- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Aynen öyle bir kendimi anlatabilsem bi sen anladın yaBi sakin olun arkadaslar her kız bitsin dediğin de direk ilişki bitirmek için demiyor. Blöf gibi bi bitsin demiş direk git unutalım bitsin dememiş
Tmm ne güzel işte , belliki blöf yapıyorsun ama her erkek bu blöfü görmez net ol birazZaten kapattım adamla böyle muhabbetleri benle olan hesaptan nasıl yapıyorsun dedim sildim instagram hesabımiz da face sifrelerini de bilirdik değiştim onu da çıkardım faceden heryerden sildim onu
Allah belasini versin emekler ime yazıkZincirinden boşanmış soluğu alemlerde almış işte; daha nesini tartışacaksınız bu adamın? Vaktinize yazık.
Ya allah aşkına diğer konumda da bahsi geçiyor ben bitti dediysemde neler yaşadığımızi anlattım gözünü korkutmak istedim düzelir eder kaybetme korkusunu yaşar diye bakalım nasıl bir tutum sergileyecek diye o ama kızlarla takılmaya başlamış
Kendi de böyle dedi ama buna kim inanır adam da nasıl cevap vermiş o zamanBence de senin okuyacagını bile isteye yazısmıstır ordan
Yokmu telefonları yani illaki gıcıklık yapmak istemiş
Yahu konuscak adam instagramdan mı konusurKendi de böyle dedi ama buna kim inanır adam da nasıl cevap vermiş o zaman
Bana birde sen gör diye bilerek yazdım ettim demez mi o lafları sesi kulağımdan gitmiyor hala cildiriyorumböyle blöflü restli, poker oynar gibi ilişki yürütülmez bunu öğrenmiş oldunuz. karşınızda size değer vermeyen biri yoksa yapacak çok da bir şey yoktur. adamı yola getirmeye çalışmışsınız elinizde patlamış ama bence iyi olmuş..
o değişmezdi, siz de daha çok yıpranırdınız
Şimdi ilk olarak kaç yasındaydınız, en önemlisi sevgilin kurnazmıydı yada şifrenin sende olucağını unutacak kadar safmıydı bi onu düşünelim istersen bi üzülme sakin ol sakin düşünAynen öyle bir kendimi anlatabilsem bi sen anladın ya
Eee konuşmuş lar işte her şey ortada birde benle resimleri olan hesabımiz ortak ya ortak hesaptan arkadaşıyla karı kız muhabbetine girdiYahu konuscak adam instagramdan mı konusur
Ortak hesap tabiki de biliyo benim girdiğimi beraber kullanıyorduk resimlerimiz varŞimdi ilk olarak kaç yasındaydınız, en önemlisi sevgilin kurnazmıydı yada şifrenin sende olucağını unutacak kadar safmıydı bi onu düşünelim istersen bi üzülme sakin ol sakin düşün
Kaç senedir beraberiz tamam yanlış yaptığım bir şey olabilir bu blöf olayı ama biz sevgiliykende kaç kez yaşandı bunlar niye o zamanlar böyle yapmadı da şimdi mi ciddiye alası geldi blöfüTmm ne güzel işte , belliki blöf yapıyorsun ama her erkek bu blöfü görmez net ol biraz
Evet bi bakımdan haklısın ama herkesin ilişkisi bir değilböyle blöflü restli, poker oynar gibi ilişki yürütülmez bunu öğrenmiş oldunuz. karşınızda size değer vermeyen biri yoksa yapacak çok da bir şey yoktur. adamı yola getirmeye çalışmışsınız elinizde patlamış ama bence iyi olmuş..
o değişmezdi, siz de daha çok yıpranırdınız
Yaptıgının dogru oldugunu savunmuyorumEee konuşmuş lar işte her şey ortada birde benle resimleri olan hesabımiz ortak ya ortak hesaptan arkadaşıyla karı kız muhabbetine girdi
Aynen öyleEvet bi bakımdan haklısın ama herkesin ilişkisi bir değil
Allah belasini versin emekler ime yazık
Şimidiye kadar sevgiliyken hiç aldatıldığını düşündün müOrtak hesap tabiki de biliyo benim girdiğimi beraber kullanıyorduk resimlerimiz var
Ben goreyim diye yaptıysa mesajları neden sildi ben bildirimlerden okudum mesajlarıYaptıgının dogru oldugunu savunmuyorum
Ama senin gözünü acmaya calısıyorum
Kendin diyorsun ortak hesap diye
Hic bir erkek o kadarda salak değildir
İnanmamak icin kendini zorlayabilirsin ancak adamın bilerek isteyerek sırf sen gör diye bunu yaptıgı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?