Aldatıldım mı?

10 Mart 2019 dan beri napıyorsun sen burada????

Konu kapanmadan yazayim. Bariz hayatinda biri var veya birinden hoşlanıyor. Siz ceptesiniz veya o. Ayrılmamız en dogrusu olmus,sakin geri donmesine firsat vermeyin

Bende kapanmadam yazayim kardesim birak o kizi sana hayir gelmez bak sonra demislerdi dersin

Kesin bir işler çeviriyor
Net
Kızlarla özel konuşmaları varsa o kişileri okumazdiniz diğerlerine bakardiniz
Hiç vermemiş telefonu sonrada üste çıkmak için yüzüğü çıkarmış çekmiş gitmiş
Suçlu psikolojisi ve tepkisi

Yuzuk takmakla olmuyo bu isler.Isi dolayisiyla bile yuzuk takamayan bir cok insan var.Yuzugu kalbine taktigi zaman onu ordan kimse cikaramaz.

Ozel konusmalarini gostermemesi normal.

Sana ilgisinin azalmasi anormal.

Senin is yerine gelebiliyorsa sen neden kutuphaneye gidemiyorsun.Adi ciksa orda da cikar.Kutuphanede hoslandigi ve iliskisinin duymasini istemedigi biri olabilir.

Annesi yuzuk takmasini istemeyebilir.

bariz bisey bunda da sakladigi cekindigi kisi caba akraba baba agabey. olmasin

Valla ne çok dertlenmişsin yüzük yüzük diye.
6 yıldır evliyim. Yeri gelir eşim unutur yüzüğünü yeri gelir ben unuturum. Hatta hamileyken ödem yüzünden bir çıkardım 2 yıla yakın takamadım tekrar zor alıştım.

Bir tek yüzükle olmaz o bağlılık. Kalp ve beyin koordineli olmalı :))
Senin kız arkadaşın aldatmaya, sen de takip etmeye doyamamışsın..

Bı kadın sevmediği biriyle evli yada nişanlı değilse neden devam etsinki ayrılır başka biri varsa onunla devam eder.Kadinlarin sevgiliyken aldattığını pek görmedim.Dersanede çalışırken yaşadığı bazı şeyler ona kötü tecrübe olmuş olabilir bu yüzden yapmış olabilir.whatsapp mesajlarinida aylık yedekliyor olabilir. Son zamanlarda değişiklik varsa o ayda çıkardı.

O da burada, konuyu görsün diye mi açtın arkadaşım?
Burda olan vatandaşa sesleniyorum, bir şeyler karıştırıyorsun bacım heralde çakmış senin ki

Erkeklerin girmesi yasak elbette de...

Ya şurada tonlarca aldatılma şüphesi/ aldatılma olayı okuduk. Erkeklere demediğimizi bırakmadık.

Üye erkek tamam. Fakat neden bazı üyeler laylaylom alay eder gibi yazıyorsunuz? Çok mu hoş bir durum?

Kadın erkek eşitliği dedik ama böyle demedik.

Aldatıyor olabilir beyefendi ama aldatmıyor da olabilir. Ara anneme sor demesi de tuhaf, tavırları da tuhaf. Adı çıkarmış-mış. İnşaallah aldatılmamışsındır, bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…