Okadar saçmaki açıklamaları Allahım bana yardım et
bu gece son kez yapacağım bu konusmayiSakin olursan sağlıklı düşünürsün.
Karşına alıp sakin sessiz öt bakalım diyeceksin
Öttü öttü ötmedimi ceketini eline verip postalayacaksın.
Zatwn canım yanıyor lütfen böyle fevri yargılamayın beni2 sene önce olsa ne farkedermiş, o zaman evli değil miydiniz sanki?
Başlıktaki (MI) nedir anlayamadım? Adam yeni olmadığını iddia ederken, böyle birşeyin yaşandığını kabul etmiş zaten. Mı’sı mı var bunun?
bu gece son kez yapacağım bu konusmayi
Telefon dökümüTelefon dökümü iste kendisinden. Hık mık eder yokuşa sürerse işi, halen görüşüyorlar demektir.
Bilmiyorum çok karışığım kaldıramıyorum yüzüme baka baka yalan söylüyor madem seviyorsun beni niye buna gerek duydun diyorum susuyor haklı olmak istemiyorum bu çok agirseviyorsanız keşke demek istemiyorsanız bir şans daha verebilirsniz ama göz dağı vermelisiniz hiç bişey olmamış gibide davranmayın, dün şans verme konusunda pişmanlıkla ilgili bir konu okumuştum çünki ,sonuçta 1-0 öndesiniz yine bir vaka olursa boanırsınız olur biter
Bosnacagim diyorum ablam bosver afet diyor annem sanki olum gelmiş gibi kendini üzüntüye vuruyor peki ben beni neden kimse anlamıyor bana kullandığı kelimeleri bana ayurmadigi vakti bir başkasına bu yazismalari olsa ayırmış net bu yaniAynı şeyi siz yapsaydınız eşinizin size vereceği tepkiyi verin. Boşanır mıydı? Af mı ederdi?
Derseniz ki ben yapsaydım eşim beni boşardı, boşayın.
Bu tarz olaylarda kadın neden kendini affetmek zorunda hissediyor anlayamıyorum.
Sanirim öyle haklisinizÇok sinir bozucu. Hem yalan söylemeyi beceremezler, hem de yakalanınca kıvırmaya, durumu kurtarmak için atıp tutmaya çalışırlar. Ya öpücüklü mesajı geçtim, kız niye hesap verir gibi mesaj atsın? Şöyle bir tarafsız düşünün. Aralarında duygusal bir haltlar dönmüş belli. Fiziksel kısmını bilemeyiz elbette. Ne zaman olduğunun ne önemi var, ha eski ha yeni... Durduk yere kim kiminle o şekilde mesajlaşır? Sizin telefonunuzda var mı herhangi bir erkekle öpücüklü, hesap vermeli yazışmalarınız? Ne yapacağınızı siz bilirsiniz de, seni seviyorum demelerle olmuyor sevmek, seven insan eşinden gizli saklı hiçbir halt yapmaz.
Hayir ev hanimiyim 26 yaşındayım kızım 4 yasindaAllah yardımcın olsun.
Çok zor kaç yaşındasınız, çalışıyormusunuz, kızınız kaç yaşında ??
Hayir ev hanimiyim 26 yaşındayım kızım 4 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?