Aldatıldım:Siz olsanız benim yerimde

yok artık daha neler
kusura bakmayın ama çok tuhaf bi aileniz var
tabi sen boşanma diye direk seni sindirmeye çalışıyolar
baban da bi daha evlenemezsin demiş
kocan bunları duyduysa iyice rahatlamıştır zaten beni bırakamaz diye

sen zaten çalışan bi bayansın
boşansan bile eşinden nafaka alırsın gayet te güzel bakarsın çocuklarına
herkes ailesinin dibinde yaşamıyo zaten herkesin ayrı bi hayatı var boşver sen onları

bu arada eşine de iyice sinir oldum her kavgada evi terketmek ne demek oluyo
çocuk oyuncağı mı bu
sen sağlıklı kararlar verememişsin o süreçte bunun pişmanlığını yaşıyosn

Son düzenleme:
bizim senin yerinde olmamızdan ziyade senin ne yapacağın önemli.. boşanamamışsın, belli ki boşanamayacaksın da.. o zaman daha fazla hayatı zehir etme kendine..

arkadaşa katılıyorum, bu olayı kendi başınıza atlatmaya kalkmayın.. bir evlilik danışmanına gidin bundan sonrası için, hala evli olduğunuza göre geçmişte yaşamayı bırakın artık..

Bunlari aldatilan biri olarak yaziyorum...cok zordur kabullenmek kabul etmek düşünmesi sindirmesi hazmetmesi...Öncelikle iki yol varmis ya affedersiniz ya terketedersiniz ben affederim ama unutmam diyorsaniz hayatınızın en büyük hatasını yapmis olursunuz simdi burada herkes kendo zihin haritasina gore konuşuyor ben affetmezdim diye ama bunu gercekten yasayanbilir siz madem affettiniz o zaman gecmise kocaman bir silgi çekin yoksa sadece ve sadece yipranirsiniz verdiginiz kararin arkasinda durun her insan hata yapar ama birkez yapan hep yapar herkes için gecerli degildir..hem affeder hem ona hatırlatırim olmuyor işte.

Aynen dediğin gibi hep beni suçladılar herkes beni tanıyan arkadaşım hariç sırf boşanmıym diye herşeye katlanmama boğulmama hıçkırıklar içinde yok olmama razı oldular...yoksa elalem neder kuzı boşanmış der ...eşim diyoki yapayalnızsın kimsen yok kimse arkanda durmuyo bi bak aynaya niye acaba diyo...kafam allak bullak ruhum bedenim kalbim yıpranmış yok olnaya yüz tutmuş...akıllı davranamadım bu süreçte hep duygukarımın esiri oldum

boşanmayacaksan da acilen oradan taşın
kimseye de danışma bence
bu tarz düşünceler çok eskilerde kaldı
eşin sana psikolojik baskı yapıyo arkanda kimse olmadığı için

ya psikiyatr hiç mi birşey söylemiyo
sadece ilaç mı veriyo sana
ne bileyim senin kendine güvenin kalmamış sanki
boşansan yalnız kalacaksın psikolojisi var

Eşinin yüzüne bakmak zor geliyor ve artık onu sevemiyorsan, bence boşanmalısın. Öğretmensin sanırım ? Gayet iyi geçinirsin çocuklarınla .
İki ucu b.klu degnek dedikleri bu olsa gerek . Yani bırak yüzüne bakmayı cinsellik de var işin içinde . Bilmiyorum ki ... İstemeden aynı yatağa girmesi çok zordur herhalde.

Bir hatanın bedeli bir kez ödenir bence. Pişmanlık duymuş, ağlamış, yalvarmış, şans istemiş ve siz de ikna olmuşsunuz ki devam etmişsiniz. Yapmak istediğiniz nedir? Her Allahın günü, yaptığı hatanın bedelini ödetmek mi? Ne yaparsa içiniz soğuyacak? Her defasında 'Evet karıcığım,ne söylesen haklısın. Ben aşağılık adamın tekiyim. Bir daha asla yapmam. Sensiz yaşayamam. Kıymetini anladım. Gel elini, ayağını öpeyim sonra da bir çay demleyelim de tv izleyelim.' mi desin? Bunları söylemekten de yorulur insan. Canından bezer. Evlilik terapisi iyi gelebilir. Siz öfke ataklarınızı kontrol etmeyi eşiniz de bu ataklarla nasıl başa çıkacağını öğrenebilir. Yoksa, böyle giderse cehennem hayatı olur yuvanızda.

Yazdıklarını baştan sona okudum. Yaşadıkların çok zor. Anladığım kadarıyla senin eşine sevgin tükenmemiş, hala var yoksa bu durum seni bu kadar etkilemezdi. Oda seni hala seviyor sana herşeyi itiraf etmiş pişman olmuş anladığım kadarıyla tabi. İkincisi çevrendeki herkes seni sindirmeye çalışıyor eşin kendi ailen eşinin ailesi. Bunun tek bir sebebi var senin eğer istersen eşinden ayrılabileceğin, bundan korkuyorlar. Ama bunun farkında olmayan tek kişi sensin. O güç senin elinde istediğin zamanda kullanabilirsin. Şunu unutma ailelerimiz bir gün yanımızda olmayacak doğanın gereği bu onlara güvenerek nereyekadar yaşayabileceğimiz belli mi?? Birşey daha var, anne baban öyle desede sen boşanacak olsan sandığın gib kötü davranmazlar sana, bu sadece boşanmaman için bir blöf.

Aldatılma duygusu ciddi anlamda insanı yıpratır. Sende bu sürede yeteri kadar yıpranmışsın. Artık eyleme geçme zamanın çoktan gelmiş. Bir karar vermişsin zaten boşanmamışsın o zaman bu kararın gereklerini yerine getir. Eşinede kendine de kurallar koy ve bu kuralları mutlaka uygula ve ona da uygulat. Senin eşinle bundan sonra mutlu bir şekilde yaşaman için ne gerekiyor, onun nasıl davranmasını istiyorsun, (basit birkaç öneri) başka bir şehir de mi yaşamak seni mutlu eder, bir tatile mi gitmek, yoksa birkaç ay senden uzakta olmasımı (senin aklında daha farklı şeyler olabilr). önce seni neyin mutlu edeceğine kara ver. Karalarını uygula. Karalı davranmak (kendine rağmen karalı davranmak) en önemlisi bu bence.bundan sonra aile terapistine git mümkünse eşinle, değilse önce kendin mutlaka ama mutlaka git. Allah yardımcın olsun, sabır versin ve yuvana en kısa zamanda huzur versin rabbim.

Uzerınden bır yıl gecmış sen unutamamıssın ..Çocuklar ıcın affetmıssın..Ama 10 dakıka ıcın bıla kavga cıkartıyorsun..

Senın mutsuzlulugun cocuklarıda etkıleyecek...

bu dusuncelerle hayata devam edersen eşın sen boşamadan bırakıp gıdecek tum sucuda senın ustune atacak.....

Hep kavga gurultu herseyde sorun cıkarma dıyecek ...

Bır karar verdın ve devam dedın...

Sevgı ve nefret arasıda ınce cızgı var.Sen cok ıncındıgın ıcın em nefret edıyorsun hem sevıyorsun...

Hayatı oluruna bırak adamı sureklı denetlemeyı takıp etmeyı bırak kendı hayatına bak..

aklına o olay geldıkce eşının ıyı taraflarını dusun...

Bır daha aynın hatayı yaparsa ..Affetmessın..Kendıne bır yol cızersın..Kımseyade acıklama yapmassın..

Cunku bır kez şans verdın...

Cocuklarınla ılgılen kendıne yenı ugraşlar bul.....Sureklı eşını ve yaptıklarını dusunme...

böyle yaparak suçsuzken suçlu durumuna düşeceksiniz.

Öyle yapma güzel kardeşim zor birşey gerçekten yaşayan bilir ama bak pişmanmış ağlıyorda demekki oda birşeylerin eskisi gibi olmasını istiyor , çocukların için kendin için affet bu affetmek sözel olarak olmasın sadece yürektende yapmaya çalış çok zor biliyorum bizler için burdan konuşmak akıl vermek kolay gibi ama evliliğin çocukların için yap .. benim babamda annemi aldattı zavallı annemde tıpkı siz gibi ne hazmedebildi ne bırakabildi bizim huzurumuz bozulmasın diye. Ama insan anlıyor sürekli evde negatif bir hava oluyor , ne zaman bağırtı çağırtı kavga olucak diye kafanızı rahat bir şekilde yastığa koyamıyorsunuz bile.
Aslına çocuklarınızın hatrına affetmişte olmuyorsunuz ozaman ..
sıkıntılı kavgalı bir evde büyüyen haataya meyilli evlatlar yetişiyor.
Çok afedersiniz belki yanlış örnek olucak hani koyun gibi herşeye baş sallayalım demiyorum elbet ama sesinizi yükseltmeyin mesela
eşinize kötülüğü kötülük yok etmiyor iyilikle gidin okadar iyi olunki utansın piişman olsun her ilişkide böyle değil midir aslında ?
Hiç açmayın artık o mevzuyu kendinizide yıpratmayın psikolojik destekte alabilirsiniz mesela ?
size tavsiyem bu konuyu unutup eşinizede unutturun .

ya birakip gideceksiniz... yada susup oturacaksiniz...

eger affetmeyi sectiSen , olayi kafandada bitirmelisin.
ama sen kafanda bityitrmemissin ve hep boyle gider tartismalar guvensizlik , zamanla yipranirsiniz..

O kadar güzel yazmışsın ki okurken ağladım...oğlumda senin anlattığın gibi gözümüzün içine bakıyo kavgamı edicekler die,geçen uyumadı bi türlü bizim başımızı bekliyo kızkardeşim geldi hafta sonu ona diyormuş ki herseyimiz var ama keşke annem le babamda kavga etmese...bana senin ağlama ndan nefret ediyorum diyor...kıxlardeşime annemle babam boşanırsa ikiside beni göremiycekler diyomuş daha neler neler. ...isyan etmek istemiyorum ama 31 yıllık yaşamımda hiçbirşey beni bu kadar etkilemedi sarsmadı...yaşamayan bilemez allah düşmanıma vermesin. ..çok zor tarifi imkansız...eşim bana dedi ki: bu olay bana çok büyük bi ders oldu..hauatumın dersi...inş öle olmuştur. ..ya gururumuin önüne düşüp hepimiz perişan olucaz ya unutmaya çalışıp duygularımla kendimle savaşıcam...her iki durunda da zararlı çıkıyorum. ...kızlar bi görseniz küçüğü babası zili çaldığında çığlıklar atıyo baba die...eşim çocuklara çok düşkündür evcimen bi adamdır...yani her kadının şikayetçi olduğu birçok şey yoktur...çocuklara bakar ev süpürür beni düşünür ayağıma kadar su getirir falan filan ..bir dedimi ikiletmez...bu hep böyleydi hala böyle bu kadar evcimen karıdına çocuba bağlı adam nasıl yaptı anlamadım

canım benim ağlama artık Evet inanki mahvolur çocukların ailecek çok yıprandık biz ben anneme boşan dediğimi biliyorum yani eziyet olur bak çocuklarında etkileniyormuş en kısa zamanda bir psikolaaga git buarada babam annemi tekrar aldatmadı o olay son oldu yani çok şükür inşallah eşinde öyle olur .. Unutmak için elinden geleni yap bitanem destekte al bizlerde yanındayız inşallah..
Nefis çok pis birşey bir anda yapıyorsun yakıyorsun bir anlık gaflet ne acılara sebeb oluyor .
Malesef hataya çok ama çok meyilliyiz .Çok büyük bir imtihan fakat şuan hayatını zindana çevirmekte düzeltmekte senin elinde
ben o korkuyu biliyorum en ufak sese fırlardım kavgamı oluyor diye bazen televizyondan sesler gelirdi kalbim sıkışırdı içerde birşeymi oluyor korkusuyla.Henüz daha yolun başındasınız yaşlarınızda genç toparlanırsınız .
eşinin evcimen olması çok güzel birşey en çok ağlaması etkiledi beni bir hata yapmış ama hem suçlu hem güçlü şirret tiplerden değil anladığım kadarıyla.. Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm ..

Ben hayatim boyunca kimseye esini birak demedim dememde sadece isin yoksa is ara cocuklarina sqhip cik dik dur esin durumuna bakarsin ilerde kararini kendin verirsin

canım benim okudum yazdıklarını tabiki kimsenin başına vermesin rabbim fakat ne güzel çözüm bulmuşsun bak..buraya yorum yapan bekar arkadaşların yazdıklarıyla hareket etme..biz gibi evlileri dinle...benim başıma gelse ne yapardım dedim ve tıpkı senin gibi pişman olup olmamasına bakardım.çok şükürki eşin pişmanlığını dile getirmiş.sende demekki gerçekten çok seviyorsunki affetmişsin.ben olsam aynen sen gibi yapardım...ama olup biteni unutup gelecek hayatımı bu şekilde etkilemesine izin vermezdim...elbette üzülmek yıkılmak bunları yaşamışsındır fakat bu şekilde kabul ettin ve sıfırdan başladınız..bence güzelce otur düşün ve kendine sıfırdan başlayacağını söyle..eşinle çocuklarınla tekrar sil baştan yapabilirsin..allah yardımcın olsun çok zor ama yuvamız evliliğimiz çocuklarımız var ve seviyoruz hala...

Eşiniz bir hata yapmış,siz affetmişsiniz.Madem affettiniz,bu konuyu kapatmaya çalışın.
Sürekli gündeme getirmeniz,eşinizin gözünde sanki elinize koz geçirmişsiniz ve üzerine gidiyorsunuz izlenimi uyandırıyordur.
Bununla eşinizi ezersiniz,sindirirsiniz ama O da en az sizin kadar kinlenir.Ve gün gelir eeehh diyeceği noktaya gelir.

Ben sizin yerinizde olsam,eşimi kontrol etmeyi bırakırım.
Giden gider,kalan sağlar bizimdir derler:)
Bakın ona bir şans verdiniz,bedeli ağır oldu.Herhalde bir şans daha vermezsiniz.
O zaman rahat olun.Birşey yapacaksa yapar ve biter.Kendinizi böyle rahatlatın.
Sırf siz kontrol ediyorsunuz diye yapmayacaksa...O zaman gerçekten yapmamış sayılmaz.

Ben Kumar oynarım..netten bı salak bulur ( fazla dozunu kaçırmadan) muhabbet ederdim...boşamak isterse boşar ya da devam eder sizin gibi ici icini yer..bir daha da korkudan bı halt edemez..onun canı da yandığı kıskançlık krizlerine girdiğini görünce icim daha rahat eder..olayı daha kolay kabullenrdim.boşarsa da defolsun gitsin...haa intikam almicaksam da hiç sallamaz hiç kıskanmaz kavga çıkarmaz evimde bı misafirimis gibi davranırım...cok mü acımasızim yaaaa

canım sadece yazdığını okudum yapılan yorumları okumadım anladığım kadarıyla senin eşin polis memuru benim eşim de aynı ben 6 aylık evliyim şuan ve eşimle 2 yılık bir ilişkiden sonra evlendim evlendikten sonra ben cinsel yolla bulaşan hpv hastalığına yakalandım yani eşimin geçmiş dönemde yaşadığı cinsel ilişkilerden kaptığı hastalığı bana da kaptırdı eşim kendisinin yapmadığını söyledi ağladı sızlandı bazı doktorlar bunun cinsel yolla da bulaştığını bazılarıda adadan bile bulaşabileceğini söyledi eşim dinine düşkün biri ama benimde içimde hep ona karşı bir kuşku var yani şuan 6 aylık evliyim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor geçmişte böyle bişi yaşamış olması bile beni kahrediyor bilmiyorum aldatılmadım ama seni anlayabiliyorum... bir kuşkuyla yaşamak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…