsi boş, karaktersizce şeyler. Konuştuğu kadında evliymiş midesiz . Çocuklarınız kaç yaşında bir kaç gün evden uzaklaşsanız iyi gelmez mi? Ailenizin yanına falan ziyarete gitseniz
Onun için artık çabalamayın, o sizi kaybetmemek için çabalasın.
İnşallah çok güzel günleriniz olur. Kalbiniz ferahlar ❤️

O şekilde bişey olduğunu düşünmüyorum öyle hissetmiyorum kakara kikiri sohbet muhabbet hoşuna gitti heralde ben kızları aradığımda bekar olan hep bende yanlarındaydım öyle bişey olamaz hep üçümüz iş konuştuk dedi diğeride evli barklı kadınım nasıl böyle yakıştırıyosun abla dedi durdu işte
Peki

Klasik erkek yalanları, muhtemelen aldatiliyorsunuz. Sakin bildiğinizi belli etmeyin, kanıt toplamaya çalışın.

Kadinla yüzleşmek doğru bir davranış değil o kim de onunla muhatap oluyosunuz öyle bişey varsa arkanızdan kikir kikir gulmuslerdir en fazla keriz inandi diye. Sen eşinin telefonunu bı ondan al önce. Ikincisi WhatsApp masaüstü indir ordan takip et. Üçüncüsü de restini çek ve dışarı falan çıkarma. Ciddiyim bak adamlar dışarı çıkmak için karılarına yalvarıyor dışarda ve bunu yapanlar genç yakışıklı iş güç sahibi. Sen neden bu kadar ezdirdin ki kendini. Cocuksa çocuk herkeste var. Git topla kendini kadınlık onurunu eline geri al.
Daha önceden tanışmıştım ona dayanaraktan ne işi bu kadar saat konuşmanız diye aradım dayanamadım çünkü kalp krizi geçirmek üzereydim ah tekrar tekrar o dakikaları gördüğüm geliyor aklıma dünya başıma yıkıldı peki kocasını nasıl kandırdı ne dedide bi erkek bu olayın peşine düşmedi sen işten çıkmışsın benim karımla neden hala telefonla bu kadar dakika görüşmüşsün diye olay çıkarmadı diğer konu haklısın çok ezdirdim kendimi nasıl müsade ettim bu kadar çıkmasına güveniyodum çünkü kahveye gidiyodu eğlence sektöründe olan arkadaşının yanına konser olunca gidiyodu bağevi vardı arkadaşının orda kebap yapıyolardı hepsinide tanıdığım için bişey demiyodum ama yanlış yapmışım aramazdım bile onu rahatsız etmemek için aman arkadaşlarının yanında rezil olmasın diye ne salakmışım arkadaşının karısı bak gittiği yer belli diyodun hiçte belli değilmiş dedi ne kadar kötü oldum anlatamam

Ben kesinlikle aldatildiginizi düşünüyorum. Siz resti cekmezseniz de devam eder zaten saygısı da bitmiş. Neden ısrar ettiğinizi anlamıyorum.
Hani bazı evlilikler vardır. Çok severler. Aralarında saygı,sevgi de vardır ama biri hata yapar. O zaman belllllllllki der bir şans verirsin.
Karşıdaki suç bastırıyor ve ilk fırsatını bulduğunda yine yapacak üzgünüm.
Çocuklarım babasız büyüyecek vb deme. Paşa paşa ilgilenecek onlarla.
Bir konu vardı engelliyim şiddet gördüm vb diye. Okumanı tavsiye ederim. Engelli haliyle ve 2 küçük çocukla boşanmış o hanfendi. Size de kendinize gelmenizi ve affetmemenizi tavsiye ederim. Kanıt kanıt diyorsunuz daha ne kanıtı arıyorsunuz?
İtiraf mi edeceğini sanıyorsunuz?

E devlette üzerine kayıtlı hatlar çıkıyor. Kapanmış bile olsa görünüyor. Oradan ikinci bir hattı var mı bulabilirsiniz.
Evli barkli kadınım demiş ya kadın. Geçiniz...

Kim olsa kötü hisseder sizi çok iyi anlıyorum. Şüphe mide bulandırıcı ama lütfen kilo aldım falan diye düşünmeyin çocuk doğurmak kolay mı ? Eşiniz çok mu yakışıklı ona bakarsanız. Tahmin ediyorum ki çok güzel bir kadınsınız, güZel bir annesiniz. Ama o sizin zor zamanınızda bile yanınızda olmamış
Erkekler artık düzenli bir hayat olduktan sonra özellikle orta yaş sendromunda böyle etrafa salça oluyorlar, bir heyecan arıyorlar ama hepsi boş, karaktersizce şeyler. Konuştuğu kadında evliymiş midesiz . Çocuklarınız kaç yaşında bir kaç gün evden uzaklaşsanız iyi gelmez mi? Ailenizin yanına falan ziyarete gitseniz
Onun için artık çabalamayın, o sizi kaybetmemek için çabalasın.
İnşallah çok güzel günleriniz olur. Kalbiniz ferahlar ❤️
Öyle bir psikolojiye soktuki beni sanki o suçsuz ben abartıyorum çok üstüne gidiyorum artık yapmadıklarını yapacak ben böyle yaptım diye uzaklaşırsak ne yaptı etti diye kafayı yerim bir daha hiç olurumuzkalmaz diye korkuyorum

Daha önceden tanışmıştım ona dayanaraktan ne işi bu kadar saat konuşmanız diye aradım dayanamadım çünkü kalp krizi geçirmek üzereydim ah tekrar tekrar o dakikaları gördüğüm geliyor aklıma dünya başıma yıkıldı peki kocasını nasıl kandırdı ne dedide bi erkek bu olayın peşine düşmedi sen işten çıkmışsın benim karımla neden hala telefonla bu kadar dakika görüşmüşsün diye olay çıkarmadı diğer konu haklısın çok ezdirdim kendimi nasıl müsade ettim bu kadar çıkmasına güveniyodum çünkü kahveye gidiyodu eğlence sektöründe olan arkadaşının yanına konser olunca gidiyodu bağevi vardı arkadaşının orda kebap yapıyolardı hepsinide tanıdığım için bişey demiyodum ama yanlış yapmışım aramazdım bile onu rahatsız etmemek için aman arkadaşlarının yanında rezil olmasın diye ne salakmışım arkadaşının karısı bak gittiği yer belli diyodun hiçte belli değilmiş dedi ne kadar kötü oldum anlatamam
Bence sen bu adamı sevmiyosun bilinç altinda ayrılmak istiyor olabilir misin bı düşün bu dediğimi. Çünkü fazla rahat birakmissin bu işin buna gideceği belliydi.

E devlette üzerine kayıtlı hatlar çıkıyor. Kapanmış bile olsa görünüyor. Oradan ikinci bir hattı var mı bulabilirsiniz.
Evli barkli kadınım demiş ya kadın. Geçiniz...
Kendi adına yok baktım alırsa çevresinden birinin üzerine alır uyanıktır bu aramaları benim görebileceğimi düşünememiş olması hayret verici çünkü aramızda güven vardı daha önce hiç şüphelenmedimki

Klasik erkek yalanları, muhtemelen aldatiliyorsunuz. Sakin bildiğinizi belli etmeyin, kanıt toplamaya çalışın.
Ama kaç aydır başka bişeyini yakalamadım hep yanımdaydı deprem bölgesindeyiz hiç ayrılmadık kaç aydır olsa görmezmiydim

Ben kesinlikle aldatildiginizi düşünüyorum. Siz resti cekmezseniz de devam eder zaten saygısı da bitmiş. Neden ısrar ettiğinizi anlamıyorum.
Hani bazı evlilikler vardır. Çok severler. Aralarında saygı,sevgi de vardır ama biri hata yapar. O zaman belllllllllki der bir şans verirsin.
Karşıdaki suç bastırıyor ve ilk fırsatını bulduğunda yine yapacak üzgünüm.
Çocuklarım babasız büyüyecek vb deme. Paşa paşa ilgilenecek onlarla.
Bir konu vardı engelliyim şiddet gördüm vb diye. Okumanı tavsiye ederim. Engelli haliyle ve 2 küçük çocukla boşanmış o hanfendi. Size de kendinize gelmenizi ve affetmemenizi tavsiye ederim. Kanıt kanıt diyorsunuz daha ne kanıtı arıyorsunuz?
İtiraf mi edeceğini sanıyorsunuz?
İş işindi bütün konuşmalar diyo başka bişey demiyo biz çok severek ne güçlüklerle evlendik yakıştıramıyorum belkide ona bunu

Bence sen bu adamı sevmiyosun bilinç altinda ayrılmak istiyor olabilir misin bı düşün bu dediğimi. Çünkü fazla rahat birakmissin bu işin buna gideceği belliydi.
Hayır tam tersi onu rahat bırakmamdaki amaç güven duyduğum içindi ilk başta biz çok fena kıskançlık kavgaları yaşadık çocuklardan sonra sakinlesik eski günlere tekrar dönmek istemem di

Yani aklım almıyo evli bir kadın bir çocuğu var ona bakacak karakterde değil eşim kemalim yapmaz değil benimki gerçekten aklım hafsalam almıyor
insan is arkadasiyla karisindan gizli 500 dakika konusmaz mantik surecine aykiri .is icin gece vakti niye karimdan gizli konusayim belki bir kacamak heyecan aradi esiniz

Ama kaç aydır başka bişeyini yakalamadım hep yanımdaydı deprem bölgesindeyiz hiç ayrılmadık kaç aydır olsa görmezmiydim
Belkide bir süredir görüşmüyorlar ama bu aldatıldığınız gerçeğini değiştirmiyor ki. İnanmak istemiyorsunuz, aldatıldığı ortaya çıksa bile affedeceksiniz. Hayat sizin ne diyelim

insan is arkadasiyla karisindan gizli 500 dakika konusmaz mantik surecine aykiri .is icin gece vakti niye karimdan gizli konusayim belki bir kacamak heyecan aradi esiniz
Hayır gece değil bazı şeyleri karışık anlattım galiba gündüz mesai saatleri içinde hep

Back
X