Aldatıldım (MI)

nereye gittigini soylemis dediniz ya bugunlerde gittigi yerler miydi hatirliyor musunuz.kizin numarasini coktan silmistir.keske ona soylemeden once iyice herseye baksaydiniz.hatta ekran goruntusunu alsaydiniz

onun ruh haliyle seninki farklı geçici pişmanlık yaşıyor, devam edeceksen sende değiş ilgilenme bu psikolojiyi atlatmaya çalış bu ruh haliyle boşanırsan toparlanman çok zor olur önce sakin ol bu herkesin başına geliyor kadın erkek, kendini yalnız hissetme hemen boşanma herkese sızlanma, çünkü aldatan arsızlaşıyor onun için daha kolay artık aldatmak çünkü yoldan çıkmış, ondan iyice soğuduktan ve yaşam şartlarını garantiye aldıktan sonra ummadığı anda boşa gitsin, böylece sende yoluna o umrunda olmadan devam edersin belki yeniden seversin.

Ya siz iki sene önce de evliydiniz ha bugün ha 2 sene önce bunun. Sanki sevgilisiniz sen 6 Aydır hayatındasın da eski sevgilisini sormuşsun gibi cevap vermiş saçmalığın daniskası kusura bakmayın çok sinirlendim bende evliyim empati kurdum çok sinirlendim ya arkadaş mis gibi evin var karın çocuğun var herşeyden önce

biliyorum bosanmayacaksiniz.keske butun kadinlarimiz buna bende dahil kac yillik evli olursa olsun yada kac cocugu olursa olsun aldattigi anda kapinin onune koysa.inanmak istiyoruz sevgilerine yada goze alamiyoruz bazi seyleri.

Evet aldatmış ve affederseniz yine yapar ama karar senin, ben bu olayı unuturum, hiç konusunu açmam, evliliğimi düzenimi bozamam, eşimi seviyorum diyorsan unut ve devam et ama kaldıramam bunu, unutamam diyorsan boşanmaktan başka çare yok

ilk etpta cinsel içerikli video vs dye düşündüm ama eski konularına bakınca fikrim değişti.Eşin yüzünü tamamen başka yöne dönmüş, sen ağzınla kuştutusanda tanrıça kadar güzel ve bakımlı olsanda olan olmuş ve aklı tamamen başka bir dünyaya kaymış artık onun.Duymak canını acıtacak biliyorum ama eşinin hayatında başka biri var.Öyle tanıdık geldiki hikayen bana...çırpınışın çok olmuş ama hep elin boş kalmış bu evlilikte.Çok benzer şekilde tamamen tesadüf eseri gözlerim açıldı benimde kendi evliliğimde...Ben yaşadıklarımla minik bi evrim geçirdim kendi içimde ve aileye bakışımda.Eğer bunu ilk kez yaşıyorsan şimdi çok çok önemli bir dönemeçtesin..Ne yapacağına hemen şuanda bu stres altında karar vermek zorunda değilsin öncelikle panikle büyük kararlar verme..İlla bu akşam konuşacağım diye kurma kendini.Emin ol bu haltları yiyen ve bugünü yani 8-9 saatte dışarda tüm günün geçiren bir adam çoktan hikayesini yazmıştır kafasında.Sen bu stres altındayken daha ilk konuşmanda ilk hamlende alt eder seni. Aptalca savunmalarını veya taş kesilmiş gibi susmalarını illaki bu akşam çekip çıldırmak zorunda değilsin..Şuan sana en en en çok lazım olan şey sakin kalmayı başarabilmek.Sakinleşki aklın durup kalmasın duyacaklarından yaşayacaklarından.Bekle..önce kendi içinde bi sakin ol.Sakin ol ki söyleyecekleriyle senin AKLINLA ALAY ETMESİNE izin verme!!

bariz aldatılmışın , ben baştan yeni evlisiniz falan sandım evlilik öncesi ise çokta takma diyecektim ki bir baktım kızınız falan varmış ben olsam boşanırdım bu benim için geçerli bir sebep , ağzıyla kuş tutsa beni ikna edemez, ilk iş adamı evden kovardım , gider dilekçemi hazırlatır iyi bir avukata zinada boşanma davamı açardım nafakadır tazminattır çocuğum için ve kendim için ne gerekirse alır yoluma bakardım..
kimse arkadaşına yavrum vs yazmaz ve saklayacak birşeyi olmayan mesajları anında yok etmez....

Hak veriyorum size aldatılınca da yine olan kadına oluyor. Maalesef kız tarafı da erkektir yapar affet diyor erkek tarafı zaten oğullarına toz kondurmaz. Böyle bir ortamda erkekler herşeyi kendine hak görüyor işte. Aldatılınca yine kadın suçlu olur genelde. Kocana ilgi göstermedin dışarıya gitti denir
Çok kızıyorum çok

Hiç inanma saçma bir yalan sonunuda baglayamamis zaten bide akıllı gibi aciklama yapmış bi yapan bidaha yapar sonuçta öyle kizlardan dolu ben kabul etmezdim helede başka kadına yazdığı yazıları okuyunca ölene kadar çıkmaz aklimdan ayyy çok zor ya bi kendimi koydumda kendinle ilgili kararı sen verirsin kaldirabilirsen ablani dinle kaldiramazsan boşan ki bosanman daha mantikli

evet aldatılmışsın. boşanmak boşanmamak senin bileceğin iş. affetsen de yargılamak bize düşmez ama aldığın hiçbir karardan pişman olmamalısın

Mısı yok ki, aldatmış bildiğin. Sorgu suali anlayabiliyorum da sonra nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ayrılmayı mı düşünürüm ilk saldırmayı mı, kestiremiyorum ben. Ama ilişkim biter. Sizde çok düşünmeyin üstünde, illa fiziksel temas gerekmiyor aldatmak için.

Allah sabır versin. Aldatılmanın karşılığı bunlar....

Üzgünüm ama evet aldatilmişsiniz.Seviyorum seni,kanma böyle şeylere,ağlama sızlanma vs. şeylerine de kanmayin.KK'ya açilan aldatma konularinin hepsinde yakalanan erkekler ayni şekil davraniyor.
Seni kandirmasina daha fazla izin verme boşa domuzu.Bir de ayaküstü saçma sapan yalanlar söylüyor pis.

Allah yardimciniz olsun, bu aralar burda baya karsilastik bu konularla ne diyim ki..ama esinizin aciklamasi biraz su. Nerde inek icti, inek nerde daga kacti gibi...

Bu adamla evli olacak,ayni evde yaşyacak,ayni yatağa girecek olan sizsiniz.Sizi sizden baska kimse düşünmez baskasindan beklemeyin bunu.Sağın solun lafina takmayin.Hayati niye kendinize eziyet edesiniz.Daha 26 yasindasiniz cok gencsiniz.Kuşkuyla ömür mü gecer.

Diğer başlıklarına da bakınca hak verdim. Zaten uzun zamandır belliymiş. Keşke bulmuşken görüntüleri falan alsaydın, delil olurdu. Aileler aile birliği bozulmasın peşinde olur, baskı yapar hep ama kendi kararını kimseden etkilenmeden kendin vermen gerekiyor. Boşanırsan nafaka dışı gelir de elde etmen gerekecek, yapabilir misin?

Ben boşardım ama kızın ve kendin ile ilgili kararı sen vereceksin. Umarım sonradan pişman olacağın bir karar vermezsin.

Yazan oldu mu bilmiyorum tüm cevapları okumadım. Allah aşkına hangi telefon 2 yıl öncenin geçmişini tutar. Hergün onca siteye girip çıkıyoruz. Yakalanınca kıvırmak için uydurmuş belli. Zaten ilgisi yokmuş eski konularınızda yazmışsınız. Bir de son bulduğunuz delil, aldatıldığınız kesin. Allah kolaylık versin. ben de 2 çocuğuyla aldatılarak boşanmış bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…