aldatıldım mı

purplepinkred

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
39
21
3
merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?

Bosanmak senin verecegin bi karar tabii ama masum mu sence bunlar inandin mi sen millete bakma sen yatakta bassan olmuştur bi hata yuvani yıkma derler.Buna katlanacak olan sensin onlar değil ki bu tarz durumlarda önce barisilir ama kadın sonrasında hazmedemez ve eninde sonunda biter genelden bahsediyorum . Kız rahat lafinida hic sevmedim kendi de rahat belli ki. Tipik aldatan koca cvbi o rahat biri, o beni ayartti kendi pek namuslu gibi !!!! Hakkinda hayirlisi

Msn hâlâ kullanılıyor mi ya?

Bence ilgi budalası aldatmaya oldukça meyilli bir kocaniz var ve bu aldatılmış sayilmak gibi bir şey benim gözümde.

Ben olsam esime gerekeni yapar ayni zamanda bir aksam o kizi yemege çağırır mumkunse esim de varken agirlar esimle guzel guzel ilgilenirdim. Ertesi gunde kiza okkali bir sekilde cevap yazardim gerekirse aşağılayıcı. Sonra ikisinese tekmeyi basardim. Kimse neye ugradigini anlayamazdi. Acayp sinir oldum.

Basit kızlarla o cesareti veren kim...çok gördüm öyle rahat tipler..helede evli bir adam ayarını evrdiğimi bi daha konuşamazlar..
Ben bu konuları okudukça bu erkeklerden bişey olmaz diyorum..Ne yani sürekli tetiktemi beklicez..herkesmi şüpheli yahu..
O kızla mesafe koyduğundan emin olmalısın..öyle rol mol değil..ciddi anlamda senin kızacağını bile bile nasıl samimi konuşmuşsa,bu yüzdende çok çok pişman olmalı..asla anlayış gösterme!

ben hiç bir zaman kötü düşünmedim diyor. şimdi bayaa bi mesafe koydu ama içime ateş düştü bir kere
Ah işte o mesafeyi sana bunları yaşatmadan önce koysaydı da içine ateş düşürmeseydi

Ah bu erkekler sonra dan basıyor kafaları yada işlerine ne gelirse öyle davranıyorlar hakkınızda hayırlısı olsun artık

pfff.
şimdi ne gerek vardı evli barklı adamsın yani. niye böyle kadınlar var ki etrafta.
nefret ediyorum bu tarz kadınlardanda-erkeklerden de.
adam evli işte neden kendine başka birini bulmuyosun.
eşinde hiç masum degil
aldatmak mıdır bu bilemiyorum ama adam akıllı durmamış işte.
unutabilcek misin güvenebilcek misin kararını sen vereceksin.
güven ilişki için herşeydir sonuçta..

Yalniz o aci hic geçmeyecek!!!!!
. aminnn. o kadar zor bir durumki anlatamam. bazen inanıyorum yapmamıştır diyorum bazen de hiçbirşeye inancım kalmıyor.

Suc kadinda degil tam tersine adamda, kocanizda yani. Kadin oyle konusuyorsa herkesle ,konusuyor. Sen konusmak zorunda misin?????! Tavrini koymasi gerekirdi. Aldatmak fiziki bi temas veya hareket degildir. Niyeti bile benim icin aldatmaktir. Pismanlikmis sizlanmakmis bidaha olmazmismis mis.. bos laf bos!

olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinede

senin üzüleceğini bile bile gizliden bu arkadaşlığı devam ettirmesi..yada haberin olmasaydı hala devam ediyor olacakmıydı..gerçekten pişman olduğunu hissettinmi? bu önemli.eğer öyleyse unutmaya çalış.

pişmanlığını gördüm hissediyorumda ama acım geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…