- 25 Haziran 2016
- 7.492
- 13.310
- 248
Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Hanımefendi ben sizi yargılamıyorum. Durumu belirtiyorum.Zatwn canım yanıyor lütfen böyle fevri yargılamayın beni
bariz aldatılmışın , ben baştan yeni evlisiniz falan sandım evlilik öncesi ise çokta takma diyecektim ki bir baktım kızınız falan varmış ben olsam boşanırdım bu benim için geçerli bir sebep , ağzıyla kuş tutsa beni ikna edemez, ilk iş adamı evden kovardım , gider dilekçemi hazırlatır iyi bir avukata zinada boşanma davamı açardım nafakadır tazminattır çocuğum için ve kendim için ne gerekirse alır yoluma bakardım..Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Allah sabır versin. Aldatılmanın karşılığı bunlar....Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Allah yardimciniz olsun, bu aralar burda baya karsilastik bu konularla ne diyim ki..ama esinizin aciklamasi biraz su. Nerde inek icti, inek nerde daga kacti gibi...Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Bu adamla evli olacak,ayni evde yaşyacak,ayni yatağa girecek olan sizsiniz.Sizi sizden baska kimse düşünmez baskasindan beklemeyin bunu.Sağın solun lafina takmayin.Hayati niye kendinize eziyet edesiniz.Daha 26 yasindasiniz cok gencsiniz.Kuşkuyla ömür mü gecer.Bosnacagim diyorum ablam bosver afet diyor annem sanki olum gelmiş gibi kendini üzüntüye vuruyor peki ben beni neden kimse anlamıyor bana kullandığı kelimeleri bana ayurmadigi vakti bir başkasına bu yazismalari olsa ayırmış net bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?