- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Melikemlkclk
-
Bende böyle düşündüm ama kadına ulaşamıyorum herşeyi anlatıp engelledi beni
Ya numara gözükmediği için mesajda eşinizde haklı olabilir kadın bu kadar eminse numrasınında göründüğü bir mesajı göndersinO da benim kadar tepki verdi ilk gün sonra konu kapanmış gibi davranmaya başladı ama bunu yapanı bulcam seninde karşına getircem dedi bana inan dedi
eve geldım yazma dıye kadına yazıyor esınız degıl mıEve geldigini söylüyor artık mesaj atma diyor kız sürekli buluşalım diyor isle ilgili konuşmalar da var
Hiçbi zaman yüz verilmemiş bi kadın intikam almaz...yarıyolda bırakılan alırKadına yüz vermemis de olabilir. Kadında intikam.istegi var cünkü . Ya da kadın la birlikte oldu kocan tek gecelik olarak bakti ama kadın böyle olmasını beklemiyordu. Vs vs
O zaman ikinci secenek yattı kadınla attı bi köseye esim duyar diye...ama aldatmıs gercekligini degistirmiyor ...Hiçbi zaman yüz verilmemiş bi kadın intikam almaz...yarıyolda bırakılan alır
Evet ama numara gozukmuyo sadece isim var başka bı numaradan da konuşulan mesajları atmış olabilir banaadam eve geldim yazma daha demiş.
daha nasıl bir kanıt lazım size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?