- 16 Ekim 2019
- 46
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melikemlkclk
-
O da benim kadar tepki verdi ilk gün sonra konu kapanmış gibi davranmaya başladı ama bunu yapanı bulcam seninde karşına getircem dedi bana inan dedifotoğraf çok saçma yani arkadan girilen bi foto ilişki kanıtı olabilir mi? mesajlaşmalarda ilişki kanıtı gibi gelmedi. bu kadar gözünü karartmış bi kadın elindeki bütün bilgileri paylasırdı. bana saçma geldi açıkçası ama yine de üstüne düşün. eşiniz naptı siz anlatınca o da önemli? masumsa bu olaya sizin kadar tepki vermesi, üstüne düşmesi, açıklığa kavuşturmaya çalışması gerekir çünkü. eğer tanımıyorum beni sevmeyen biri yaptırdı diyip konuyu kapatmaya çalıştıysa şüphelenin bence.
Kız benide kandırdı oyaladi dedi biraz konuşturdum aslında sonra dayanamayıp sinirlendim söyledim esimeKıza sordunuz mu size mesaj atmasında ki amacı neymiş.Keşke eşinize söylemeden kızı konuşturmaya çalışsaydınız
.Esim bunu arasının bozuk bı arkadaşının yaptığıni söylüyor
Bence kızın canını epey bir yakmış eğer konu doğruysa helal olsun Kıza beni kandırdı sende kanmaya devam etme diye sizi uyarmış.Kız benide kandırdı oyaladi dedi biraz konuşturdum aslında sonra dayanamayıp sinirlendim söyledim esime
Bence eşin yalan söylüyor.. tanımıyorum demesinden anladım tipik yalanlardan..Üç yıldır evliyim bir kızım var. Evlendigimiz günden beri hiç bı işimiz yolunda gitmedi ama yinede birbirimize hep destek olduk çok güzel giden bı evliliğimiz vardi. Ta ki iki gün önce bana mesaj atan kadına kadar.
Olayı kısaca anlatayım Mart ayında eşimin ailesinin yanına gittik İstanbul'a bı ay kaldık eşim orda geçici süre bı işe girdi ben bi ay sonunda kendi ailemin yanina geldim eşim ise devam etti bı sure sonra o da yanima geldi.
Kadının anlattıklarına göre bu sürede beraberlermis aynı iş yerinde çalışmışlar buluşmalar konuşmalar falan olmus. Bana mesajların da ekran görüntüsunu attı eşimin konuşma şekline benziyo bide fotoğraf attı iş yerinde masada oturuyorlar bı kız daha var yanlarında ama normal bı fotoğraf.
Eşime sordum mesajları fotografi gösterdim bu mesajlar benim değil dedi fotoğrafı da hatırlamıyorum ne zaman çekilmis dedi bu kızı da tanımıyorum dedi.
Kİz çok inandırıcı konustu hakkımızda çok şey biliyor.Esim bunu arasının bozuk bı arkadaşının yaptığıni söylüyor ama benim içimde hep bı şüphe var ne yapmam gerek bilmiyorum çok kararsızım eğer aldattiysa bosaniriz ama emin olamıyorum iste. Bu şekilde de nereye kadar devam edecek bilmiyorum..
Eşinin numarasını da atsın msjlaşırkenkiÜç yıldır evliyim bir kızım var. Evlendigimiz günden beri hiç bı işimiz yolunda gitmedi ama yinede birbirimize hep destek olduk çok güzel giden bı evliliğimiz vardi. Ta ki iki gün önce bana mesaj atan kadına kadar.
Olayı kısaca anlatayım Mart ayında eşimin ailesinin yanına gittik İstanbul'a bı ay kaldık eşim orda geçici süre bı işe girdi ben bi ay sonunda kendi ailemin yanina geldim eşim ise devam etti bı sure sonra o da yanima geldi.
Kadının anlattıklarına göre bu sürede beraberlermis aynı iş yerinde çalışmışlar buluşmalar konuşmalar falan olmus. Bana mesajların da ekran görüntüsunu attı eşimin konuşma şekline benziyo bide fotoğraf attı iş yerinde masada oturuyorlar bı kız daha var yanlarında ama normal bı fotoğraf.
Eşime sordum mesajları fotografi gösterdim bu mesajlar benim değil dedi fotoğrafı da hatırlamıyorum ne zaman çekilmis dedi bu kızı da tanımıyorum dedi.
Kİz çok inandırıcı konustu hakkımızda çok şey biliyor.Esim bunu arasının bozuk bı arkadaşının yaptığıni söylüyor ama benim içimde hep bı şüphe var ne yapmam gerek bilmiyorum çok kararsızım eğer aldattiysa bosaniriz ama emin olamıyorum iste. Bu şekilde de nereye kadar devam edecek bilmiyorum..
Kadın inanmaya musaıt diye adam bu derece pıskın zaten.Hayret ilk kez bir aldatma olayında kuzen lafı geçmemiş.Eşiniz bir arkadaşını ayarlayıp önünüze getirecek ve adam “evet, ben yaptım”diyecek. Siz de sabredip izleyeceksiniz eşinizin tiyatro oyununu. Eğer boşanmayacaksanız hiç irdelemeyin derim, boşanacaksanız da kızın yolladığı her şeyi mail adresinize yollayın, boşanma sürecinde çok lazım olacak.
Aynen resim bile yollanmış. Başka bir erkek bu şekilde intikam almaya çalışmaz çünkü erkeklerin beyinleriKadın inanmaya musaıt diye adam bu derece pıskın zaten.
Hersey bu derece net ve ıspatlıyken, soru : aldatıldım mı?
Bence ne desek bos ama, yazmadan duramıyoruz
Ya zaten intikam ve ıftıraysa insan delirir. Böyle sakin sakin iftira der mi, namusuna serefıne laf edılmıs bi yerde.Aynen resim bile yollanmış. Başka bir erkek bu şekilde intikam almaya çalışmaz çünkü erkeklerin beyinleriböyle şeyleri düşünüp tasarlayacak kadar gelişmemiş.
Bulup getircem demiş, şimdi o arkadaşı ayarlama çalışmasındadır.Böyle durumlarda hep o arkadaş vardır. :)
Kimmiş ki o arkadaş.
Mesajları yolladı diyorsun o bile yeterli sebep değil mi?
Bulup getircem demiş, şimdi o arkadaşı ayarlama çalışmasındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?