Aldatildim mi ben şimdi ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Özür dilerim ne yapacağımı bilemedim diğer konumun devamına mi yazmam lazımdı bilmiyorum yaşadığım duruma verin yanlış yaptıysam suan
Diğer konumda bahsettigim gibi sözlumun davranışlarını 4 gün önce kavga etmiştik bende böyle olmaz bitsin etsin demiştim oda bittiyse bitti demişti bana
Bizim de ortak instagram hesabımiz var beraber fotograflarimizin olduğu bugün uyandım telefonda bildirimlerde ne göreyim bi arkadaşıyla konuşmuş yazmış ki benim ki kızların aramasina uyandim abi demiş o adam da hizlilar mi demiş benimki de evet yazmış o adam da en Sevdiğimden yazmış mesajlara baktığımda mesajlasmalari silmiş ben bildirimden okudum hemen benimki demek istemiyorum ama onu aradım allah belanı versin madem böyle yapcaktinda yüzüğü niye almiyosun benden 2 günde kız ortamimi yaptın takıldın birde bunun muhabbetini benle ortak hesabından mi konuştun dedim bana sen bitti demedin mi bitirdik işte istediğin oldu öyle bir şey de yok sen gör diye yazdım yalandan felan dedi bende seni yalancı köpek o zaman niye sildin mesajları dedim bana hala sen bana ne zaman inandın güvendin ki diye konuştu birde benim arkadaşımla onun arkadaşı ortak arkadaşlarımız sevgiliydi kızın sevgilisi de benimkinin face şifresini bildiğim için arkadaşıyla face de alkol konuşmaları vardı bende kız arkadaşıma söylemiştim konuştuklarını kız da sevgilisine demiş benim dediğimi de demiş benim ki senin yüzünden onların da arası bozuldu o yüzden inadına da yaptım gibi şeyler söyledi bana bende milletin yüzünden sen sözlendindigin insana bunu mu yapıyorsun beni uyarabilirdinde sen o yaptığın serefsizligi böyle mi ört bas ediyorsun dedim heryerden onu engelledim gerçekten Özür dilerim karışık yazmış olabilirim ama olaylar suan yaşandı oldu kafam çok karışık değişik duygular icerisindeyim tamam ona bitti desem de yüzük bendeydi ona vermeyi bekliyordum 2 günde başka kızlara kosacagini nerden bilebilirdim benim ne suçum vardı ya bu hale düştüm ne olur bana bi akıl verın

Dua et ayrılmışsın birde bu zihniyde bir adamla evlenmiş olacaktın, yüzüğü gönder ne hali varsa görsün.
Suan soktayim gerçekten uyanır uyanmaz böyle bir şeyle karsilastim sanki rüyadayim hala çok kötüyüm bi Ağlıyorum bi.gülüyorum

Gerçekten bitirdiyseniz bu bir aldatma olmuyor. İki gün ya da iki yıl fark etmez. İstediğini yapabilir. Yüzük vs çok önemli ayrıntılar değil. En fazla iki günde nasıl unutup başkalarıyla olabiliyor demek ki sevmemiş beni sonucuna ulaşabilirsiniz ama dediğim gibi bittikten sonra yaşananlar aldatma olmaz.

Lakin muhtemelen siz genel çoğunluk gibi tam manasıyla bitirmeyip bitirme blöfü yaptınız. Pişman olup döneceğini umdunuz. Öyle olmayınca da sinirlendiniz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bir yaş aldıktan sonra herkesten her şeyin beklenebildiğini anlar "nasıl yaptı" diye hayıflanmazsınız. Sonuç itibariyle sizi sevmeyen bir insandan kurtulmuşsunuz. Gözünüz aydın.

ayrılmışsınız zaten. yüzüğün konumunun pek bir önemi olmasa gerek?
blöf yaptınız da yalvarır yakarır barışırız diye mi umuyordunuz ?

Tamam biraz bloflu bir bitti demekti hatasını anlasın diye de ama aileler bu işin içinde sonuçta biz normal sevgili değildik 2 günde ne kızı buldun da adama diyosun

Yo sen takmışsın işte onu diyorum ,niye illa vermeyi bekliyorsun ilişki bitmiş daha ne insan ister iki gün sonra birini bulur ister iki yıl , kapat madem ortak hesaplarınıda görme bilme bişeyi

ayrılmışsınız zaten. yüzüğün konumunun pek bir önemi olmasa gerek?
blöf yaptınız da yalvarır yakarır barışırız diye mi umuyordunuz ?
Kaç senedir beraberiz böyle derdik ederdik fotoğrafları kaldirmazdik hala benle resimlerini kaldırmamis ben onla tüm resimleri sildiğim halde birde kızlarla takılıyor hesapların da benle resimleri varken bu nasıl bir midesizlik

Yo sen takmışsın işte onu diyorum ,niye illa vermeyi bekliyorsun ilişki bitmiş daha ne insan ister iki gün sonra birini bulur ister iki yıl , kapat madem ortak hesaplarınıda görme bilme bişeyi
Zaten kapattım adamla böyle muhabbetleri benle olan hesaptan nasıl yapıyorsun dedim sildim instagram hesabımiz da face sifrelerini de bilirdik değiştim onu da çıkardım faceden heryerden sildim onu

Suan soktayim gerçekten uyanır uyanmaz böyle bir şeyle karsilastim sanki rüyadayim hala çok kötüyüm bi Ağlıyorum bi.gülüyorum
Yeni mi uyandınız; yoksa sabah uyanınca mı gördünüz? Sabahsa şimdiye değin biraz sakinleşmiş olmalıydınız belki de
Yine de sakin olun.. hersey kısmet. Bana blöf yapıyor gibi geldi

Ya allah aşkına diğer konumda da bahsi geçiyor ben bitti dediysemde neler yaşadığımızi anlattım gözünü korkutmak istedim düzelir eder kaybetme korkusunu yaşar diye bakalım nasıl bir tutum sergileyecek diye o ama kızlarla takılmaya başlamış

eee çekirge bir sıçrar iki sıçrar.
hem bir ilişkide ayrılık lafı bir kere geçdiyse o ilişki iflah olmuyor.
hele böyle ayrılmalı barışmalı olanlar hiç iflah olmuyor...
daha çok gençsiniz. zamanla unutursunuz, karşınıza başkaları da çıkar.

Bi sakin olun arkadaslar her kız bitsin dediğin de direk ilişki bitirmek için demiyor. Blöf gibi bi bitsin demiş direk git unutalım bitsin dememiş

Keşke yazıldigi kadar kolay olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…