Aldatıldım napacağım bilmiyorum

Yani konu sahibi aldatılmayı geçtim, kızınızın durumunda bile size destek olmaması bile boşanma sebebi benim için. Ki üstüne aldatmış double boşanma sebebi. Kendiniz diyorsunuz size hiç destek olmamış boşansanız da değişecek tek şey medeni haliniz zaten baba figürü yok ortada.

Boşanman daha mantıklı.

Barışın , kocanız çok iyi bir insan. Daha verici olun, daha çok onun konforu için çalışın. Belki kocanız bir daha ki aldatmasında izlerini gizlemeyi becerir ve siz de rahat edersiniz.

Kizim babasini cok seviyor demissiniz ama bunun aldatilmakla ne alakasi var? Aldatilinca kizin babasini seviyor diye aldatildiginizi unutacakmisiniz? Esinize olan guveninizin coluk cocuk bilmem neyle alakasi oldugunu dusunmuyorum

Kizim babasini cok seviyor demissiniz ama bunun aldatilmakla ne alakasi var? Aldatilinca kizin babasini seviyor diye aldatildiginizi unutacakmisiniz? Esinize olan guveninizin coluk cocuk bilmem neyle alakasi oldugunu dusunmuyorum
Aynı evde kalamayacağımız için bu bir problem özel bir çocuk baba sevgisi var uzun bir süre olmadığında ağlayıp özledim diyen özel bir kız çocuğu bu sebep oluyo

Bu kişinin hayatınızdaki vasfı nedir?
Koca deseniz değil (ki aldatıyor)
Baba deseniz değil (kızınızın sorumluluğunu size yüklemiş)
E niye duruyo bu adam evde?
İşte yok bişey değil ama o çok bişey gibi davranıyor sadece kızım için biraz süre verdim ama ben yapamıyorum sürekli ağliyorum nefes alamıyorum sanki evde görmeye tahammülüm yok

Barışın , kocanız çok iyi bir insan. Daha verici olun, daha çok onun konforu için çalışın. Belki kocanız bir daha ki aldatmasında izlerini gizlemeyi becerir ve siz de rahat edersiniz.
Tamam
Genellikle işinin yoğun olduğunu ifade ediyor bende zorla gel destek ol diyemiyorum haliyle bende boşanmak istiyorum sadece ama sadece kızım kafamı çok yoruyo

Özel ihtiyaçlarını olan kızına vakit ayırmayan bi adamı kızınız ıcın boşamamak gibi dusuncenız mı var ?
Adamın zaten kızından haberi yokmuş ki

İşte yok bişey değil ama o çok bişey gibi davranıyor sadece kızım için biraz süre verdim ama ben yapamıyorum sürekli ağliyorum nefes alamıyorum sanki evde görmeye tahammülüm yok

Çocukla bir ilgisi yok. Özel ilgi isteyen çocuğun sorumluluğunu almayan biri nasıl kızınız için önemli olabilir? Ortada baba yok ki.

Beş para etmez derler ya, işte öyle biri eşiniz. Kızınız babasına çok düşkün ama baba olacak herif keyif ve uçkur peşinde.

Tamam

Genellikle işinin yoğun olduğunu ifade ediyor bende zorla gel destek ol diyemiyorum haliyle bende boşanmak istiyorum sadece ama sadece kızım kafamı çok yoruyo
Yorgun olmasına rağmen başka kadınla görüşecek , tavlayacak, yatacak gücü varmış. O iş yoğunluğunda bir kadının gönlünü etmiş, evli olduğu halde uğraşıp ikna etmiş ve ilişki başlatmış. Yani sizin söylediğiniz gibi yoğun falan çalışmıyormuş. Gayet vakti , gücü , enerjisi varmış.
Kocanızın evliliğe çocuk bakımına katkısızlığına gerekli tepkiyi gösterseydiniz , başka kadına harcadığı emeği size ve çocuğuna harcamak zorunda kalırdı. Eğer harcamaz ise siz de sonuçlarına katlanmak zorunda bırakırsınız.
Şimdi bana sizi insan yerine koymayan, çocuk bakımına yorgun olduğu gerekçesi ile destek olmayan ama başka bir kadınla deli dolu , tutkulu bir ilişki yaşayacak kadar enerjisi ve zamanı olan kocanızın iyi baba olduğu yalanına inanmamı beklemeyin. Kızınız sadece boşanmamak için arkasına sığındığınız bir bahane.

Haklısınız ben de artık burdaki yorumları okuyunca öyle düşündüm ben korkuyormuşum meğer ana neden korktuğumu da bilmiyorum zaten tüm yük üzerimde gerçekten kafam durmuş gibi biraz olsun burdaki yorumlar kafamın içine cevap oldu teşekkürler yarın avukata gideceğim kesin kararım insan başına gelince düşünemiyorum sadece emeğim diye ağladığımı biliyorum

Benim evladım hem bedensel hem zihinsel engelli, ne kadar kötü bir durumda olduğunuzu benden iyi kimse bilemez, ben evladımın başında gözyaşı dökerken eski kocam otel odalarında keyif yaptı. Yakalanınca iki gözyaşı döktü, çok farklı biri olacağım vs.. dedi. İnanın pişmanlığı sadece bir hafta sürdü. Bir hafta sonra eski tas eski hamam iki çocuğun tüm yükü sırtımda utanmadan bir de annesini getiriyordu. Boşandım, büyük bir yükten kurtuldum. İşiniz varmış, kızınız umarım hafif düzeydedir, erken fark etmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Yolunuz uzun ve zor, ama size ve kızınıza acımayan bu adama acımayın, çevrenize de rezil edin. Yaptığı yanına kalmasın. İnanın gücünüze siz bile hayret edeceksiniz. Benim eski eşim çocuklarımızla ilgili, iyi insan boşansa da çocuklarını bırakmıyor, çocuğunuz babanız kalmayacak merak etmeyin.

Beni anlamışsınız teşekkür ederim korkuyormuşum meğer yorumlarla kendime geldim karar verdim boşanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…