Aldatmanın sanalı reali olmaz.Benımkıde senın gibi olmustu ben bir de 15 ay askerden dönmesini beklemiştim ilk ilişkimdi 17 yasındaydım basladıgımızda.Aradan 4 5 sene gecti suan benım eylulde 1 senesı dolucak bı ılıskım var hayırlısı ıse evlenmeyı de dusunuyoruz hayatta hersey kısmet ılk zamanlar tabı kı de kolay atlamazsın ama benden tavsıye aglama zırlama moduna girme kendıne cok kızarsın sonra.Sana bı tecrube olur bundan sonra
gerçekte yapmamıştır diye umutediyorumyakıştıramıyorum hala. onca şeyi okumama rağmen yakıştıramıyorum.
bencede sen çok güçlü bir kızsın telefonu kapamakla çok iyi yapmışın.hiçbişi yapma sadece zamana bırak hakkında hayırlısı neyse o olsun inan çok üzüldümm özellikle böyle bir kızı ayrılık sebebi yaptığı için
Ben de öyleydim offff
Evet yaptım dedi yüzüme karşı ve ben hala doğrumu diodum aptal gibi.
Yediremio aklı hayali almıo insanın.
Bak anlatınca sinirim bozuldu kimseye anlatmamıştım bunları
2 3 ay öncesine kadar ayrılıklarımız olurdu. ama son 2 ayda o kadar çok bağlanmıştı ki. gözümden akan yaşlara bakılırsa gücüm kalmamış artık, güçlü müyüm onu bile bilmiyorum artık
canım öncelikle çok üzüldüm; ama sadece sen,in üzülmene üzüldüm, öte yandan da sevdiğin adamın iç yüzünü erkenden gördüğün için sevindim senin adına inan ki. ben de güven duymadan bir ilişkinin yürümeyeceği kanısındayım o yüzden diğer arkadaşlara katılıyorum, üzülsen de ayrılmalısın; ama sadece aklıma şöyle bir şey geliyor. benim kuzenime yıllarca çok çektiren bir kız arkadaşı vardı. kız seviyorum diyordu; ama bir türlü evet demiyordu kuzenime. kuzenim yıllarca çekti bu kızın elinden, sonra da başkası girdi hayatına ve kız kıskandı sanırım, tekrar yanaştı kuzenime. kuzenim de kesinlikle kız arkadaşını aldatacak biri değildir; ama kıza o kadar öfkelenmişti ki, gösterip çekmek ne demek görsün istedi sanırım ki bu da çok yanlış, onu da biliyordu... ardından da tıpkı böyle bir olay yaşandı, kuzenim kıza yeşil ışık yaktı, kız yanaşınca da benim sevgilim var deyip kapattı olayı; ama diğer hatun sinirlenip, kız arkadaşına anlattı her şeyi ve karıştı işler.. sonra kendini bir şekilde affettirdi, inandırdı; ama bence kız hiçbir zaman tam olarak tkrar güvenmedi bizimkine... yine de seninki de buna benzer bir şey olmayabilir, hatta bana sorarsan buna benzer bir şey olsa bile yapmaması gerekir kimsenin bu tür şeyleri, insan kandırmak bu sonuçta üç kağıt vs.. sadece aklıma geldi, kesinlikle kararlarını etkilemesin bu anlattığım şey dediğim gibi bence seninki bu tür bir şey değil; çünkü aranız kötüyken iyi konuşmuş kızla.
diyeceğim o ki üzülme, kafana takma ve bence mutlu bile ol ki önceden öğrendin kiminle birlikte olduğunu...
Ben ağlamamıştım.
Ufacık bile gözyaşı dökmedim ama 1 ay sonra hastanelik olmuştum.
Hala ilaç kullanıorum sakinleştirici.
O yüzden ağla,içine atma yoksa daha beter oluo insan
kesinlikle öyle kendimi yerine koyuyorum ben aynı olgunluğu gösteremezdim arardım bağırırdm çağırırdm ama sen en mantıklısını yapıyorsun böyle yaparak hem sen düşünme bundan sonrasını o düşünsün
ya kızlar bir de şöyle bir şey var, şu forumda dert nedeni olan 3. kızlar nerede ben asıl onu merak ediyorum. hepimiz ayıplıyoruz, bir şeyler söylüyoruz; ama sanki o kadınlar başka gezegende yaşıyor. evli ya da ilişkisi olan bir erkeğe yanaşmayacak kadınlar var hep benim etrafımda, dertleşirken bu forumdakiler de o yönde konuşuyorsa, nerede bu kadınlar ya?
Böyle bir olayın içindeydim ben de.
O'na göre değildi.
Bana göre açıkça aldatmaydı.
Sevgilisine göre de değildi.
Bu meselede aldatılan da değildim araçmışım,maşaymışım o kadar gurur kırıcı ki.
..
Bu insanla (!) bir daha muhatap olmayın bence.
Erkeklere herşey mübah.Bahaneler istemediğimiz kadar bol.
Eğer konuşmasına izin verirseniz,hem sinirleneceksiniz,hem üzüleceksiniz hem de söylediklerine,tatlı sözlerine,bahanelerine inanmak isteyeceksiniz.Acınız çok yeni büyük ihtimal de inanacaksınız.
İyisi mi hiç kendinizi bu işkenceye sokmayın.
Hat değiştirin ortam değiştirin.Facebook hesabınızı kapatın.
..
Zor ama geçecek.Genel söylem.Ama doğru.
Allah yardımcınız olsun..
Ayrıca konumuz bu değil.
O kişiler mümkün mertebe uzak olsunlar zaten hayatlarımızdan
kız bide bana aranızı mı bozdum diyo sanki bozulucak bi aramız kalmış gibi
İnsanın içinde varsa facebook falan farketmez her yerde her şekilde yapar yapacağını.
Facebook sadece belge niteliği taşıdığı için hemen farkedilio,yoksa geçmişten günümüze hiç bi fark yok o tip insanlar hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?