Aldatıldım mı ?

O da benim kadar tepki verdi ilk gün sonra konu kapanmış gibi davranmaya başladı ama bunu yapanı bulcam seninde karşına getircem dedi bana inan dedi

eşiniz fotoğrafta poz vermiş mi yoksa başkası selfie çekerken arada kaynamış gibi mi ? biz de bazen selfie çekerken iş yerinden alakasız biri çıkabiliyor fotoda.
tabi bence sizin konunuzda bu durum pek olası değil, yine de göz önüne alın derim.
bir de eşinizin telefon faturası dökümünden bakın o numara ile görüşmeler, mesajlaşmalar vs için.
kadının konuyu açıp engellemesi de tuhaf.

Eşinize göre arası bozuk olan ve eşinize iftira atan arkadaşının ya sizde gözü vaarrr yada eşinizde gözü var O halde sacma geldi bana biraz arkadaş yapıyor bunu demesi ...

Bence eşin yalan söylüyor.. tanımıyorum demesinden anladım tipik yalanlardan..

Eşinin numarasını da atsın msjlaşırkenki
Foto varsa nasıl tanımıyor

Baslıga istinaden, evet aldatılmıssın.

Ama aldatılmandan daha uzucusu, kocanın pişkin olması. Senın fedakar olman, yokluğa gogus gerip pesınden cocugunla suruklenmen. Sen annenin evınde belki uzagında calisiyor diye uzulurken, onun baskasıyla mesajlaşıyor olması. Bu vefasızlık bu pıskınlık bu aymazlık en uzucusu.

Arasının kotu oldugu Bı arkadası iftira atıyorsa, yuvam dagılmak uzere dıyıp gitsin mahkeme acsın... Hanı iftira ya? Bu buyuk bisey.

Allah böyle adamları kendileri gibi kadınlarla karsılastırsın birbirlerini yesinler.

Hayret ilk kez bir aldatma olayında kuzen lafı geçmemiş. Eşiniz bir arkadaşını ayarlayıp önünüze getirecek ve adam “evet, ben yaptım”diyecek. Siz de sabredip izleyeceksiniz eşinizin tiyatro oyununu. Eğer boşanmayacaksanız hiç irdelemeyin derim, boşanacaksanız da kızın yolladığı her şeyi mail adresinize yollayın, boşanma sürecinde çok lazım olacak.

Kadın inanmaya musaıt diye adam bu derece pıskın zaten.
Hersey bu derece net ve ıspatlıyken, soru : aldatıldım mı?
Bence ne desek bos ama, yazmadan duramıyoruz

Kadın inanmaya musaıt diye adam bu derece pıskın zaten.
Hersey bu derece net ve ıspatlıyken, soru : aldatıldım mı?
Bence ne desek bos ama, yazmadan duramıyoruz
Aynen resim bile yollanmış. Başka bir erkek bu şekilde intikam almaya çalışmaz çünkü erkeklerin beyinleri böyle şeyleri düşünüp tasarlayacak kadar gelişmemiş.

Aynen resim bile yollanmış. Başka bir erkek bu şekilde intikam almaya çalışmaz çünkü erkeklerin beyinleri böyle şeyleri düşünüp tasarlayacak kadar gelişmemiş.
Ya zaten intikam ve ıftıraysa insan delirir. Böyle sakin sakin iftira der mi, namusuna serefıne laf edılmıs bi yerde.
Enteresan olaylar enteresan insanlar.

Mesajlaşmada eşiniz mi sürekli buluşmak istiyor? o kısmı tam anlamadım. Kız eşinize kafayı takmış ve aranızı bozmak istiyor da olabilir, fevri karar vermeyin bence. İşyerine kendiniz gidin habersiz, bi sorup soruşturun olmazsa. Böyle bir şey varsa illa ki birilerinin dikkatini çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…