malesef erkeklerin birçoğu eşleri hamileyken yada lahusalık dönemlerinde bu gibi arayışlara giriyor ben karakter zayıflığına bağlıyorum bunu üzüldümtatlı aşınıza zehir katılmış allah kimsenin yanına bırakmaz bunu nevarki tercihinizi affetmekten yana kullanmışsınız o halde tekrar tekrar gündeme getirmeyin muhtemelen elinizde değildir aklınıza geldiği an içiniz içiğnizi yiyor ve üzüldüğünü pişmanlığını birdaha görmek istiyorsunuzdur ama sizin de belirttiğiniz gibi sadece huzurunuz yara alıyor artık bir dur demek gerekiyor diye düşünüyorum çok ihtiyaç duyuyarsanız bir aile danışmanına gidebilrsiniz eskisi gibi olamasada bi şekilde bu sorundan kaynaklı tartışmaları azaltın derim ben aile refahı ve mutluluğunu için bu şart
Aynısını yaşamadan önce bende söylüyordum başa gelince ye kadar tüm sözler. ...biri 18 aylık bir bebek bşri 8 yaşında bi çocuk 11 yıl ,tanımadığın bilmediğini bir şehir of offf...herkes senin gibi söylüyor ama olmuyor napıcamı bilmiyorumSiz olsaniz ne yapardiniz diye sordugu uz icin cevapliyorum.asla affetmezdim.buyuk konusma diyenler olabilir ama buyuk konusuyorum ben bu konuda.
Siz affetmeyi secmissiniz,kafanizda affetmediginz halde.ya affetmicektiniz birakip gidicektiniz yuzune baktiginizda sinirlendiginiz bu adami,yada affettiyseniz hergun kafasina kakmicaksiniz yaptigini.
Aynısını yaşamadan önce bende söylüyordum başa gelince ye kadar tüm sözler. ...biri 18 aylık bir bebek bşri 8 yaşında bi çocuk 11 yıl tanımadığın bilmediğin hir of offf...herkes senin gibi söylüyor ama olmuyor napıcamı bilmiyorum
Telefon hattı üzerime, bütün harcama lar elimde...tek bir arkadaşı bile yok. ..çocuklar ve ben varım....işten ev evden iş sadece...nereye gidersek birlikte gidiyoruz....boş vakitlerini kitap okuyarak geçiriyor. ..pisikiatriste gittim ilaç veriyo gönderiyo...çok değişik duygular içindeyim...bi boşver yuvana sahip çıklardayım bi bunu bana nasıl yapar lardayım...bazen deli gibi seviyor bazen nefret edip öldürmek istiyorum
Vallahi ablacim ne desemki simdi bence aldatildim siz olsaydiniz ne yapardiniz dicenize soruyu soyle dusunun ben aldatim acaba esim napardi esinizi taniyorsaniz ne yapicanida tahmin edebilirsiniz aldatmak ne kadina ne adama yakisan bisey onun icin bence esini affetmekle iyi yapmamissin bir defa aldatan erkek yine aldatir ve bir defa affeden kadin yine affeder tabi bu benim sahsi fikrim sanirim ben olsam kabulenemezdim dusunuyorumda eve her gec gelisinde nerdeydin ne yaptin aklimda hep aldatilma dusuncesi boyle bir omur geciremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?