Aldatıldım mı ?

mesaj attı şimdi bana ben sözde uyuyorum ya cevap vermiyorum o yüzden.
''içimde bi sıkıntı var aşkım. seni çok özledim ben. bu sıkıntının sebebi sen olma nolur. sensiz yaşayamam ben. benimsin. beni sensizlikle sınama yalvarırım yazmış.''
ben daha hiçbişey konuşmadım onunla. şuan beni uyuyo olarak biliyo. ama içine doğmuş galiba. hisleri çok kuvvetlidir kendisinin. burdada onu göstermiş

insanın içinde olmasın bence yapmak isteyene her yol bulunuyo. benimkide bunun bi örneği

Garipmiş.
Aynı şeyleri ben yaşadığım için sana ılımlı bişeyler söyleyemicem canım..
Nefretim öfkem hırsım hala geçmiş değil bu sözlere inancak en son kişi benim artık.
Sen düşün taşın kararını ver.
Sonucu da bizle paylaş :)

canım açık açık konuş... güveninin kalmadığını söyle... hiç ondan böyle bir şey beklemediğini hayal kırıklığına uğradığını içinde bir şeylerin kırıldığını koptuğunu söyle... anlatmazsan hep içinde kalacak... hep kendini kötü hissedeceksin... bi kez yapan malesef ikinci kez de yapıyor... kaybetme korkusu yaşat ona... aslında terkedilmeyi hak ediyor şu an...

bu mesaja çok sevinirdim önceden. bende aynı güzellikle bi mesaj atardım ona. ama biraz önce okudum mesajı telefonu fırlattım ve yalancı dedim. hiçbişey ifade etmedi bana söyledikleri

kesinlikle kaybetme korkusunu yaşayacak iliklerine kadar. biticek ama sonrasında nasıl yalvarır neler yapar, ikna edebilir mi bilmiyorum. dediğin gibi koptu gitti bişeyler.

bencede çoookkkkkk büyük tepkiler göster..
hatta abartmalısın da..
korkmalı kaybedeceği ihtimalinden seni..
bu süreç yaşanmazsa olmaz..
acı çekmeli.. ki dank etsin kafasına..

Sen nasıl hala dayanıosun konuşmamak için anlamıorum ben ta cehennemin dibinden bulup çıkartıp hesap sormuştum aramızda okyanuslar varken.

Sen nasıl hala dayanıosun konuşmamak için anlamıorum ben ta cehennemin dibinden bulup çıkartıp hesap sormuştum aramızda okyanuslar varken.

hazmetmeye çalışmak zor. hem bana kendini savunmasını istemiyorum gece mesaj atıcam onun uyuduğu saatte. sonra telefonumu kapatıp allahtan sabır istemem lazım

bencede çoookkkkkk büyük tepkiler göster..
hatta abartmalısın da..
korkmalı kaybedeceği ihtimalinden seni..
bu süreç yaşanmazsa olmaz..
acı çekmeli.. ki dank etsin kafasına..

acının en büyüğünü yaşıycak. ona kıyamayan ben şimdi canını nasıl daha çok yakarım diye düşünüyorum. garip bi his bu dün yanındayken dünyanın en mutlu insanı olan ben bugün yüzünü bile görmek istemiyorum

lütfen diğer yazdıklarımı dikkate al olur mu canım benim..
sen üzülme,ama üz onu..
ama bırakma da..
bence yani..

lütfen diğer yazdıklarımı dikkate al olur mu canım benim..
sen üzülme,ama üz onu..
ama bırakma da..
bence yani..

mantıklı diğer yazdıkların. evet 11 ay oldu ama ikişkimiz daha 3 aydır yoluna giriyo henüz. o ise bunları 6 ay önce konuşmuş kızla. ama hiçbişey onu haklı çıkaramaz gözümde, öfkemi, canını yakma isteğimi yok edemez

biliyorum..
anlıyorum seni..
bende yak canını diyorum zaten,burnundan getir..
bi daha hayatta yeltenemesin inşallahh...

biliyorum..
anlıyorum seni..
bende yak canını diyorum zaten,burnundan getir..
bi daha hayatta yeltenemesin inşallahh...

o kızla konuşucam onun facesinden kıza herşeyi anlattırıcam, oda okuycak sonra kızın itiraflarını. bakalım neler olucak

kızla konuştum onun facesinden anlasın diye konuştuğumu. kıza herşeyi tekrar anlattırdım konuşmalarını mesaj olarak attırdım faceten. onun facesinden konuştum kızla oda görücek yarın konuşmalarımı çok sinirliyim şuan

kendisinede mesaj attım şimdi. facesinden xxx kızla konuştum. dicek bişey bulamıyorum allah mesut etsin yazıp kapadım telefonu

Canım sakin ol.
Keşke kızla tekrar konuşmadan sevgilinle konuşsaydın aynı şeyleri tekrar dinleyince daha kötü olmuşsundur

Canım sakin ol.
Keşke kızla tekrar konuşmadan sevgilinle konuşsaydın aynı şeyleri tekrar dinleyince daha kötü olmuşsundur

o kadar sinirliyim ki şuan ağlayamıyorum bile. kız öylesine pişkin öylesine k.şr ki. allahım sen sabır ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…