Aldatildim mi ben şimdi ?

Ya bana cildiricam sen gör diye yaptım diyo zevk mi verecek benim görmem nasıl bi mantık bu hadi görmemi istedin mesajları neden sildin ben bildirimlerden okudum

Ona Aldatilma degil de, hiç sevmemis ve evlilige hazir degilmiş diyelim...

2 gunde arayisa girmiş, napcam diye sormussunuz, soleyim ;

Ben olsam tamamen kafamda bitirip bir daha adamin adini agzima almazdim..

Yuzuk dedigin bir teneke atarsin gider, her zaman diyorum bu donemler birbirni tanima donemleri,

Onemli olan şuan nasil bir insana guvendigini sorgulayip, kendinizi daha fazla uzmemeniz....

Eminim öyle bişey yoktur siz görün diye yalandan yapmıştır o msji da inandırıcı olsun diye silmistir uyanık geçinen saff zaten bütün kızlarda sizin kavga etmenizi bekliyordu hemen ona kosmuslardir eminim bencede bitirin bundan ilerdede bi halt olmaz o kızlarla takıl de engelle senin üstüne gelmesin gıcık olsun lafta soyleyemez oh miss

Yahu konuscak adam instagramdan mı konusur

Ne kadar gicikliginada yazsa hakli bulmuyorum,
Ona harcicagi vakti, sevgilisinin gonlunu almaya harcayabilirdi..

Ama olgusmamış ve evlilige hazir degil, emin ol o yazismada icindeki, gercek niyeti dokmus ortaya,

Bir insanin zikri neyse, fikride odur

Bugun bulmadi birini belki ama, bulmasi yakindir.

Sen bitti demişsin o da gemileri yakmış. Şu saatten sonra unutup yolunuza bakın. Geri dönerse de güven bir kere gitmiş artık yüzyüze nasıl bakacaksiniz?

Zaten bir sonraki mesajımı okursanız bende yaptıgını destekledigimi veya dogru buldugumu söylemedim

Ayrıca arkadasta pek masum değil sürekli kaprisler bitti diyip bitmemesini beklemeler vs herkes yolunu kendi cizer

Ayrıca arkadasta pek masum değil sürekli kaprisler bitti diyip bitmemesini beklemeler vs herkes yolunu kendi cizer

Zaten iliskiyi bole cocuklastirirsan, surekli birileri pesinden kossun istersen.

Daha cok beklersin. Insanlarinda bir sabir noktasi war.

Kendimle ilgili soleyim kimsenin surekli tribini cekemem..

bu saatten sonra aldatılmış olsan ne olur, yüzük sen de kalsa ne olur, o terketti ben terkettim ne farkeder. Güzel şeyler bittiyse üzül, kötü şeyler bittiyse yine üzül ama dua edip yoluna devam et

1. Ayrılık konusunda blöf yapılmaz
  2. Yüzüğü gel al demek olmaz :) Ya camdan aşağı at ya klozete yada illa geri alsın istiyorsan arkadaşınızla gönder
  3. İki durumda da kötü; iki günde birini bulduysa aldatıldın, sen gör diye yaptıysa Akıl yası 5 yasında olan biriyle muhatapsın..

Birbirinize "köpek, şerefsiz " falan diyorsunuz en önce buna bir çare bulun. Saygı yok aranızda. Eğer bir gün başkası ile bir ilişkiye başlayacak olursanız lütfen köpek şerefsiz vs diyecek noktaya geleceğinize ayrılın.

Of ben ne haldeyım yüzüğe mi taktinız allah aşkına ya
Yuzuge takan sensin
Bitmia gitmis

Niye yuzugu almadin? Diye adama kizmak sacma olmus

Sizden ayrildiktan sonra ne yaptigi sizi ilgilendirmez
Sizin ne yaptiginiz da onu.
Yani ortada iliski kalmamis siz ayrilmissiniz yani aldatma da yok otomatik olarak

Haaa siz pesimden kossun tekrar baslasin
Diye dusunmussunuz ama adam gercekten bitirmis

Sizi gercekten sevseydi barismanin yollarini arardi

Bunu görduyseniz sanslisiniz en azindadn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…