- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Suan soktayim gerçekten uyanır uyanmaz böyle bir şeyle karsilastim sanki rüyadayim hala çok kötüyüm bi Ağlıyorum bi.gülüyorumDua et ayrılmışsın birde bu zihniyde bir adamla evlenmiş olacaktın, yüzüğü gönder ne hali varsa görsün.
Of ben ne haldeyım yüzüğe mi taktinız allah aşkına yaİki konudur yüzükte yüzük yani o yüzüğü versen ne vermesen ne
Tamam biraz bloflu bir bitti demekti hatasını anlasın diye de ama aileler bu işin içinde sonuçta biz normal sevgili değildik 2 günde ne kızı buldun da adama diyosunGerçekten bitirdiyseniz bu bir aldatma olmuyor. İki gün ya da iki yıl fark etmez. İstediğini yapabilir. Yüzük vs çok önemli ayrıntılar değil. En fazla iki günde nasıl unutup başkalarıyla olabiliyor demek ki sevmemiş beni sonucuna ulaşabilirsiniz ama dediğim gibi bittikten sonra yaşananlar aldatma olmaz.
Lakin muhtemelen siz genel çoğunluk gibi tam manasıyla bitirmeyip bitirme blöfü yaptınız. Pişman olup döneceğini umdunuz. Öyle olmayınca da sinirlendiniz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bir yaş aldıktan sonra herkesten her şeyin beklenebildiğini anlar "nasıl yaptı" diye hayıflanmazsınız. Sonuç itibariyle sizi sevmeyen bir insandan kurtulmuşsunuz. Gözünüz aydın.
Kaç senedir beraberiz böyle derdik ederdik fotoğrafları kaldirmazdik hala benle resimlerini kaldırmamis ben onla tüm resimleri sildiğim halde birde kızlarla takılıyor hesapların da benle resimleri varken bu nasıl bir midesizlikayrılmışsınız zaten. yüzüğün konumunun pek bir önemi olmasa gerek?
blöf yaptınız da yalvarır yakarır barışırız diye mi umuyordunuz ?
Zaten kapattım adamla böyle muhabbetleri benle olan hesaptan nasıl yapıyorsun dedim sildim instagram hesabımiz da face sifrelerini de bilirdik değiştim onu da çıkardım faceden heryerden sildim onuYo sen takmışsın işte onu diyorum ,niye illa vermeyi bekliyorsun ilişki bitmiş daha ne insan ister iki gün sonra birini bulur ister iki yıl , kapat madem ortak hesaplarınıda görme bilme bişeyi
Yeni mi uyandınız; yoksa sabah uyanınca mı gördünüz? Sabahsa şimdiye değin biraz sakinleşmiş olmalıydınız belki deSuan soktayim gerçekten uyanır uyanmaz böyle bir şeyle karsilastim sanki rüyadayim hala çok kötüyüm bi Ağlıyorum bi.gülüyorum
Bu midesizliği yapıp konuşurken de arkadaşıyla benle resmi olan hesaptan konuşuyor birdeyani ayrılmışsanız aldatma değil
ama sevmemiş ve iyi ki ayrılmışım demelisiniz bence.
Kaç senedir beraberiz böyle derdik ederdik fotoğrafları kaldirmazdik hala benle resimlerini kaldırmamis ben onla tüm resimleri sildiğim halde birde kızlarla takılıyor hesapların da benle resimleri varken bu nasıl bir midesizlik
Oda aklım da inadina satıp yesem mi diye ama aileme bittiğini dediğimde kızarlar diye korkuyorum yüzüğü onlara vericez niye sattin ettin derlerseYüzüğü sat ye. Ayrılmışsınız zaten akıla ihtiyacın yok artık.
Keşke yazıldigi kadar kolay olsaeee çekirge bir sıçrar iki sıçrar.
hem bir ilişkide ayrılık lafı bir kere geçdiyse o ilişki iflah olmuyor.
hele böyle ayrılmalı barışmalı olanlar hiç iflah olmuyor...
daha çok gençsiniz. zamanla unutursunuz, karşınıza başkaları da çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?