- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Hayir öyle olsa 4 sene sürer miydiŞimidiye kadar sevgiliyken hiç aldatıldığını düşündün mü
Çünkü 4 senedir koştu ve sozluydukteBitti deyince peşinden koşmasınıbekliyordun sanırım büyük hayal kırıklığı olmuştur
Ya bana cildiricam sen gör diye yaptım diyo zevk mi verecek benim görmem nasıl bi mantık bu hadi görmemi istedin mesajları neden sildin ben bildirimlerden okudumTecrübe olmuş yani ne denebilir ki. Çocuk gibi muhabbetler yok onu öyle gör diye yaptım, arabesk arabesk sitemler vay sen bana zaten hiç güvenmedin filan; böyle ilişki olmaz. Bir şeyi ya yapmışsındır ya yapmamışsındır, su bulandıktan sonra oradan su içilmez.
Sıkıldıysa fotograflarimizi neden kaldırmamis hiçbir yerden her yerde benle resimleri varken birdeHer tartışmada bitti diyorsanız sıkılmıştır belki
Mesajlasma süresiyle silme süresi arasında fark varsa okudugunu düşünmüştürBen goreyim diye yaptıysa mesajları neden sildi ben bildirimlerden okudum mesajları
Ne kadar nefret de etsen biraz zaman gecsin ve yüz yüze konusmalısınız içiniz de biraz olsa bişey varsa yüz yüze anlarsın zaten yalanını 4 yılda tanımışsındırÇünkü 4 senedir koştu ve sozluydukte
Yahu konuscak adam instagramdan mı konusur
Tribinizden sıkılmıştır demek istedim kızlarla konuşması blöf olabilirSıkıldıysa fotograflarimizi neden kaldırmamis hiçbir yerden her yerde benle resimleri varken birde
Zaten bir sonraki mesajımı okursanız bende yaptıgını destekledigimi veya dogru buldugumu söylemedimNe kadar gicikliginada yazsa hakli bulmuyorum,
Ona harcicagi vakti, sevgilisinin gonlunu almaya harcayabilirdi..
Ama olgusmamış ve evlilige hazir degil, emin ol o yazismada icindeki, gercek niyeti dokmus ortaya,
Bir insanin zikri neyse, fikride odur
Bugun bulmadi birini belki ama, bulmasi yakindir.
Ayrıca arkadasta pek masum değil sürekli kaprisler bitti diyip bitmemesini beklemeler vs herkes yolunu kendi cizer
Yuzuge takan sensinOf ben ne haldeyım yüzüğe mi taktinız allah aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?