Aldatıldım napacağım bilmiyorum

Zaten bugune kadar herseyi tek basiniza yapmissiniz yine yaparsiniz. Siz bosaninca cocugunuz babasiz kalmaz ki isteyen yine gorur ama hic sanmiyorum bugune kadar ilgilenmemis zaten

Siz ayrıldığınız için çocuklar anne babasından ayrılmış olmuyor, yine gorusurler, ayrıca evde görüyor babasını da ne kadar kaliteli vakit geçiriyorlar ki sonuçta okeye vakit ayırıyormuş eşiniz. Belki bu sekilde daha kaliteli bile vakit geçirirler. Yine tabii ki karar sizin ben ne ayrılın, ne barışın diyemem.

Şu çocukları da bahane etmeyin artık.
İyi babasına düşkün diye elin eğitilememiş öküzünü çekelim ömür boyu
Bişey olmaz ilk boşanan siz değilsiniz
Çocuğun için böylesi daha bile iyi

Boşanmak istemeyebilirsiniz, siz bilirsiniz ama çocuğunuzu bahane olarak kullanmayın. Çocuk ahlaksız babasıyla görüşmeye devam edecek, yalnızca siz görüşmeyeceksiniz.

Zaten herşeyi siz yapıyorsunuz ona ne gerek var ki. Tövbe ağlama da yalan tabi ki kaybetme korkusu olan aldatmaz. Sanki çocuk babasını seviyor affet diyelim diye yazmışsınız.

Hep verici davranmışsınız , eşinizden destek beklemeyerek her şeyi kendiniz yapıp yük edinmişsiniz. Sizin de yazdığınız gibi aldatan yine aldatır. Bazı erkeklerin karakteri bozuk ne yazıkki. Sizi öpüp basının üstüne koyacağına aldatmayı tercih etmiş. Şuan kızınız kaç yaşında? Ailenizin yanına dönme imkanınız var mı?

Tüm problemleri tek başınıza sırtlanmışsınız, üstüne aldatılmışsınız. Aldatılmayı bi kenara bıraktım sizi otizimli kızınızın mücadelesinde tek başınıza bırakmış iyi bir baba olsa zaten en başında sizin kadar çocuğunuzla ilgilenirdi. Her neyse sizin yerinizde olsam sanırım bu aldatma olayını bu kadar olayın üstüne sindiremez ayrılırdım çocuğunuz çok seviyor olabilir ama siz aldatılmayı göz ardı edip unutup yine eskisi gibi tüm problemleri yüklenebilecek misiniz önce bunu kendinize sorun ve umarım sizi destekleyen bir aileniz vardır

Lütfen affetmeyin zaten şimdiye kadar yalnız haleltmissiniz her şeyi. Çocuğunuz babasını çok seviyor ama onu da yalnız bırakmış. Başlarda zor olur belki ama affederseniz tekrar aynı şeylerin olması çok normal

Yakalandığı için pişman biliyorsunuz değil mi? Yakalanmasa devam ediyor olacaktı.
Haa böyle özürle, pişmanlıkla oluyorsa siz de yapın o affetsin bakalım.
Siz çocuğunuz için kendinizi paralarken götünü devirip başka kadınlarla gönlünü eğlendirmeye çalışan adamdan bir cacık olmaz.

Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, ekonomik olarak sıkıntı çeker misiniz ayrılınca? Bunu sormamın sebebi kızınızın eğitiminin oldukça masraflı olması.
Kolay değil ama çocuklarınıza yetebiliyorsanız sektirsin gitsin pis donlarını mesajlaştığı kadınlar yıkasın.

yakalamasaydin kendi kendine tovbe edecek miydi? Hemen de bir tovbe etmeler pismanliklar. Hadi ordan ya. Bosanmazsaniz bir daha yapacak bundan sonrasina siz karar verin.

Sen çocukla tek başına sıkıntı çekerken o gününü gün edecek. Ne desem bilemedim. Bosanmazsanda sürüm sürüm süründür. Eskisi gibi rahat olmasına asla müsaade etme.

Boşanmaya cesaretim yok demeyelim de çocuğum yüzünden boşanmayan fedakar anneyim diyelim

Böylece gurursuz değil iyi anne olmuş olacaksınız
Çok zekice gerçekten(!)

Arkadaşa katılıyorum, normal zamanda olsak sorun değil derdim. Ekonomi bozuk. Tek başınıza idare edebilir misiniz. Bazı adamlar evliyken maddi destek oluyor. Boşanınca çocuk da bitiyor. İdare edebilir misiniz? Manevi olarak adam yokmuş zaten. O konuda sorun yaşamazsınız.

Aldatan o değil de siz olsaydınız ve "beni affet" deseydiniz, o da böyle düşünecek miydi?
Kendinize biçtiğiniz değeri yeniden düşünün kararınızı verirken.
Bir insanın size duyduğu saygı, sizin kendinize olan saygınızla şekillenir.
Yani siz bunu affederseniz yeniden ve yeniden affetmek zorunda kalacağınız şeyler yaşayacaksınız maalesef ki.

Bosanmayacaksaniz niye yuzune vurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…