- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi purplepinkred
-
ben hiç bir zaman kötü düşünmedim diyor. şimdi bayaa bi mesafe koydu ama içime ateş düştü bir kere
. aminnn. o kadar zor bir durumki anlatamam. bazen inanıyorum yapmamıştır diyorum bazen de hiçbirşeye inancım kalmıyor.
İlginç...Kadın, profil olarak -oynak- dediğimiz tiplerden ve birkaç arkadaş dile getirmiş, maalesef her iş yerinde en az 1-2 tane bunlardan bulunuyor. Biraz ortalık yatışsın, gidin, kendinizi gösterin eşinizin iş yerinde.
Örnek vereyim:
Eşim resmi dairede çalışıyor ve jilet gibi gider işine. Dikkat çeken bir adam da yalan yok, kapıdan girdi mi dönüp bakarlar yani, 1.88 - 89 boy adamda... Orada da envai türden kadın modeli var, kimisi gelir sokulur dibine kadar, kimisi uzaktan keser.
Ne yaptım biliyor musunuz?
İşine dahi rahat kıyafetlerle gitmeyi tercih eden, sürekli spor ayakkabı giyen ben...
Hiç unutmam. Kan kırmızı, degaje yaka tiril tiril bir elbise geçirdim üzerime, saçlarıma dümdüz bir fön çektirdim serbest bıraktım. Ağıra kaçmayan ama dikkat çekecek biçimde günlük makyajımı yaptım, nude topuklularımı giydim ve öylesine eşimi ziyarete gittim.
Napıyosun? Ya yolum üzerindeydi uğradım, bi çay ısmarlarsın di mi karıcığına dedim oturdum.
Bi kaç kız ile göz göze geldik, tebessümle gözlerinin içine baktım: "Yaklaşmayın, onun kadını bu! Baş edemezsiniz" mesajı yerlerine ulaştı. Kendimi gösterdim, etrafa gülücükler saçtım, sonra bastım gittim.
Aynı gün 2 kere aradı eşim "Ya işe mi geçeceksin? Eve mi gidiyon? Çok gezme öyle sokakta"
Anlatabiliyor muyum?
İlginç...
Benim arkadaşımda işe yaramamıştı bu yöntem...
Yok ben yapamam öyle işler.Yiyecek adamına bağlı.
"Seni kaybetmekten korkuyorum" değil, "Beni kaybetmekten kork!" cümlesini kafasına kafasına basmak lazım kocaların.
%100 işe yarar denemez zaten hiçbir yöntem için, ama denemeye değer. Hım?
Yok ben yapamam öyle işler.
Adamın içinde varsa tutamazsın ki.
olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?