- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
Canim sen hamilesin ben karar veririm üzülme senfikir istiyorsun. 2 seçenek oldugunu bile ble ne fikri vercez?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen hamilesin ben karar veririm üzülme senfikir istiyorsun. 2 seçenek oldugunu bile ble ne fikri vercez?
Biliyorum canım tek başına olacak bir şey degil diyorum zatenBen katiliyorum size
Gayet goruyorum, evli, nisanli, sevgilili artik ne b.ksa adamlar kadinlarin pesinden kosuyor. Bakin, arada elektrik falan oldu vs de degil, hic aklinda olmayan kadinin pesinden kosup kadinin aklina sokuyorlar. Haydi evli, nisanli ayrilman zor da ; iliskisi olup baska kadin kovalayan tipleri hic analyamiyorum, mutsuzsan ayril kardesim. Hep yaziyorum, erkekler cok asagilik. Sonra oteki kadin benim yuvami yikti ben onlari basicam...hayir kardesim senin kocan o kadini gece gunzduz kocaladi, dil doktu, mesajlar cekti durum bu yani.
Biliyorum canım tek başına olacak bir şey degil diyorum zaten
Canim ki rahmetli zaten ki ile konuşsam rahmetli çok yaptı bizde durduk diyecek vereceği cevabı biliyorum yakın bi zamanda tekrar buluşma planı yapıyorlar ben takip edeceğim eğer normal konuşurlar sa tamam Ama odaya çıktıkları an polisi arayıp ekip isteyeceğim canım gerçekten daha katlanamıyorum ben boşanalim dediğim de çıldıran kocam ne yardan geçiyor ne serden neymiş bi daha bu evde boşanma kelimesini ağzıma almayacakmisim sen önce adam ol dedim otellere gidip orda burda evli kadinla yatıp kalkarken iyi mi dedim ya çok doluyum yaaaNeyse bosverin, ne diyeyim Allahlarindan bulsunlar ikisi de,
Bence oturun, bir sure kafanizi tplayin ne yapacaginiza karar verin. Guvendiginiz bir aile buyuguyle konusun. Kv/Kp ile konustunuz mu?
Canim ki rahmetli zaten ki ile konuşsam rahmetli çok yaptı bizde durduk diyecek vereceği cevabı biliyorum yakın bi zamanda tekrar buluşma planı yapıyorlar ben takip edeceğim eğer normal konuşurlar sa tamam Ama odaya çıktıkları an polisi arayıp ekip isteyeceğim canım gerçekten daha katlanamıyorum ben boşanalim dediğim de çıldıran kocam ne yardan geçiyor ne serden neymiş bi daha bu evde boşanma kelimesini ağzıma almayacakmisim sen önce adam ol dedim otellere gidip orda burda evli kadinla yatıp kalkarken iyi mi dedim ya çok doluyum yaaa
Yok polis göndercem tutanak tutturcam öbür türlü suçlu duruma düşerim bebeğim var ve bana ihtiyacı var zaten kadının kocası da arıza başka kadın peşindeymis evet hala görüseçerler mis yüz yüze ne konuşacaklar sa artık merak ediyorum sizce ne olursa yan yana geldiklerinde yine aynı şeyi yapmazlar miYuh, yakalandi ama hala kadinla gorusuyor mu?????
Kadinin kocasiyla konusun, soyleyin bence. Siz gitmeyin baskina kocasi gitsin.
Evet canim biliyordum evli olduğunu bende evli ve çocukluyum sonra çok iyi iki arkadaş olduk inanılmaz bir elektrik sonra özel hayat mevzularına girdik yok benim karım şöyle benkm.kocam şöyle. Bir baktık baya baya kaptir misiz bir.kibar bir kibar ilgiden basim döndü inan..yani çok garip herseyCanim adamın evli olduğunu biliyor muydunuz bu kadın evli çocuklu ve benim de çocuğum olduğunu biliyor ne yapayım benim ve bebeğimin suçu ne pekiiii
Tatlim konuşma falan hikaye.yan yana geldikleri an beraber olmaları kaçınılmaz.malesef yasak olan seyler cazip oluyorYok polis göndercem tutanak tutturcam öbür türlü suçlu duruma düşerim bebeğim var ve bana ihtiyacı var zaten kadının kocası da arıza başka kadın peşindeymis evet hala görüseçerler mis yüz yüze ne konuşacaklar sa artık merak ediyorum sizce ne olursa yan yana geldiklerinde yine aynı şeyi yapmazlar mi
Öyleyse iyi bakalim karşılarında polis görünce bakalım ne olacak her ikisi de evlat acısı görsün dağılan yuva görsün maddi manevi tazminat açayım da akılları başlarına gelsin takip ediyorum anlaştılar çok yakında tekrar yüzünüze bulunacaklar benim kaderime yaşadıklarıma bak oysa ki ben bunların hiç birini haketmiyorum kocam sıcak yuvasini evladını tertemiz karısı kaybedecek kadında kocasına açtığı davayı mahkemeyi ve çocuğunu tabi ki ondan sonra ne halleri varsa görsünler ben bir aydır ne haldeyim bir tek Rabbim biliyor minik yavrum bile hissediyor mutsuzluğumu ve o da huzursuz hastalandı yavrum bunu onların yanına bırakmayacam eşime söyledim ikincisi olursa biter dedim aama o yapamam sanıyor hala yeter artık bıktık 4 buçuk yıldır haksız yere dayak yemekten küfür yemekten iskencelerinden ve aldarmasindanTatlim konuşma falan hikaye.yan yana geldikleri an beraber olmaları kaçınılmaz.malesef yasak olan seyler cazip oluyor
Erkekler böyle boşlukta bulduğu kadını ağa takar evdekin den vazgeçmez aynı pisliğe devam eder sorsan evdeki karısından vazgeçmez ama tutkulu aşk kelimelerini sevgi sözleri ni yasak aşkına söyler çünkü yasak aşkıyla mutludur beyefendi keyfi de rahatı da bozulmasın karı evde yemek yapsın çocuk baksın onun temizliğini yapsın ama aldatilSin nerde adalet !!!yanlış anlama sana söylemiyorum ama mesajlarını yakaladım ya biliyorum ondanEvet canim biliyordum evli olduğunu bende evli ve çocukluyum sonra çok iyi iki arkadaş olduk inanılmaz bir elektrik sonra özel hayat mevzularına girdik yok benim karım şöyle benkm.kocam şöyle. Bir baktık baya baya kaptir misiz bir.kibar bir kibar ilgiden basim döndü inan..yani çok garip hersey
Inanamıyorum size aldatılan bir kadına ögütmü veriyorsunuz birde.. Konu sahibi arkadaşım bu arkadaşta evli çocuklu ve başka bir evli erkekle gönül ilişkisi olmuş ve durumundanda çok rahatsız değil..pek ögütlerini dinleme istersen bu arkadaşın...Mutsuzteacher gördünmü yaşadıgın ilişkinin eşi ne kadar mutsuz yada magdur oluyor, yinede gözün hala kararıyor öylemi? Hep Mutsuzteacher olarak ismin gibi kal emi senTatlim konuşma falan hikaye.yan yana geldikleri an beraber olmaları kaçınılmaz.malesef yasak olan seyler cazip oluyor
ne bu atar? üzülmek değil 2 seçenek vr işte önünde başka fikir yok verilecek sadece ben değil herkes böyle düşünüyordurCanim sen hamilesin ben karar veririm üzülme sen
Canim sadece benn değil birde 6 aylik bebegim var sütum çok azaldı üzülmekten neredeyse kesilecek bebeğim aç yatıyor ben bunu bırakmam yanlarına ama simdikadini suçlayinca beni suçladılar kocamla beraber olan diğer kadın da hiç pişman deği yuzsuzInanamıyorum size aldatılan bir kadına ögütmü veriyorsunuz birde.. Konu sahibi arkadaşım bu arkadaşta evli çocuklu ve başka bir evli erkekle gönül ilişkisi olmuş ve durumundanda çok rahatsız değil..pek ögütlerini dinleme istersen bu arkadaşın...Mutsuzteacher gördünmü yaşadıgın ilişkinin eşi ne kadar mutsuz yada magdur oluyor, yinede gözün hala kararıyor öylemi? Hep Mutsuzteacher olarak ismin gibi kal emi sen
Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Atar değil canım sağol doğru söylüyorsun ya ayrilcam ya susacamne bu atar? üzülmek değil 2 seçenek vr işte önünde başka fikir yok verilecek sadece ben değil herkes böyle düşünüyordur
Canim aileme karşı gelerek yaptığım evlilik bu nedenle arkamda durmak istemiyor lar kocam da suçlu onu melek olarak belirtmeden ki ikisi de suçlu o abarttı o da istedi ve geldi mağdur ben ve bebegimAile yapınız aldatmaya karşı değil mi peki?
Siz kadına sinirinizden boşanmak istemiyor olabilir misiniz?
Kocanızı suçlu bulduğunuz bir taraf var mı?
Kadın kocanızı ayartırken kocanız bebek mi bakıyordu ?
hangisine gücün var onu sen bilirsin ancak.. onursuz bir birliktelik olacagına onurlu bir yalnızlık en iyisi. çok zor gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama yaşamadan bilemem.. allah yardımcın olsunAtar değil canım sağol doğru söylüyorsun ya ayrilcam ya susacam
Canım öncelikle eşin ve yine eşdegerde evli oldugunu bilerek ilişki yaşayan kadında suçlu.. İkiside aynı b.k...ama hesap sorcagın insan eşin ama eger boşarsan ikisinide rezil et insan içine çıkmasınlar kahpe.likleri yanlarına kalmasın...metreslerin suçu yok diyenler ya metrestir yada metres özentisi yada yuva kavramı olmayan ahlaksız, vicdansız insandır..adam evli evli nasıl suçu yok biz evli insanlara kaşımızı kaldırıp bakmazdık bizim için abi, babaydı onlar..sen git elin evli erkegiyle fingirdeş sonra suçu yok, başka? Ama dediğim gibi önce eşin, sonra metres sıralama bu yani..Canim sadece benn değil birde 6 aylik bebegim var sütum çok azaldı üzülmekten neredeyse kesilecek bebeğim aç yatıyor ben bunu bırakmam yanlarına ama simdikadini suçlayinca beni suçladılar kocamla beraber olan diğer kadın da hiç pişman deği yuzsuz
Sen de bebek bekliyorsun Allah yaşatmasın mesleğim var ama çocuğuma bakmak için ayrıldım işten şu an bebeğime bakıyorum bitmiş bir haldeyimhangisine gücün var onu sen bilirsin ancak.. onursuz bir birliktelik olacagına onurlu bir yalnızlık en iyisi. çok zor gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama yaşamadan bilemem.. allah yardımcın olsun