Üzerinden aylar geçmiş ve siz bir şekilde bu evliliğe devam ettiyseniz unutmaktan ve düşünmemekten başka çareniz yok. Evet içinizde az cok neler yaşadığınızı tahmin ediyorum ama olayların üstü kapanmış. Şu durumda bitti, gitti, geçti diye bakacaksınız olaya...
Gemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...
Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum
Bence cevabiniz gayet net ve acik ben babami cok kucuk yasta kaybettim yani babasizligin ne oldugunu biliyorum ve suan 13 haftalik hamileyim yani bende bir anne adayiyim umarim buyuk konusmuyorumdur ama yinede yapamazdim affedersiniz ama o sizi aldatirken aklinda siz veya cocuklariniz varmiydi acaba ama mademki siz affettiniz konuyu tekrar tekrar acmayin disardan tabiki boyle konusmak kolay geliyor ama bu psikolojiyle kendinizi daha cok yipratirsiniz ve olan yine cocuklariniza olurGemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...
Gemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...
bence önemli olan sizin ruh sağlığınız
eğer katlanamıyorum diyosanız çocuklarınız sizi suçlamaz bence
sonuçta hatalı olan karşı taraf
ayrıca siz direk kestirip atmamışsınız denemişsiniz
bence kendinizi düşünün biraz
eşinizi seviyo musunuz şu an yoksa sadece çocuklar için mi duruyosunuz anlamadım doğrusu
Yazdıklarımdan da anlıycanız gibi kafam çok karışık. ..seviyı muyum sevmiyo muyum bilmiyorum. .o süreçte eşimle tartışırken elimi vurdum cama median sinir kopması oluşmuş ve üç saatlik sürwn ameliyat geçirdim ardan 7 ay geçti ve şimdi muayene olduğum da sağ elimin parmaklarını ömrümce hissetmeyeceğimi öğrendim...o süreçte bebeğimde sütten kesildi on kilo birden verdim aylaca uyumadım yemek yemedim. ..bilmiyorum seviyor muyum sevmiyor muyum
Sabah mesela adamın işi sekizde bitiyo eve sekizi on geçe geldi bende kalktım okula hazırlanıyorum başladım nie geç kaldın nerdesin diye iki adımlık yeri on dakikadamı geldin die tabi Kudurdu sen sorun istiyosun diye amacın ne benimle oynuyosun diye rlime vurdu bağırdı tepemde ...oturdu ağladı ondan sonrada. ..az öncede aradı kızımın sesini dinletiyoAffettiyseniz , en ufak tartışmada bunu eşinizin yüzüne vurmasanız hani hiç bu konuyu açmasanız acaba bir çözüm olur mu ikiniz içinde ?
onuda kendinizide yıpratmış olursunuz . Madem affettiniz bırakın geride kalsın mutlu olun mutlu edin eşinizi kendinize bağlayın .
Sabah mesela adamın işi sekizde bitiyo eve sekizi on geçe geldi bende kalktım okula hazırlanıyorum başladım nie geç kaldın nerdesin diye iki adımlık yeri on dakikadamı geldin die tabi Kudurdu sen sorun istiyosun diye amacın ne benimle oynuyosun diye rlime vurdu bağırdı tepemde ...oturdu ağladı ondan sonrada. ..az öncede aradı kızımın sesini dinletiyo
kızının sesini niye dinletiyo ki
kızının sesini niye dinletiyo ki
hem suçlu, hem güçlü
bu bağırıp çağırmalar suçluluk psikolojsinden baska birşey değil,
bence içinize sindiremiyorsanız, ayrılın,
boşandıgınızda varsa size destek olacak aileniz, ve varsa güzel bir işiniz
ve gerçekten hazmedemiyorsanız hiç beklemeyin...
şöyle bir düşününce, babam annemi aldatsa ben onların bu evliliğini sürdürmesini istemezdim,
bence siz de istemezsiniz
ve çocuklarınız da istemez...
Ne bilim şu an o bakıyo kıza abi okula gitti diyo daha yeni konuşmaya başlıyo ondan sanırım paylaşmak mı istedi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?