kızlar nedir bu face derdi ya... lanet ediyorum facebook dene şeye... sonuçta bir araç ama erkekler bir boşlukta kaldılar mı anında çareyi orada buluyorlar galiba... herkes risk altında artık bu çağda... kadın erkek farketmez... kime güveneceğiz artık ya... oh maşallah evlerimizin içine giriyor yabancılar bu yolla...
Garipmiş.
Aynı şeyleri ben yaşadığım için sana ılımlı bişeyler söyleyemicem canım..
Nefretim öfkem hırsım hala geçmiş değil bu sözlere inancak en son kişi benim artık.
Sen düşün taşın kararını ver.
Sonucu da bizle paylaş :)
canım açık açık konuş... güveninin kalmadığını söyle... hiç ondan böyle bir şey beklemediğini hayal kırıklığına uğradığını içinde bir şeylerin kırıldığını koptuğunu söyle... anlatmazsan hep içinde kalacak... hep kendini kötü hissedeceksin... bi kez yapan malesef ikinci kez de yapıyor... kaybetme korkusu yaşat ona... aslında terkedilmeyi hak ediyor şu an...
Sen nasıl hala dayanıosun konuşmamak için anlamıorum ben ta cehennemin dibinden bulup çıkartıp hesap sormuştum aramızda okyanuslar varken.
bencede çoookkkkkk büyük tepkiler göster..
hatta abartmalısın da..
korkmalı kaybedeceği ihtimalinden seni..
bu süreç yaşanmazsa olmaz..
acı çekmeli.. ki dank etsin kafasına..
acının en büyüğünü yaşıycak. ona kıyamayan ben şimdi canını nasıl daha çok yakarım diye düşünüyorum. garip bi his bu dün yanındayken dünyanın en mutlu insanı olan ben bugün yüzünü bile görmek istemiyorum
lütfen diğer yazdıklarımı dikkate al olur mu canım benim..
sen üzülme,ama üz onu..
ama bırakma da..
bence yani..
mantıklı diğer yazdıkların. evet 11 ay oldu ama ikişkimiz daha 3 aydır yoluna giriyo henüz. o ise bunları 6 ay önce konuşmuş kızla. ama hiçbişey onu haklı çıkaramaz gözümde, öfkemi, canını yakma isteğimi yok edemez
biliyorum..
anlıyorum seni..
bende yak canını diyorum zaten,burnundan getir..
bi daha hayatta yeltenemesin inşallahh...
Ee naptın?
Bi gelişme var mı?
Canım sakin ol.
Keşke kızla tekrar konuşmadan sevgilinle konuşsaydın aynı şeyleri tekrar dinleyince daha kötü olmuşsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?