o kadar sinirliyim ki şuan ağlayamıyorum bile. kız öylesine pişkin öylesine k.şr ki. allahım sen sabır ver bana
Neler hıssettıgını daha once aldatılmıs bırı olarak coo..k iyi anlıyorum okurken bile içim sızladı emin ol arkadaşım.
Hiç okusun etsin,toparlayamacak zamanda bırakıcam onu vs gıbı dusuncelere girme kendıne zarar vermıs olursun sadece ona degıl emın ol.İçinde insanlık duygusu sevgi vs olan ınsan zaten kalkıp bunu sevdıgı ınsana yapmaz.Bir an önce resim,hatıra,hedıyeler vs hepsını çöpe at ona ait hayatında hıcbırsey kalmasın ve hayatta tek onemlı seyın KENDIN OLDUGUNU hatırla ve yasamına devam et hıcbır sekılde aglama ılerıde cok pısman olursun
Karsına sana deger verıcek senı sen oldugun ıcın sevıcek ınsan cıkacaktır sakın bundan suphe duyma yol ver gitsin kısacası..
Anlıorum seni...
Artık kurcalama öğrendiğini öğrendin devamını getirme o kızla bidaha konuşma daha kötü olcaksın.
Telefonunu açmayı düşünüomusun?
Ne dediğini merak ediomusun
Sakın neden neden diye sorma ona zaman geçtikçe bi açıklama bekliceksin içini rahatlatçak bişey bekliceksin elinde olmadan ama yapma bunu bekleme hem bişeyler duymak isticeksin ama ne duyarsan duy için soğumucak kendimden biliorum en iyisi neden diye sormamak hiçbi açıklama beklememek
kızla birbirlerini bulmuşlar kişiliksiz ikiside. çok zormuş. daralıyorum. kimsenin sevgisine güvenemem zaten bundan sonra. ayrıldığımızda ağlayan kapılara gelen adam bu. allahım sabır ver nolurTabi ki de hangi kadın daha dogrusu hangı ınsan cok severken aldatılmayı hak eder ki..
Ama böyleleri de var hayatta.bak cok cok zaman sonra Allah omur verdıkce sen bu arkadasın ne adını ne soyadını nerde oturdugunu bıle belkı hatırlamıcaksın ama o aldatılmak duygusu senınle olucak hatırladıkca.Psıkolojık bı sorun aslında.Ben ılk zamanlar hep cıftlere acaba bu da bunu aldatıyo mudur dıye bakıyodum ama zamanla aşıyosun yani.Kendı sucun olmadıgını kabullenıyosun haketmedıgın ıyıce kafana yerlesıyo ve onu umursamıyosun.Sen hep kafanda yasadıgın kotu seylerı dusun klasıktır bu laflar ama cok ıse yarar emın ol zaten son aylarda ılıskı yoluna gırdı dıyosun cektıklerını uzuntulerını dusun ondan nefret etmene yeter.o kızla da konusma daha fazla degmez
Bak oncelıkle bu aldatılma konusunda yalnız degılsın :) bizlerde varız suan bunları okuyup eskı anılarını hatırlayan cok ınsan vardır.Allah sabrını verıyo gülümse boşver takma ya senden önemli mi aglamana uzulmene uykusuz kalmana degmez ılerıde bunları yaptıgın ıcın kendıne kızıcaksın.Arkadaslarınla vakıt gecır o hayatına gırdı gırelı ıhmal ettıklerını yap gez dolaş ne bılım bunun gıbı seyler işte ıhtıyacın olan ne bı acıklama ne bı telefon ne de başka bisey sadece zaman..
Ama bu zamanında senden bırseyler kaybettırmesıne ızın verme bu arada kaç yasındasın
keşke dediklerini yapabilsem şuan. ama güçlüyüm ben mutlu olucam çok mutlu. ben 18 o 22 yaşında
Ben senin yaşadıklarını 6 ay önce yaşadım hem de sanal ortamda değil evine getirmiş kızları hem de bir kere değil...
Ama noldu?
Ben iyiyim şuan onun düşmanı bile değilim nefret bile etmiorum 3 yıllık ilişkiden geriye tek bişey kalmadı onunla ilgili ne aklımda ne kalbimde.
Derslerıne agırlık ver arkadaslarınla vakıt gecır alısverıs yap cık gez dolas ama kalkıp bunalım muzıkler resımlere hedıyelere bakmalar aglamalar.msn ı cevrımdısı acıp beklemek vs sakın yapma herkes yapmıstır zamanında bunuSil herseyden gitsin ama tamamen bır kac gun sonra sende kı degısıme sende ınanamıcaksın :)
kızın söyledikleri çıkmıyo aklımdan. şuan çıldırıyodur sinirden telefonumu kapattım diye. çok zormuş. başımdan geçmez diye düşünmemek gerekirmiş. bazıları bu olay için bu aldatma değil diyo ama benim gözümden aldatmadır buda. görüşüp birşeyler yapması gerekmiyo. sanalda olsa reel de olsa aldatmak aldatmadır.
Gerçekte de yapmadığını nerden biliosun?
Sanalda herşey belgeli ortaya çıkıo ama daha ortaya çıkaramadığın başka şeyleri de olmuş olabilir.
Yangına körükle gitmek gibi olmasın ama ben çok acı çektim benim gibi olmasın istiorum kimse,hele ki hemcinslerim.
Aptal yerine konmayalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?