- 2 Şubat 2025
- 548
- 1.215
- 28
- 26
Barışın , kocanız çok iyi bir insan. Daha verici olun, daha çok onun konforu için çalışın. Belki kocanız bir daha ki aldatmasında izlerini gizlemeyi becerir ve siz de rahat edersiniz.Merhaba kızlar... Hikayem çok uzun ama napacağımı bilmiyorum yazayım siz karar verin..
Eşimle görücü usulü evlendik muhafazakar aileye sahip bireyleriz ikimiz de mesleğini eline almış rahat yaşayabilecek durumdayız. Evlendikten hemen sonra Corona sürecinde hamile kaldım kV hastalık sebebiyle 6 ay sürekli memleketimize gitmeme mız için bahaneler uydurdu bende hamilelik psikolojisi ile ailemi görmeyi çok istiyordum neyse 6. Ayında eşim baktı rüyalarımda görüyorum beni götürdü sonra doğum süreci gerçekleşti bu defa lohusayım kV sürekli laf çıkardı biz onların oraya gitmeyelim diye bende tartıştım artık yeter diye daha görüşmedim sonra eşime dayanamadım tekrar kapısına gittim kapıdan kovuldum artık gitmeme kararı aldım bir sene falan gitmedim sonra deprem oldu büyüklük bende kalsın diye gittim ihtiyaclarını götürdüm yemek yaptım gönderdim hem kendi ailem hem onunkiler ayırt etmemek için hep eşit davrandım... Hepsi eşim için neyse daha sonra kızıma otizm teşhisi kondu onunla tam 2.5 yıl yalnız mücadele ettim eşimin işi yoğun diye hep ev çocuk çocuğun eğimi ve iş koştum durdum aman eşim yorulmasın ben yaparım aman eşim kalkmasın ben kendimi paralarım falan böyle devam etti. Daha sonrasında yaklaşık 2-3 aydır sürekli okey oynuyordu ben de oynama fazla o kadar vaktin varsa bana biraz destek ol dedim yok yorgunum diyor yataktan çıkmıyordu geçen hafta pazar günü kendisi balkonda telefon yatak odasında baktım mesaj sesi geldi gittim biriyle aşklı meşkli konuşmalar yakaladım olanlar oldu şimdi beni affet diye yalvarıyor ben de bitirmek istiyorum biliyorum ki bir kere yapan bir daha yapar ama kızım hasta ve babasını çok seviyor napacağımı bilmiyorum az önce evleri ayıralım dedim yok kabul etmiyor yemin ettim tövbe ettim diyor ama inanmıyorum bir haftam aşırı acı gözyaşı ile geçti napsam bilmiyorum lütfen bana tavsiye de bulunun
Aynı evde kalamayacağımız için bu bir problem özel bir çocuk baba sevgisi var uzun bir süre olmadığında ağlayıp özledim diyen özel bir kız çocuğu bu sebep oluyoKizim babasini cok seviyor demissiniz ama bunun aldatilmakla ne alakasi var? Aldatilinca kizin babasini seviyor diye aldatildiginizi unutacakmisiniz? Esinize olan guveninizin coluk cocuk bilmem neyle alakasi oldugunu dusunmuyorum
İşte yok bişey değil ama o çok bişey gibi davranıyor sadece kızım için biraz süre verdim ama ben yapamıyorum sürekli ağliyorum nefes alamıyorum sanki evde görmeye tahammülüm yokBu kişinin hayatınızdaki vasfı nedir?
Koca deseniz değil (ki aldatıyor)
Baba deseniz değil (kızınızın sorumluluğunu size yüklemiş)
E niye duruyo bu adam evde?
TamamBarışın , kocanız çok iyi bir insan. Daha verici olun, daha çok onun konforu için çalışın. Belki kocanız bir daha ki aldatmasında izlerini gizlemeyi becerir ve siz de rahat edersiniz.
Genellikle işinin yoğun olduğunu ifade ediyor bende zorla gel destek ol diyemiyorum haliyle bende boşanmak istiyorum sadece ama sadece kızım kafamı çok yoruyoYani konu sahibi aldatılmayı geçtim, kızınızın durumunda bile size destek olmaması bile boşanma sebebi benim için. Ki üstüne aldatmış double boşanma sebebi. Kendiniz diyorsunuz size hiç destek olmamış boşansanız da değişecek tek şey medeni haliniz zaten baba figürü yok ortada.
Boşanman daha mantıklı.
İşte yok bişey değil ama o çok bişey gibi davranıyor sadece kızım için biraz süre verdim ama ben yapamıyorum sürekli ağliyorum nefes alamıyorum sanki evde görmeye tahammülüm yok
Yorgun olmasına rağmen başka kadınla görüşecek , tavlayacak, yatacak gücü varmış. O iş yoğunluğunda bir kadının gönlünü etmiş, evli olduğu halde uğraşıp ikna etmiş ve ilişki başlatmış. Yani sizin söylediğiniz gibi yoğun falan çalışmıyormuş. Gayet vakti , gücü , enerjisi varmış.Tamam
Genellikle işinin yoğun olduğunu ifade ediyor bende zorla gel destek ol diyemiyorum haliyle bende boşanmak istiyorum sadece ama sadece kızım kafamı çok yoruyo
Haklısınız ben de artık burdaki yorumları okuyunca öyle düşündüm ben korkuyormuşum meğer ana neden korktuğumu da bilmiyorum zaten tüm yük üzerimde gerçekten kafam durmuş gibi biraz olsun burdaki yorumlar kafamın içine cevap oldu teşekkürler yarın avukata gideceğim kesin kararım insan başına gelince düşünemiyorum sadece emeğim diye ağladığımı biliyorumYorgun olmasına rağmen başka kadınla görüşecek , tavlayacak, yatacak gücü varmış. O iş yoğunluğunda bir kadının gönlünü etmiş, evli olduğu halde uğraşıp ikna etmiş ve ilişki başlatmış. Yani sizin söylediğiniz gibi yoğun falan çalışmıyormuş. Gayet vakti , gücü , enerjisi varmış.
Kocanızın evliliğe çocuk bakımına katkısızlığına gerekli tepkiyi gösterseydiniz , başka kadına harcadığı emeği size ve çocuğuna harcamak zorunda kalırdı. Eğer harcamaz ise siz de sonuçlarına katlanmak zorunda bırakırsınız.
Şimdi bana sizi insan yerine koymayan, çocuk bakımına yorgun olduğu gerekçesi ile destek olmayan ama başka bir kadınla deli dolu , tutkulu bir ilişki yaşayacak kadar enerjisi ve zamanı olan kocanızın iyi baba olduğu yalanına inanmamı beklemeyin. Kızınız sadece boşanmamak için arkasına sığındığınız bir bahane.
Beni anlamışsınız teşekkür ederim korkuyormuşum meğer yorumlarla kendime geldim karar verdim boşanacağımBenim evladım hem bedensel hem zihinsel engelli, ne kadar kötü bir durumda olduğunuzu benden iyi kimse bilemez, ben evladımın başında gözyaşı dökerken eski kocam otel odalarında keyif yaptı. Yakalanınca iki gözyaşı döktü, çok farklı biri olacağım vs.. dedi. İnanın pişmanlığı sadece bir hafta sürdü. Bir hafta sonra eski tas eski hamam iki çocuğun tüm yükü sırtımda utanmadan bir de annesini getiriyordu. Boşandım, büyük bir yükten kurtuldum. İşiniz varmış, kızınız umarım hafif düzeydedir, erken fark etmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Yolunuz uzun ve zor, ama size ve kızınıza acımayan bu adama acımayın, çevrenize de rezil edin. Yaptığı yanına kalmasın. İnanın gücünüze siz bile hayret edeceksiniz. Benim eski eşim çocuklarımızla ilgili, iyi insan boşansa da çocuklarını bırakmıyor, çocuğunuz babanız kalmayacak merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?