Aldatıldım ne yapmalıyım

bence hiç kafa yormayın bu modeller böyle.. farkattiyseniz ben cevap bile vermemiştim :)

Ya çok sinir oldum :KK33: Adam eşine kendi eşinin telefonunu verip beni eşimle barıştır diyor, ama o barıştırmak yerine karısı ile birlikte oluyor. Boşuna dememişler at, kadın ve silah kimseye emanet edilmez diye. Karşı tarafıb eşi de terapiste gitmek yerine elin adabına neden güvenmiş anlayamadım. En iyisi dediğiniz gibi kafa yormamak sanırım. :)

Bosanmanin aile yapisiyla hic bi ikgisi yok.evlenmek nasil bireysel se bosanmakta oyle.. sizden oncekiler bosanmamis bos verin onlari... belkide esiniz by dusuncenizi bildigi icin aldatti. Bu durumda arkanizda durmicak ailede durmasin zaten. Calisiyorsunuz bence hayatiniza bakin derim...

Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
Ya hanımefendi kadına burdan saydırıyorsunuz, kocanıza da laf kondurmuyorsunuz. Boşanmıcam da diyorsunuz. Buraya niye yazdınız o zaman?

Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
yazdiklarinizi okuyunca bir an duraksadim aynisini bende yasadim cunku ve bir kac gun once ogrendiim :(

Ya hanımefendi kadına burdan saydırıyorsunuz, kocanıza da laf kondurmuyorsunuz. Boşanmıcam da diyorsunuz. Buraya niye yazdınız o zaman?
Hep birlikte kadına saydıralım da içi rahatlasın diye yazdı. Yoksa aldatılmışken ne yapayım diye sormanın manası var mı?! Kocam pişman, beni seviyor diye kendini avutuyor.

Sakin ol...
Boşa kocani
Tepe tepe kullansın o evli kadın da...
Kocani...

İşin var aşın var...
Kimseye muhtaç değilsin

Asla pişman olma yapacaklarindan...
Bosasan da bosamasan da
Aldatmayi meslek edinenler
Sen olsan da
Olmasan da
Yatağında veya Otel odasında
Arabada veya piknikte sahilde çay içerken dahi...
Aldatır

Suç varsa bu ortaktir
Senin kocan bin suçlu
Kadın yarısı kadar...

Kadının evli olmasi da onu krndi eşine karşı 1000 suçlu yapar
Bilmem anlatabildim mi

Boşver o yüzden
Boşa git kur hayatını
Yemisim erkeğim diye gezenleri
Yemisim başkasının mutluluğuna çomak sokanlari

Hadi kadına saydırmış anladım da kadının kocasına niye saydırmış onu anlamadım.E sadece onlar kötü eşiniz melek ise onlar boşansın siz oturun madem.

Konu sahibinin üslubu berbat, bir de bir şeyi anlamadım kadının kocası aralarını yapsın diye konu sahibinin eşine neden karısının telefonunu verir ki? Sadece çevresi tarafından sevilen biri olduğu için mi? Kadın kötü kocası kötü ama konu sahibinin eşi bir melek, sanırsın kadın gelmiş adamın gazozuna ilaç atmış, ne günlere kaldık yahu.

Maşallah eşiniz sütten çıkma ak kaşık çünkü kadın ayartmıştır kadın bağlamıştır hiç düşündünüz mü acaba eşiniz ne yaptı_ ya da neden kadına yüz verdi neden bu reddetmedi.. Boşanmıyorsun çünkü kadına yar etmek istemiyorsun ama bunun adı bariz gurursuzluk kusura bakmayın işiniz varsa ayrılacaksınız nasıl aynı yatağa girersiniz bu adamla. Kadına saydırmaya mı geldiniz buraya eşiniz kurban mı yanii.

Ya ben eşime bildiğimi söylemeden önce eşimin ağladığını pişmanlığını gördüm zaten her zaman da söylüyor kimse için yuvamız yıkmm çocuğumu babasız bırakmam diye boşanmak kolay değil devam etmek de kolay değil
bu ilk aldatması değil galiba.

çalışıyorsanız niye boşanamıyorsunuz?

kesin boşanmam diyorsanız susup oturmaktan başka çare yok

Bu son olmayacak emin olun!!!
Kadın boşanma aşamasındaymış.
Boşandıktan sonra,eşinizle daha rahat birlikte olacaklar.
Tüm bunları sindirebilecekseniz,boşanmaya yanaşmayacaksanız hiç ortalığı bulandırmayın.
Ama madem çalışıyorsunuz,niçin kendinizi bu kadar küçültüyorsunuz!!!
"Aile yapım müsait değil" diye bir mazeret olamaz.Boşanın ve onurunuzla hayatınıza devam edin.

“Alışmış kudurmuştan beterdir” der atalarımız. Bence çokta doğru demişler.
Ne diyelim ki biz; boşan deme, üstüme gelme, kocamı affedemiyorum vs vs.
Eeee nası olcak böyle!!
Aslında biz o kocan kadar ahlaksız olan kadın var yaaa, ona sayıp sövsek en iyisi demiii :KK20:

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Başkaları için yaşamaktan acilen vazgeçmeniz gerekiyor.
Siz sütünüz kesilecek kadar üzülürken herkes kendi keyfinde. Biraz dik ve güçlü olmanızı tavsiye ediyorum

Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Madem ki boşanamıyorsunuz, zevk almaya çalışın ne diyelim.

Neden bosanma gibi bi sansin yok:KK51:

Back
X