Annem mi o süreçte yanımdaydı eşim çağırdı gel yanında dur diye tam bir ay kaldı ve hep beni suçladı bana ne dedi biliyor musunuz: BAK ÇOCUKLARIN BİLE SENİ SEVMİYOR TANINA GELMİYORLAR...SEN NE YAPTIN Kİ KOCAN BUNU YAPTI...BİRAZDA SUÇU KENDİNDE ARA....:)))) ÇOK DESTEK OLDU ANNEM SAĞOLSUN(!)
Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum
yok artık daha neler
kusura bakmayın ama çok tuhaf bi aileniz var
tabi sen boşanma diye direk seni sindirmeye çalışıyolar
baban da bi daha evlenemezsin demiş
kocan bunları duyduysa iyice rahatlamıştır zaten beni bırakamaz diye
sen zaten çalışan bi bayansın
boşansan bile eşinden nafaka alırsın gayet te güzel bakarsın çocuklarına
herkes ailesinin dibinde yaşamıyo zaten herkesin ayrı bi hayatı var boşver sen onları
bu arada eşine de iyice sinir oldum her kavgada evi terketmek ne demek oluyo
çocuk oyuncağı mı bu
sen sağlıklı kararlar verememişsin o süreçte bunun pişmanlığını yaşıyosn
Aynen dediğin gibi hep beni suçladılar herkes beni tanıyan arkadaşım hariç sırf boşanmıym diye herşeye katlanmama boğulmama hıçkırıklar içinde yok olmama razı oldular...yoksa elalem neder kuzı boşanmış der ...eşim diyoki yapayalnızsın kimsen yok kimse arkanda durmuyo bi bak aynaya niye acaba diyo...kafam allak bullak ruhum bedenim kalbim yıpranmış yok olnaya yüz tutmuş...akıllı davranamadım bu süreçte hep duygukarımın esiri oldum
Aynen dediğin gibi hep beni suçladılar herkes beni tanıyan arkadaşım hariç sırf boşanmıym diye herşeye katlanmama boğulmama hıçkırıklar içinde yok olmama razı oldular...yoksa elalem neder kuzı boşanmış der ...eşim diyoki yapayalnızsın kimsen yok kimse arkanda durmuyo bi bak aynaya niye acaba diyo...kafam allak bullak ruhum bedenim kalbim yıpranmış yok olnaya yüz tutmuş...akıllı davranamadım bu süreçte hep duygukarımın esiri oldum
Sabah mesela adamın işi sekizde bitiyo eve sekizi on geçe geldi bende kalktım okula hazırlanıyorum başladım nie geç kaldın nerdesin diye iki adımlık yeri on dakikadamı geldin die tabi Kudurdu sen sorun istiyosun diye amacın ne benimle oynuyosun diye rlime vurdu bağırdı tepemde ...oturdu ağladı ondan sonrada. ..az öncede aradı kızımın sesini dinletiyo
Sabah mesela adamın işi sekizde bitiyo eve sekizi on geçe geldi bende kalktım okula hazırlanıyorum başladım nie geç kaldın nerdesin diye iki adımlık yeri on dakikadamı geldin die tabi Kudurdu sen sorun istiyosun diye amacın ne benimle oynuyosun diye rlime vurdu bağırdı tepemde ...oturdu ağladı ondan sonrada. ..az öncede aradı kızımın sesini dinletiyo
Öyle yapma güzel kardeşim zor birşey gerçekten yaşayan bilir ama bak pişmanmış ağlıyorda demekki oda birşeylerin eskisi gibi olmasını istiyor , çocukların için kendin için affet bu affetmek sözel olarak olmasın sadece yürektende yapmaya çalış çok zor biliyorum bizler için burdan konuşmak akıl vermek kolay gibi ama evliliğin çocukların için yap .. benim babamda annemi aldattı zavallı annemde tıpkı siz gibi ne hazmedebildi ne bırakabildi bizim huzurumuz bozulmasın diye. Ama insan anlıyor sürekli evde negatif bir hava oluyor , ne zaman bağırtı çağırtı kavga olucak diye kafanızı rahat bir şekilde yastığa koyamıyorsunuz bile.
Aslına çocuklarınızın hatrına affetmişte olmuyorsunuz ozaman ..
sıkıntılı kavgalı bir evde büyüyen haataya meyilli evlatlar yetişiyor.
Çok afedersiniz belki yanlış örnek olucak hani koyun gibi herşeye baş sallayalım demiyorum elbet ama sesinizi yükseltmeyin mesela
eşinize kötülüğü kötülük yok etmiyor iyilikle gidin okadar iyi olunki utansın piişman olsun her ilişkide böyle değil midir aslında ?
Hiç açmayın artık o mevzuyu kendinizide yıpratmayın psikolojik destekte alabilirsiniz mesela ?
size tavsiyem bu konuyu unutup eşinizede unutturun .
O kadar güzel yazmışsın ki okurken ağladım...oğlumda senin anlattığın gibi gözümüzün içine bakıyo kavgamı edicekler die,geçen uyumadı bi türlü bizim başımızı bekliyo kızkardeşim geldi hafta sonu ona diyormuş ki herseyimiz var ama keşke annem le babamda kavga etmese...bana senin ağlama ndan nefret ediyorum diyor...kıxlardeşime annemle babam boşanırsa ikiside beni göremiycekler diyomuş daha neler neler. ...isyan etmek istemiyorum ama 31 yıllık yaşamımda hiçbirşey beni bu kadar etkilemedi sarsmadı...yaşamayan bilemez allah düşmanıma vermesin. ..çok zor tarifi imkansız...eşim bana dedi ki: bu olay bana çok büyük bi ders oldu..hauatumın dersi...inş öle olmuştur. ..ya gururumuin önüne düşüp hepimiz perişan olucaz ya unutmaya çalışıp duygularımla kendimle savaşıcam...her iki durunda da zararlı çıkıyorum. ...kızlar bi görseniz küçüğü babası zili çaldığında çığlıklar atıyo baba die...eşim çocuklara çok düşkündür evcimen bi adamdır...yani her kadının şikayetçi olduğu birçok şey yoktur...çocuklara bakar ev süpürür beni düşünür ayağıma kadar su getirir falan filan ..bir dedimi ikiletmez...bu hep böyleydi hala böyle bu kadar evcimen karıdına çocuba bağlı adam nasıl yaptı anlamadım
canım benim okudum yazdıklarını tabiki kimsenin başına vermesin rabbim fakat ne güzel çözüm bulmuşsun bak..buraya yorum yapan bekar arkadaşların yazdıklarıyla hareket etme..biz gibi evlileri dinle...benim başıma gelse ne yapardım dedim ve tıpkı senin gibi pişman olup olmamasına bakardım.çok şükürki eşin pişmanlığını dile getirmiş.sende demekki gerçekten çok seviyorsunki affetmişsin.ben olsam aynen sen gibi yapardım...ama olup biteni unutup gelecek hayatımı bu şekilde etkilemesine izin vermezdim...elbette üzülmek yıkılmak bunları yaşamışsındır fakat bu şekilde kabul ettin ve sıfırdan başladınız..bence güzelce otur düşün ve kendine sıfırdan başlayacağını söyle..eşinle çocuklarınla tekrar sil baştan yapabilirsin..allah yardımcın olsun çok zor ama yuvamız evliliğimiz çocuklarımız var ve seviyoruz hala...Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?