Aldatıldım (MI)

Hghgh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
48
20
3
Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????

Aldatmayı kabullenemiyorsan ki KABULLENME ZATEN boşanmalısın tamam ama
Daha açılımlı anlatırmısın çok heyecanlı yazmışsın boşlukları dolduramıyorum.
Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorum

2 sene öncekı olay olsa hemen silmez korkusundan .

2 sene öncesini saklamıyordur herhalde hiç tarih göremedin mi?
Zaten 2 sene önce bile olsa O zaman da evliymişsiniz.

2 sene önce olsa ne farkedermiş, o zaman evli değil miydiniz sanki?

Başlıktaki (MI) nedir anlayamadım? Adam yeni olmadığını iddia ederken, böyle birşeyin yaşandığını kabul etmiş zaten. Mı’sı mı var bunun?

Sen az bile tepki vermişsin ben olsam kıyameti koparırdım.. aldatılmışsın düpe düz.. yazışmaların tarihi olması gerek bakmadınmı hemen fevri davranmışsın adamın eline vermişsin telefonu.. hiç mi burda konularda okumadın az bi takipte kalsaydın.. 7 yıllık evlilik boşan diyemem hemen ama süründür derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…