Aldatildim mi ben şimdi ?

Bence de senin okuyacagını bile isteye yazısmıstır ordan
Yokmu telefonları yani illaki gıcıklık yapmak istemiş

Zaten kapattım adamla böyle muhabbetleri benle olan hesaptan nasıl yapıyorsun dedim sildim instagram hesabımiz da face sifrelerini de bilirdik değiştim onu da çıkardım faceden heryerden sildim onu
Tmm ne güzel işte , belliki blöf yapıyorsun ama her erkek bu blöfü görmez net ol biraz

böyle blöflü restli, poker oynar gibi ilişki yürütülmez bunu öğrenmiş oldunuz. karşınızda size değer vermeyen biri yoksa yapacak çok da bir şey yoktur. adamı yola getirmeye çalışmışsınız elinizde patlamış ama bence iyi olmuş..
o değişmezdi, siz de daha çok yıpranırdınız

Bana birde sen gör diye bilerek yazdım ettim demez mi o lafları sesi kulağımdan gitmiyor hala cildiriyorum

Aynen öyle bir kendimi anlatabilsem bi sen anladın ya
Şimdi ilk olarak kaç yasındaydınız, en önemlisi sevgilin kurnazmıydı yada şifrenin sende olucağını unutacak kadar safmıydı bi onu düşünelim istersen bi üzülme sakin ol sakin düşün

Şimdi ilk olarak kaç yasındaydınız, en önemlisi sevgilin kurnazmıydı yada şifrenin sende olucağını unutacak kadar safmıydı bi onu düşünelim istersen bi üzülme sakin ol sakin düşün
Ortak hesap tabiki de biliyo benim girdiğimi beraber kullanıyorduk resimlerimiz var

Tmm ne güzel işte , belliki blöf yapıyorsun ama her erkek bu blöfü görmez net ol biraz
Kaç senedir beraberiz tamam yanlış yaptığım bir şey olabilir bu blöf olayı ama biz sevgiliykende kaç kez yaşandı bunlar niye o zamanlar böyle yapmadı da şimdi mi ciddiye alası geldi blöfü

Evet bi bakımdan haklısın ama herkesin ilişkisi bir değil

Eee konuşmuş lar işte her şey ortada birde benle resimleri olan hesabımiz ortak ya ortak hesaptan arkadaşıyla karı kız muhabbetine girdi
Yaptıgının dogru oldugunu savunmuyorum
Ama senin gözünü acmaya calısıyorum
Kendin diyorsun ortak hesap diye
Hic bir erkek o kadarda salak değildir
İnanmamak icin kendini zorlayabilirsin ancak adamın bilerek isteyerek sırf sen gör diye bunu yaptıgı kesin

Allah belasini versin emekler ime yazık

Tecrübe olmuş yani ne denebilir ki. Çocuk gibi muhabbetler yok onu öyle gör diye yaptım, arabesk arabesk sitemler vay sen bana zaten hiç güvenmedin filan; böyle ilişki olmaz. Bir şeyi ya yapmışsındır ya yapmamışsındır, su bulandıktan sonra oradan su içilmez.

Ben goreyim diye yaptıysa mesajları neden sildi ben bildirimlerden okudum mesajları

Bitti deyince peşinden koşmasınıbekliyordun sanırım büyük hayal kırıklığı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…