Aldatıldım mı emin değilim

Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım. Eşim instadan bir kadını engellemiş diye. Daha sonra ki gün başka bir kadını engellediğini gördüm. Ardından birkaç gün sonra tekrar baktığımda ilk engellediği birinci sıraya çıkmış engelleme listesinde. Yani engeli kaldırıp tekrar girmiş hesabına ve tekrar engellemiş. Uzun süre bakmadım. Hesapta soramadım elimde kanıt olmadan.
Bugün whatsapp engellenenleri baktım ve ilk engellediği kadının oradanda engellenmiş olduğunu gördüm. Numarasını aldım. Sorsam inkar edecek önceden diyecek biliyorsunuz erkekler sonuna kadar inkar eder. Acaba kadına mı yazsam bilemedim lütfen bir akıl.
Ben de böyle WhatsApp engelli listesinde bir numara tespit etmiştim ve kaydetmiştim.Sonra bu numaranin erkek adıyla kayıtlı olduğunu farkettim.Durustluk,sadakat konularında mangalda kül bırakmayan ex eşe yine böyle hava attığı bir tartışmada telini aldırdım, söylediğim numarayı yaz bakalım dedim yazdı,son rakama gelince kayıtli olduğu isim çıktı ve bomba patladı 😊
Sizin de sanırım böyle bir delile ihtiyacınız var kaçışı olmaması için.

Hem instada var engelli hem whatsappta var engelli yerinizde olsam peşine düşerim eşine sorarım ,bide whatsaptan instegramdan kadının engelini kaldırın ertesi gün tekrar engellenip engellenmedigine bakın tekrar engellendiyse bilinki iletişimdeler o zaman konuşursunuz ,yok engellenmediyse demekki eski bı durum girip bakmamis

Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım. Eşim instadan bir kadını engellemiş diye. Daha sonra ki gün başka bir kadını engellediğini gördüm. Ardından birkaç gün sonra tekrar baktığımda ilk engellediği birinci sıraya çıkmış engelleme listesinde. Yani engeli kaldırıp tekrar girmiş hesabına ve tekrar engellemiş. Uzun süre bakmadım. Hesapta soramadım elimde kanıt olmadan.
Bugün whatsapp engellenenleri baktım ve ilk engellediği kadının oradanda engellenmiş olduğunu gördüm. Numarasını aldım. Sorsam inkar edecek önceden diyecek biliyorsunuz erkekler sonuna kadar inkar eder. Acaba kadına mı yazsam bilemedim lütfen bir akıl.
Kesip atacaksanız sorun ama yok sadece hesap sorup oturacaksanız boşverin.

Popüler bir hesaptan eşinize yazılma ihtimali çok yüksek olmasa gerek. Belki sizle evliliğinden önce falan o hesaplara ve numara sahibine bir şeyler yazmış, cevap alamamış, sonra ilişkisi olduğu için olur da kadının yazacağı falan tutar ve siz bunu görürsünüz diye engellemiş olabilir. Yani bu eskinin meselesi olabilir. Ama sizinle ilişkisi varken yapılan bir şeyse sıkıntı. Ben telefonunun şifresiz ve ortada olmasından kaynaklı eskide kalmış bir şey olabileceğini düşündüm öncelikle. Şu an olsa asla bu kadar rahat davranacağını sanmıyorum. Tabii siz bunu daha iyi bilirsiniz, sizin hissettiğiniz ters bir durum olup olmadığını gözden geçirin.

Burada karar size düşüyor aslında, yakalasam da affederim diye düşünüyorsanız kendinizi daha düşük bir duruma getirmemek adına biraz sakin hareket edin. Yani gidip sormayın. Ama git gide içinizi kemiriyorsa anlamanın yolları var diye düşünüyorum. Numaraları kesinlikle bir kenara kaydedin şifre falan koyarsa bir gün lazım olabilir. Bir de engelleri çaktırmadan kaldırın, o zaten rahatsız olursa geri engeller ve bu tekrarlanırsa telefona şifre koyacaktır.

Şifre falan yokmuş zaten telefonda, eşiniz eve gelir gelmez engelleri kaldırıp hiç telefon yanında durmayın tepkilerini gözlemleyin, her geldiğinde kontrol edin tekrar engelli mi diye eğer tekrar engelleme olmuşsa büyük ihtimalle iletişim olmuştur engeli açık unuttuğunu sanıp geri engelleme yapar. Bir iki yapın bunu az çok kafanızda daha netlik kazanacak

Ben de böyle WhatsApp engelli listesinde bir numara tespit etmiştim ve kaydetmiştim.Sonra bu numaranin erkek adıyla kayıtlı olduğunu farkettim.Durustluk,sadakat konularında mangalda kül bırakmayan ex eşe yine böyle hava attığı bir tartışmada telini aldırdım, söylediğim numarayı yaz bakalım dedim yazdı,son rakama gelince kayıtli olduğu isim çıktı ve bomba patladı 😊
Sizin de sanırım böyle bir delile ihtiyacınız var kaçışı olmaması için.
Ya birde kızın kendi adıyla kaydetmiş erkek adı olsa direk daha şüpheli olacak adı Beyza. Beyza diye kaydetmiş direk şaka gibi

Şifre falan yokmuş zaten telefonda, eşiniz eve gelir gelmez engelleri kaldırıp hiç telefon yanında durmayın tepkilerini gözlemleyin, her geldiğinde kontrol edin tekrar engelli mi diye eğer tekrar engelleme olmuşsa büyük ihtimalle iletişim olmuştur engeli açık unuttuğunu sanıp geri engelleme yapar. Bir iki yapın bunu az çok kafanızda daha netlik kazanacak
Evet çok mantıklı deneyeyim

Back
X