Yani ister inanın ister inanmayın ama gerçek bu. Eşimin o kafede yaptığı ödemenin ekran resmi vardı kendiminmiş gibi kafe sahibine gösterdim. En son burada ödeme yapılmış dedim. Arkadaş grubumuzdan birinden şüphelendiğimi o mu değil mi emin olmak istediğimi, emin olmadan şikayetçi olmak istemediğimi söyledim. Kafe sahibi de daha önce bir kadının yüzüğümü kaybettim bahanesiyle eşiyle ilgili delil topladığını ve bu yüzden zor duruma düştüklerini söyledi ama ben çok ısrarcı oldum sadece görmek istiyorum dedim ve o şekilde izledim.bunu görmezden gelmeniz de çok ilginç oldu.
açık konuşayım. bu konu inandırıcı değil.
Ne güzel bir kafeymiş o random geçen kadına görüntüleri izletiyor falan. Allah'ın sevgili kulusunuz herhalde
Hazmedemiyorum hala gerçekten ben aramızdaki sevginin masum çocukluk aşkı olduğunu düşünüyordum... Çok haklısınız ama o edemezdi kesinlikleGel beni tekrar aldat nasılsa affederim diyorsun yani. Aynı şeyleri sen yapsan o nasılsa cşnsellik olmadı deyip yoluna devam edebilir miydi? Ayrıca cinsellik yaşayamamış olması neyi değiştiriyor ki? Adam niyeti bozmuş, arayışta. Bugün fırsatını bulamadı, yarın ilk bulduğunda harekete geçer. Bir ömür bu şüpheyle yaşanmaz…
Ohhh şükür yatmamış ya içime su serpildi hanımefendi siz şokta mısınız kafayı mı yediniz iyi adam her haltı yesin ama yatmasın kabulse sizde yapın gidin gezin tozun pavyonda tanımadığınız adamlarla oturun sex arkadaşı bulma uygulaması indirin ama yatmayın bakayım eşiniz sizi napıyoHerkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Onu izletiyorlar. Bizim kapının önünde trafik kazası olmuştu. Marketten rica ettiler kameradan izlediler. Normalde yasal olarak haklısınız da pratikte insiyatif alan gördüm.bunu görmezden gelmeniz de çok ilginç oldu.
açık konuşayım. bu konu inandırıcı değil.
Şurayı nasıl becerdiniz çok merak ettim size kayıtları nasıl izlettiler öylekafede kamera kaydını izledim
Onu izletiyorlar. Bizim kapının önünde trafik kazası olmuştu. Marketten rica ettiler kameradan izlediler. Normalde yasal olarak haklısınız da pratikte insiyatif alan gördüm.
Alışmış ne yaparsanız yapın düzelmez. Sadece şuan iyi rol yapıyor.Tekar aldatılmak istiyorsanız devam edin ilişkiyeHerkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Birebir aynı olayın olması gerekmiyor. Ayrıca bu örneği daha önce verdiğimi hatırlamıyorum. Kaldı ki versem bile konu savcılık izni olmadan kamera görüntüleri izlenebilir mi? Yasal olarak hayır, pratikte evet. Bağlam kopuk mu? Değil.Kaza ile bir mi sizce bu durum? Her ilgili soruda aynı örneği veriyorsunuz ama bazen bağlam çok kopuk oluyor.
Birebir aynı olayın olması gerekmiyor. Ayrıca bu örneği daha önce verdiğimi hatırlamıyorum. Kaldı ki versem bile konu savcılık izni olmadan kamera görüntüleri izlenebilir mi? Yasal olarak hayır, pratikte evet. Bağlam kopuk mu? Değil.
Kimsenin bir sonraki adımını bilemeyiz. Aldatabilir veya aldatmayabilir. Yalnızca bu duruma kendi son vermeyip sizin yakalamaniz, bircok ayri koldan bircok kisiyle aldatması gibi konular eşiniz hakkinda genel bir fikir veriyor. Ayrılma karari almanin, tum olanlari kabul edip hayatin bir sayfasini kapatmanin zor oldugunu anliyorum. Ben de hassas bir insan olarak bir seyleri icimde oturtmam zaman alir. Ama kendiminde dustugu en buyuk yanilgi, aldatildiktan sonra ya devam ederim ya burada ayrilirim seklinde iki secenegimiz oldugunu sanmamiz. Aslinda secenek yok. İliskinizi cam bir vazo gibi dusunun, kirildi ve artik yapacak bir sey yok. Eskisi gibi olmayacagi, parcalarin yerine oturmayacagi aciktir. “Kirik vazoyla ne yapayim, ben gonlume gore bir vazo istiyorum.” asamasina gecmek zordur ama mutlaka gecersiniz.aldığım terapide de bunları konuştuk. sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ama şuanki çabası acaba gerçekten pişman mı hata mıydı boşluk muydu bunları düşündürttü bana. Belki aynı şeyi yaşayıp daha iyi olan çiftler vardır diye fikir almak istedim. yada boşa kürek çekmemem gerektiğini görmek istedim. terapistte bir kere aldatan bir daha aldatır diye bişey yok gerçekten pişmansa aldatmayabilir dedi
yakalanmadan neden terapi almamış değişmek istiyorsaAslında ona boşanmak istediğimi söyledim iki ay önce ama hiç denemedik dedi belki affedersin dedi bende değişmek istiyorum dedi terapi alalım randevu aldım dedi bende sonrasında denemedim diye pişman olmak istemedim. Şuan çok ilgili ama bazen ben geri çekince kendimi o da çekiyor aslında belli de ediyor kendini bilmiyorum çok zor bir durum. Ama söylediklerinizde çok haklısınız her gün kafamda bunların savaşını veriyorum
daha ne yapacaktı ki zatenhala bana bi sey yapsa da biraksam demek neyin kafasi
yani her boşlukta hissettiğinde yine aldatabilir migerçekten pişman mı hata mıydı boşluk muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?