Ben de bu durumlarda her zaman sizin gibi düşünürüm boşanmayacaksan bildigini belli etme diye ama o anlık öyle bir gelişti ki olay kadınla konuşurken uyuyakalmış telefon göğsünde alıp yerine koyayım derken o uyandı tam benim gördüğüm anda berbat bi andı ne yapacağımı şaşırdım sadece sustum uzun bi sure
Muhtaclikla alakalı bir durum degil bu sadece yeri ve zamanını beklemek. Bazı şartlardan dolayı evimden gitmem bile mümkün degil su an kapıyı vurup çıkamıyorum bile. Teror bölgesinde yasıyorum. Bildiğimi bile bile de yüzyuze olmak çok sinir bozucu bir durum. Bu kadar ortalığa dökülmemesi daha iyi olurdu sanirim bilmiyorum. Gerçi ben yine susamazdım orası ayrı bir şey de...bir de bildiğinizi belli mi etmeyecektiniz ? bu kadar mı muhtaçsınız bu adama ?
Az evvel bir mankenin röportajına denk geldim. "Kocamı üç dört günlük kaçamaklar için kapının önüne koyamam demiş. Erkekmiş nihayetinde yaparmış". Vah ki vah... Söyleyecek söz bulamıyorum..
Kesinlikle bu insanların zihniyetleri bozuk. Madem çok eşli bir hayat yaşayacaklar. Evlenmesinler. Yazık bir kadının ağzından bu ifadeleri duymak..Bunu diyen kadının kocasını önüne koyacağı bir kapısı mı varmış?
Aldatılmak için ten tene değmesi şart değil bazen düşüncelerinle bile aldatırsın önce bunu bilin eşiniz sizi aldatmış aksini söylese bile eğer bunu hazmederim dersen zamana bırak ama çok gururluyum dersen ayrıl yoksa yıpranırsınızKonuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
+1Peki siz bir yerlerinizin fotolarini saga sola gonderseniz esiniz bunu hata olarak mi karsilar,aldatma olarak mi? Iste cevap orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?