- 12 Mart 2016
- 39
- 21
- 3
- Konu Sahibi purplepinkred
-
ben hiç bir zaman kötü düşünmedim diyor. şimdi bayaa bi mesafe koydu ama içime ateş düştü bir kereKız diyelim rahat eşin niye mesafesini koymamış?
Ah işte o mesafeyi sana bunları yaşatmadan önce koysaydı da içine ateş düşürmeseydiben hiç bir zaman kötü düşünmedim diyor. şimdi bayaa bi mesafe koydu ama içime ateş düştü bir kere
Yalniz o aci hic geçmeyecek!!!!!
. aminnn. o kadar zor bir durumki anlatamam. bazen inanıyorum yapmamıştır diyorum bazen de hiçbirşeye inancım kalmıyor.Bosanmak senin verecegin bi karar tabii ama masum mu sence bunlar inandin mi sen millete bakma sen yatakta bassan olmuştur bi hata yuvani yıkma derler.Buna katlanacak olan sensin onlar değil ki bu tarz durumlarda önce barisilir ama kadın sonrasında hazmedemez ve eninde sonunda biter genelden bahsediyorum . Kız rahat lafinida hic sevmedim kendi de rahat belli ki. Tipik aldatan koca cvbi o rahat biri, o beni ayartti kendi pek namuslu gibi !!!! Hakkinda hayirlisi
Bi kaç sorum olacak ona gore net konusacagim kırmadan ???? Kaç yıllık evlisin? Mesleğin varmı ?/çocuk varmı?. aminnn. o kadar zor bir durumki anlatamam. bazen inanıyorum yapmamıştır diyorum bazen de hiçbirşeye inancım kalmıyor.
olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinedeBasit kızlarla o cesareti veren kim...çok gördüm öyle rahat tipler..helede evli bir adam ayarını evrdiğimi bi daha konuşamazlar..
Ben bu konuları okudukça bu erkeklerden bişey olmaz diyorum..Ne yani sürekli tetiktemi beklicez..herkesmi şüpheli yahu..
O kızla mesafe koyduğundan emin olmalısın..öyle rol mol değil..ciddi anlamda senin kızacağını bile bile nasıl samimi konuşmuşsa,bu yüzdende çok çok pişman olmalı..asla anlayış gösterme!
1.5 yıllık evliyim. çocuk yok. çok şükür güzel bir mesleğim var.Bi kaç sorum olacak ona gore net konusacagim kırmadan ???? Kaç yıllık evlisin? Mesleğin varmı ?/çocuk varmı?
senin üzüleceğini bile bile gizliden bu arkadaşlığı devam ettirmesi..yada haberin olmasaydı hala devam ediyor olacakmıydı..gerçekten pişman olduğunu hissettinmi? bu önemli.eğer öyleyse unutmaya çalış.olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinede
kurum içinde kullanılan bir msn. aldatmaya meyil çok açıkMsn hâlâ kullanılıyor mi ya?
Bence ilgi budalası aldatmaya oldukça meyilli bir kocaniz var ve bu aldatılmış sayilmak gibi bir şey benim gözümde.
pişmanlığını gördüm hissediyorumda ama acım geçmiyorsenin üzüleceğini bile bile gizliden bu arkadaşlığı devam ettirmesi..yada haberin olmasaydı hala devam ediyor olacakmıydı..gerçekten pişman olduğunu hissettinmi? bu önemli.eğer öyleyse unutmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?