- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi purplepinkred
-
Canım bak yine sen caba harcamissin ofise niye gidiyorsun ne gerek var ki kendine saygın olsun rencide etmek için demiyorum yanlış anlama ona o korkuyu veren yeter kontrole gerek yok , yani olacaksa da ona unutturdugunu dusundur ansızın baskın yap rutin bi uğrama olayı olmasın bence.olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinede
Yeniymissin daha kiyamam. Boşanma dusuncen yok anladığım kadariyla ona bisey diyemem zaten de çocuk ASLA ASLA YAPMA bekle eşini izle aldatmamis olsa bile cilvelesmis ışık yakmış evli bi adam için rezil bisey madem barismissin önce ona inandir bunu kontrolü bırak sessiz takipte kal çaktırma sakin eğer niyeti bozuk bi adamsa tekrar edecektir boylece kanıtın olur elinde. Ve kizma bana ama meyilli adamlar bi kere oldu bitti demiyorlar devamı geliyor maalesef aldatma,şiddet bunlar bi kereyle kalmıyor gözünü kulagini ac öyle kolay güvenme o öyle sansin rahat davransin bakalım zaman ne gösterecek gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun1.5 yıllık evliyim. çocuk yok. çok şükür güzel bir mesleğim var.
boşanma düşüncesi hep aklımda bir kere olsun aileme bahsedebilsem bütün gemileri yakıcam aslında. ailem çok seviyor eşimi. fiziken bir kanıt yok elimde. işin hukuki boyutunu bilmiyorum o konuşmalar dışında elimde hiç birşey yok. eşimde kabul etmiyor zaten. çocuk kesinlikle istemiyorum. güvenemediğim bir ortama masum birini getiremem. güçlü davranmaya çalışıyorum genellikle. ama bugün olduğu gibi bazen dayanılmaz hal alıyor duygularım...Canım bak yine sen caba harcamissin ofise niye gidiyorsun ne gerek var ki kendine saygın olsun rencide etmek için demiyorum yanlış anlama ona o korkuyu veren yeter kontrole gerek yok , yani olacaksa da ona unutturdugunu dusundur ansızın baskın yap rutin bi uğrama olayı olmasın bence.
Yeniymissin daha kiyamam. Boşanma dusuncen yok anladığım kadariyla ona bisey diyemem zaten de çocuk ASLA ASLA YAPMA bekle eşini izle aldatmamis olsa bile cilvelesmis ışık yakmış evli bi adam için rezil bisey madem barismissin önce ona inandir bunu kontrolü bırak sessiz takipte kal çaktırma sakin eğer niyeti bozuk bi adamsa tekrar edecektir boylece kanıtın olur elinde. Ve kizma bana ama meyilli adamlar bi kere oldu bitti demiyorlar devamı geliyor maalesef aldatma,şiddet bunlar bi kereyle kalmıyor gözünü kulagini ac öyle kolay güvenme o öyle sansin rahat davransin bakalım zaman ne gösterecek gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
umarım kafamı rahatlatamıyorum malesef her an aklımdaKesin aldattı gibi bir durum yok ama tabi kadına karşı mesafeli olmalıydı. Sen ciddi şekilde uyarmışsın ve eşin de bunu anlamış gibi. Kafanı biraz rahatlatmaya çalışıp önüne geleceğinize bak. Umarım Mutlu olursunuz
bir ilaç yardımıyla adını istersen özelden atayım.alakasız belki ama
sigarayı nasıl bıraktı ?
çok sevinirimbir ilaç yardımıyla adını istersen özelden atayım.
Öfkene yenilme kendine ve eşine zaman tanı. Benzer bi durumu bende yaşadım tabi iş arkadaşı değildi önemli olan onunda karşı tarafa verdiği tavizleri ve yanlışlarını kabul etmiş olması. İnkar etmemiş sonuçta. Şu an ona nasıl davrandığı önemli aslında iş değiştirebiliyorsa öyle bir imkan varsa işini değiştirsin. Sonuçta aynı ortamda olmaları bile huzursuz etmeye yetiyor. İnşallah herşey yoluna girer. Aklına sürekli gördüklerini getirip eşinle huzursuz olma. Gündeme getirip durmak yuvanıza zarar vermekten başka bişey yapmaz. Affettiysen bunu yapmak zorundasın. Başka çözüm yok arkadaşım. Eğer sana güven veriyorsa bırak yaptığını geçmişte kalsın.merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?
malesef iş değiştiremiyor başka bir yere tayin sektör olarak tayin süreleri var. süreyi bekliyoruz tayin için. siz nasıl atlattınız. aklına hiç sorular gelmiyor mu şüphelerin tamamen bitti mi. eşin bu konuda sana iyi gelecek neler yaptı. seni üzmeyecekse anlatır mısın canımÖfkene yenilme kendine ve eşine zaman tanı. Benzer bi durumu bende yaşadım tabi iş arkadaşı değildi önemli olan onunda karşı tarafa verdiği tavizleri ve yanlışlarını kabul etmiş olması. İnkar etmemiş sonuçta. Şu an ona nasıl davrandığı önemli aslında iş değiştirebiliyorsa öyle bir imkan varsa işini değiştirsin. Sonuçta aynı ortamda olmaları bile huzursuz etmeye yetiyor. İnşallah herşey yoluna girer. Aklına sürekli gördüklerini getirip eşinle huzursuz olma. Gündeme getirip durmak yuvanıza zarar vermekten başka bişey yapmaz. Affettiysen bunu yapmak zorundasın. Başka çözüm yok arkadaşım. Eğer sana güven veriyorsa bırak yaptığını geçmişte kalsın.
ofisindeki arkadaşımız erkek bana hak veriyor ama ortada aldatma ya da birbirleri arasında gönül ilişkisi olduğunu asla kabul etmiyorlar. mesafe koymamasını hatalı buluyorlar. yani erkek dayanışması. diğer arkadaşlarımız dışardan arkadaşlar.Ofiste ortak yakın arkadaşlarınız varmış sizi barıştırmışlar falan öyle yazmışsın.
Onlar biliyor mu bu kızdan kaynaklandığını ve biliyorlarsa ne diyorlar bu işe?
O arkadaşlarınız bayan mı sana yardımcı olamaz mı? Yani bir nevi eşini ve o kızı iyice bir gözlemleyip gerekirse takip edip? En azından dışardan bir göz olmuş olur.
kesinlikle birde ben sanırım fazla güvendim. hiç telefonunu karıştırmadım iş yerine gitmedim. iş arkadaşlarıyla iş dışında görüşmelerine karışmadım. rahattım yani evlilikte tarafların birbirini sıkmaması gerektiğini düşünüyordum dozunu fazla kaçırdım. kendim gibi zannettim ama öle değilmiş. ders oluyor herşey.Zor bi durum Allah yardımcın olsun ama benim fikrim esinin anlattıkları bana hiç samimi gelmedi kız zaten belli ki heryeri ayrı oynayan tiplerden ben olsam affedemem yani bukız esine zorla silah dayayıp cagırmıyo ya yanına belli ki esinin içinde var yoksa evli bir adam ne olursa olsun bu tarz insanlarla mesafesini korumalı rahat batıyo diye düşünüyorum ben bazı insanlara ki böyle maceralar arıyolar
merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?
ofisindeki arkadaşımız erkek bana hak veriyor ama ortada aldatma ya da birbirleri arasında gönül ilişkisi olduğunu asla kabul etmiyorlar. mesafe koymamasını hatalı buluyorlar. yani erkek dayanışması. diğer arkadaşlarımız dışardan arkadaşlar.
iki tarafta mutlu olmuyor aslında yaşadıkların kadar güzel günlerde var çekip gitmek çok zor. her yerden mutsuz oluyorsunİçini karatmak istemem ama aklima geldiginde hala ilk gunki gibi sinirleniyorum ve hala acaba diyorm kuşku ilişkiyi öldürür.
iki tarafta mutlu olmuyor aslında yaşadıkların kadar güzel günlerde var çekip gitmek çok zor. her yerden mutsuz oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?