Aldatıldım mı emin değilim

Ben böyle durumlarda kendimden yola çıkarım.
İnstagramda engelli birçok kişim var, kimi inatla reklam, kimi iletişim kurmak istemediğim insanlar, bazısı eskiden yanlış tanıdığımı düşünmeme sebep olan, paylaşımlarını görünce delirdiğim ucubeler vs vs.
Sırf bunlardan biri erkek diye, kocamın şüphe duyması beni çok incitir.
Evet bu yüzden açıkça soramıyorum zaten eğer bir şey yoksa onu üzerim boşuna ortamı gererim. Çünkü biz hiç tartışmayız bile bu yüzden çok rahat olamıyorum sorma konusunda

Kesinlikle biraz daha dikkatli davranıp bakarsınız duruma göre eğer şüphelendiğiniz başka şeyler olursa direkt yüzüne karşı söylersiniz sonucu her nolursa

Bir yıllık evlilikte bu hafiyeliği yapmanıza sebep olacak ne yaşadınız?
Eski ilişkim de evliliğe giden bir ilişkiydi intagram muhabbetlerinden dolayı ayrıldım kısaca aldatıldım. O yüzden insan ekstra tedirgin oluyor. Yakın bir arkadaşım yeni boşandı. Bu olay dışında ilişkimde hiç bir sorun yok 3 yıldır beraberiz.

Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz

Bence aldatıliyorsunuz,aldatma illa ten temas değil kafada da biter aslında.Gerçekte görüşüyorlar mi delil yok ama insta da profiline bakıp bakıp,engelliyor (storyleri izliyor kesin) kadının tlfn numarası da eşinizde var. Aralarında bir durum olduğu aşikar ya da olmasi için yol yapıldığı..evli barklı adamın ne işi var başka kadın profillerinde aranıyor

Belki eski tanıdıkları, eski sevgilisi ya da sevgili arkadaşı vs vs.
Birçok ihtimal var.
Borç istemiştir, torpil istemiştir, efendime söyleyeyim başkası hakkında bilgi getirmiştir, belki de kadın kocanızla sınırını geçmiştir bla bla.
Sırf bundan aldatıldığınızı düşünmeniz, bana sanki aklınızdaki bir fikir gibi geldi.
Ne kadar iyi niyetlisiniz😀 ben tam tersi düşünüyorum,hiç bir zaman böyle pozitif olamayacağım sanırım... adamın arkadaşı olsa neden engellesin ki... engeli arada açıp açıp kapatıyor var bu adam da bi işler. Araniyor o kesin

Bende esimin Eski nisanlisini tesadüf instada gördüm aradan 27 yil gecmis Biz evleneli 23 yil oldu bende kafamda aceba diye düsünüyorum Esim instasini kapatdi aceba görmüsmüdür bulmusmudur diye diye 6 aydir icim icimi yedi bende Acdim konuyu konusduk yani konusmazsaniz kendinizi Cok kötü hissedersiniz
İyi bulmadıysa da merak edip bulur artık😅 27 yıl öncesini hatırlar çünkü kadın da. Yıllardır hayaliyle yanıp tutuşuyordur çünkü.
Tam da karpuz mevsimi gelmiş iyi olmuş yaptığınız.

Esinizle eski nisanli diye instagramda mi kullanmasın, 27 yil olmus.Napsin sizin eşinizi,bunu adama sormanız çok komik :s sonmus volkani hortlatmissiniz resmen

Bence aldatıliyorsunuz,aldatma illa ten temas değil kafada da biter aslında.Gerçekte görüşüyorlar mi delil yok ama insta da profiline bakıp bakıp,engelliyor (storyleri izliyor kesin) kadının tlfn numarası da eşinizde var. Aralarında bir durum olduğu aşikar ya da olmasi için yol yapıldığı..evli barklı adamın ne işi var başka kadın profillerinde aranıyor
Değil mi çok doğru diyorsunuz. Banada yazan oluyor bende engelliyorum ama WhatsAppda numarasını yok bende hiç birinin. Bende illa ten teması gerektiğini düşünmüyorum çünkü ortam oluşsa illaki ten teması olacaktır

Öğrendiğimizde affedecekseniz hic ortaya dökmeyin derim. Cunku eşiniz daha çok yjzsuzlesir ve alenen yapmaya başlar. Iki laftan biri de oncede oldu o zaman niye birsey demedin olur.
Yani ama kararliysaniz ve bende af yok inceldiği yerden kopsun diyorsanız canininz nasil istiyorsa öyle davranın

Benim aklıma şöyle bir şey geldi, belki eşiniz o popüler kadına mesaj atmıştır cevap vermediyse utanıp engellemiş falan olabilir sonra da merak edip tekrar kaldırıp engeli bakmıştır falan. Ama tabiki siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi bu geçen 3 yılda böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Benim aklıma şöyle bir şey geldi, belki eşiniz o popüler kadına mesaj atmıştır cevap vermediyse utanıp engellemiş falan olabilir sonra da merak edip tekrar kaldırıp engeli bakmıştır falan. Ama tabiki siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi bu geçen 3 yılda böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Hayır karşılaşmadım. İlişkimizde hiç bir sıkıntı olmadı. Ama sadece insta değil wp den de engellemiş özel numarası var yani kadının

Öğrendiğimizde affedecekseniz hic ortaya dökmeyin derim. Cunku eşiniz daha çok yjzsuzlesir ve alenen yapmaya başlar. Iki laftan biri de oncede oldu o zaman niye birsey demedin olur.
Yani ama kararliysaniz ve bende af yok inceldiği yerden kopsun diyorsanız canininz nasil istiyorsa öyle davranın
Evet ve böyle bi duruma düşüp acizleşmek istemiyorum. Zaten erkekler de sonuna kadar inkar ediyor. Boşanmak bilmiyorum, bir korkum yok ailem yanımda. Maddi gücüm var. Sadece çok seviyorum bu beni düşündürür

Ne kadar iyi niyetlisiniz😀 ben tam tersi düşünüyorum,hiç bir zaman böyle pozitif olamayacağım sanırım... adamın arkadaşı olsa neden engellesin ki... engeli arada açıp açıp kapatıyor var bu adam da bi işler. Araniyor o kesin
Bunun adı iyi niyet değil yalnız, buluttan nem kapmamak sadece.

Hayır karşılaşmadım. İlişkimizde hiç bir sıkıntı olmadı. Ama sadece insta değil wp den de engellemiş özel numarası var yani kadının
O zaman bence beni aldatıyor musun minvalinde değil de merak ettim bu şahsı hem instadan hem wpdan neden engelledin gibi sakince sorabilirsiniz. Telefonuna bakmanızdan rahatsız olur mu?

Back
X