Aldatıldım mı emin değilim

hatsumama

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
38
8
6
29
Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım. Eşim instadan bir kadını engellemiş diye. Daha sonra ki gün başka bir kadını engellediğini gördüm. Ardından birkaç gün sonra tekrar baktığımda ilk engellediği birinci sıraya çıkmış engelleme listesinde. Yani engeli kaldırıp tekrar girmiş hesabına ve tekrar engellemiş. Uzun süre bakmadım. Hesapta soramadım elimde kanıt olmadan.
Bugün whatsapp engellenenleri baktım ve ilk engellediği kadının oradanda engellenmiş olduğunu gördüm. Numarasını aldım. Sorsam inkar edecek önceden diyecek biliyorsunuz erkekler sonuna kadar inkar eder. Acaba kadına mı yazsam bilemedim lütfen bir akıl.

Aldatma sinyali için çok düşük mesele bence bu.
Başka şeyler var mı aklınızı kurcalayan?

Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım. Eşim instadan bir kadını engellemiş diye. Daha sonra ki gün başka bir kadını engellediğini gördüm. Ardından birkaç gün sonra tekrar baktığımda ilk engellediği birinci sıraya çıkmış engelleme listesinde. Yani engeli kaldırıp tekrar girmiş hesabına ve tekrar engellemiş. Uzun süre bakmadım. Hesapta soramadım elimde kanıt olmadan.
Bugün whatsapp engellenenleri baktım ve ilk engellediği kadının oradanda engellenmiş olduğunu gördüm. Numarasını aldım. Sorsam inkar edecek önceden diyecek biliyorsunuz erkekler sonuna kadar inkar eder. Acaba kadına mı yazsam bilemedim lütfen bir akıl.
O kadınlar durduk yere engellenmedi herhalde hem instadan hem whatsapptan. Tekrar engel kaldır bak geri engelle bu kanıt değil mi? O kadınların numarasının olması kanıt değil mi?

Kadına yazarsanız karısı olduğunuzu söylemeyin arayıp ya da aratip başka birine onu zarfa getirin öyle emin olabilirsiniz

Boşanmak için mi araştırıyorsunuz bu kadar yoksa burnundan getirip yolumuza devam edelim diye mi?
Sadece engelleme için aldatılma diyemeyiz ama hoş kokular da gelmiyor.
Engellenen insanın açılma konusundan dolayı.
Eski sevgilisi mi acaba arada açıp bakıp ergence engelliyor mu?
Diğer türlüsü çok saçma

O kadınlar durduk yere engellenmedi herhalde hem instadan hem whatsapptan. Tekrar engel kaldır bak geri engelle bu kanıt değil mi? O kadınların numarasının olması kanıt değil mi?
Ben iletişim varsa aldatma vardır kafasındayım. Haklısınız cidden

Arkadaş yazmış ben de yazayım çıkacak şeye hazır mısınız? Aldatılma çıkarsa altından, yüz göz olmaya var mısınız? Boşanmaya kadar götürür mü?? yoksa af ettim mi dersiniz?? Ona göre düşünün ve işin peşine düşün.

Hayır işte başka hiç bir şey yok telefonu şifresiz ve hep ortadadır
Belki eski tanıdıkları, eski sevgilisi ya da sevgili arkadaşı vs vs.
Birçok ihtimal var.
Borç istemiştir, torpil istemiştir, efendime söyleyeyim başkası hakkında bilgi getirmiştir, belki de kadın kocanızla sınırını geçmiştir bla bla.
Sırf bundan aldatıldığınızı düşünmeniz, bana sanki aklınızdaki bir fikir gibi geldi.

Belki eski tanıdıkları, eski sevgilisi ya da sevgili arkadaşı vs vs.
Birçok ihtimal var.
Borç istemiştir, torpil istemiştir, efendime söyleyeyim başkası hakkında bilgi getirmiştir, belki de kadın kocanızla sınırını geçmiştir bla bla.
Sırf bundan aldatıldığınızı düşünmeniz, bana sanki aklınızdaki bir fikir gibi geldi.
Eşimi tanıyan herkes sizin dediğinizi söylüyor abarttığımı düşünüyorlar. Ama içimdeki kurtta durmuyor

Arkadaş yazmış ben de yazayım çıkacak şeye hazır mısınız? Aldatılma çıkarsa altından, yüz göz olmaya var mısınız? Boşanmaya kadar götürür mü?? yoksa af ettim mi dersiniz?? Ona göre düşünün ve işin peşine düşün.
Zaten korkumda bu yeni evli sayılırım 1 yıl oldu. Çocukta yok. Bu konu dışında hayatımız gayet güzel deşmeli miyim emin değilim

Eşimi tanıyan herkes sizin dediğinizi söylüyor abarttığımı düşünüyorlar. Ama içimdeki kurtta durmuyor
Ben böyle durumlarda kendimden yola çıkarım.
İnstagramda engelli birçok kişim var, kimi inatla reklam, kimi iletişim kurmak istemediğim insanlar, bazısı eskiden yanlış tanıdığımı düşünmeme sebep olan, paylaşımlarını görünce delirdiğim ucubeler vs vs.
Sırf bunlardan biri erkek diye, kocamın şüphe duyması beni çok incitir.

Yapılacak şey belli açık açık oturup soracak konuşacaksınız. Eşiniz ya en yakınınız çekinip susmak ne ki.
Evet elbette çekinmiyorum. Elimde hiç bir kanıt yok konuşma vs engellemeye de çok rahat kılıf uydurabilir.

Back
X