Var kızım var 7 sene olacakÇocuğunuz var mı ? Kaç yıllık evlisiniz ?
Var kızım var 7 sene olacak
Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorumAldatmayı kabullenemiyorsan ki KABULLENME ZATEN boşanmalısın tamam ama
Daha açılımlı anlatırmısın çok heyecanlı yazmışsın boşlukları dolduramıyorum.
2 sene öncekı olay olsa hemen silmez korkusundan .Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorum
Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorum
Okadar saçmaki açıklamaları Allahım bana yardım et2 sene öncesini saklamıyordur herhalde hiç tarih göremedin mi?
Zaten 2 sene önce bile olsa O zaman da evliymişsiniz.
2 sene önce olsa ne farkedermiş, o zaman evli değil miydiniz sanki?Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?