- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi isimsizxyz
-
çünkü o da burada10 Mart 2019 dan beri napıyorsun sen burada????
Hımmm bekle belki de oda cevap yazar EVET SENI ALDATTIM diye.çünkü o da burada
Bu iyiydiHımmm bekle belki de oda cevap yazar EVET SENI ALDATTIM diye.
bariz bisey bunda da sakladigi cekindigi kisi caba akraba baba agabey. olmasinilişkimiz dokuz ay önce başladı. herşey çok guzel gidiyordu. hiç kavga etmedik hatta hiç bir konuda tartışmadık. birbirimize karşı çok anlayışlı olduk o zamanlar. sürekli sürprizler yapıp hediyeler alırdık. kız arkadaşım üniversiteden mezun olunca iş bulma kaygısı yaşadı bir süre boyunca. ayrıca yeğeni prematüre olduğu için aile bazı sıkıntılar yaşadık birlikte. ama destek olmayı hiç bırakmadım. sonra kız arkadaşım bir dersanede öğretmen olarak başladı bende ziyaretine gittim hem hayırlı olsuna hem de oradaki çalışanları ziyaret etmek için. sonra beni oradaki patronuna nişanlısı olarak tanıttı. biz daha nişanlı değildik sadece kendi aramızda yüzük takmıştık o da şöyle oldu. bana dedi ki eve görücüler geliyor rahatsız oluyorum dedi bende evlilik teklifi yaparak tek taş yüzük aldım. o da sağolsun sürpriz yaparak banada evlenme teklifi etti ve yüzük aldı. sonra devam ettik sorunsuz bir şekilde yalnız 3 ay önce şüpheli davranmaya başladı. çünkü dersaneden maaşını alamadığı için ayrıldı ve kütüphanede çalışmaya başladı. ve orada çalışmaya başlayınca çok şüpheli hareketler yapıyordu. mesela benim kütüphaneye gelmemi istemiyordu hatta önünde bile beklememi istemiyordu. bir sokak aşağıda bekle diyordu kütüphanedekiler dedikodu yapmasınlar diye. bende anlayış gösterdim. bir gün kütüphaneden çıkarken yüzük parmağında yoktu. nerde diye sordum o da cebinde olduğunu elini yıkadığı için çıkarttığını söyledi. neyse tamam dedim ama çalıştığın yerde çıkarmıyorsun değil mi dedim o da asla çıkarmam takıyorum sürekli dedi sadece evde takmıyorum dedi. evde takmaması gayet normal. annesi beni tanıyordu hatta bir süre sonra buluşup oturduk birlikte. sonra babası ve diğerleri tanıdı beni ama onlarla buluşmadık. neyse sonra garip davranışlar başladı bende şüphelendim çünkü bana ilgisi azalmıştı. bende bir gün kütüphaneye gidip gizlice takip ettim. sabah iş yerine girdi 2 dk sonra bana telefon açtı kütüphaneden dışarıya çıktığını söyledi kahvaltı için poğaça almak için. bende arabayla takip ettim baktım durakta otobüse binip şehir merkezine gitti. bende takip ettim sonra kaybettim izini telefon açtım neredesin diye bana iş yerinde olduğunu söyledi yalan söyleme dedim yerini öğrenip gidip aldım onu ve konuştuk. bana sürpriz yapmak için yanıma gelecekmiş sözde. neyse inandım. sonra whatsapp konuşmalarının yedeklerini istedim gönderdi bana baktım ki konuşmaların sadece 1 aylık kısmı var diğerleri yok sildiğini anladım. sonra iş yerine öğrencilerimi gönderdim yüzüğünü takıyor mu diye 2 gün boyunca bakmışlar hiç yüzük yokmuş bende sinirlenip yanına gittim. çıkışı gördüm yanında bir kız daha vardı ikisi de arabama bindi ama elini saklıyordu acil eve gitmemiz gerek sonra bizi bırakırsın olur mu dedi tamam dedim. eve girip yüzüğünü almış sonra göstere göstere yanıma geldi arabaya bindi sonra birlikte yola çıktık. seninle biraz konuşmam gerek dedim arkadaşın birazcık bizi karşı tarafta beklesinseninle ofise geçelim dedim tamam dedi sonra telefonunu çantasına koydu arabadan inince arkadaşına çantasını verdi çanta sende dursun dedi. bende sinirlendim aldım çantayı ofise çıktık. sordum neden yüzük takmıyorsun diye o da anneme sor dedi bende telefon açtım sordum nedenini annesi dedi ki daha istemeden yüzük takmak iyi olmaz etrafta kızın adı çıkarmış falan dedi oysa ki biz istemeye gelelim dedik niyetimizi belli etmiştik. her neyse sonra kıza dedim ki telefonuna bakacağım dedim sonra tartışmaya başladık. o telefonu ben telefonu çekiştirmeye başladık 20 dk boyunca ama vermedi sinirlendi yüzüğü bırakıp çıkarıp gitti. akşam mesaj attım neden telefonunu vermedin diye o da içinde kızlarla özel resimlerinin olduğunu söyledi. yani benimle her türlü ilişkiye giren bir insan neden bu konuda benden utansın ki inanmadım bende. mesajları silmesi bile ilginç. sırf şüphelediğim için ilişkiyi bitirdik. sizce haklı mıyım şüphelerde
ailesi beni biliyorbariz bisey bunda da sakladigi cekindigi kisi caba akraba baba agabey. olmasin
adı üstünde burası kadınlarkulübü erkek sinek giremez ne demek konu bu değil.evet ama yardıma ihtiyacım var konu bu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?