Aldatıldım mı ?

Kadından eşinin numarasının yazılı olduğu telefon dökümünü iste.
Sadece whatsapp tan yazıştırlarsa yine mesajların ve numaranın göründüğü ekran görüntüsü iste..

Mesajlarin ustunde zaten hangi tarihte yazistiklari yaziyordur. Tahminen hangi tarihlerde mesajlasabileceklerini bilirsiniz. Intikam almak isteyen bir erkek bu kadar cetrefilli olaylara girmez.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Sizin eşiniz Emir Sarrafoğlu mu? Behlül Haznedar mı? Kim sizin eşinize bir ayda saplantılı aşık olacak yahu? Hangi arkadaş intikam için komplo kuracak? Dizi mi bu?

Kadın belki terkedildiği için intikam amaçlı, belki de size üzüldüğü için yazdı, onu bilemiyoruz ama sizinkisi saflıktan öte bir durum. Eşinize güveniniz tam olsa dahi bu durum karşısında şüphelenmeniz ve kanıt toplamanız gerekirdi. Nasıl gidip eşinizie sorabildiniz? Adam tanımıyorum, fotomontaj bu dediğinde bu cümleyi nasıl ciddiye aldınız? Adam deseki işten arkadaşımdı, fotoğraf şurada çekildi ancak sadece arkadaştık, birisi şaka yapıyor vs diyeceğim ki destekli sallıyor. Yine inanmam ama en azından bahaneler üretiyor derim. Kadını tanımıyorum demek resmen zekanızla alay etmek olmuş.

O da benim kadar tepki verdi ilk gün sonra konu kapanmış gibi davranmaya başladı ama bunu yapanı bulcam seninde karşına getircem dedi bana inan dedi
Ya numara gözükmediği için mesajda eşinizde haklı olabilir kadın bu kadar eminse numrasınında göründüğü bir mesajı göndersin

Eve geldim, artık msj atma....Bu benim fikrime göre gerçek bir aldatma..Yani kızla yazısıyorlar gün boyu, evli olduğunu da biliyor...Erkek arkadaşı ile arası bozuk, o da size bunu atmış öyle mi? Dünyanın en aptalca savunması...

Kadına yüz vermemis de olabilir. Kadında intikam.istegi var cünkü . Ya da kadın la birlikte oldu kocan tek gecelik olarak bakti ama kadın böyle olmasını beklemiyordu. Vs vs

Eve geldigini söylüyor artık mesaj atma diyor kız sürekli buluşalım diyor isle ilgili konuşmalar da var
eve geldım yazma dıye kadına yazıyor esınız degıl mı
kadın da bulusalım dıyor

eve geldım yazma demesınden ne oldugu bellı
esınız kacamak yapmıs kadın da basına bela olmus ıyı olmus aslında erkekler yapıp yapıp ak kasık gıbı gezmesınler foyoları cıksın ortaya boyle

Kadına yüz vermemis de olabilir. Kadında intikam.istegi var cünkü . Ya da kadın la birlikte oldu kocan tek gecelik olarak bakti ama kadın böyle olmasını beklemiyordu. Vs vs
Hiçbi zaman yüz verilmemiş bi kadın intikam almaz...yarıyolda bırakılan alır

Kadının kim olduğunu bulmak çok kolay aslında...Fotoda yüzü net ise yüzünü kesip yeni bir foto olarak kaydedip google görsellerde aratın...mutlaka bi yerlerde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…