Aldatıldım:Siz olsanız benim yerimde

Keşke hayatın belli noktasını unutturan bi ilaç olsaydı keşke bi hafıza kaybı bi an

Gemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...

Vakla biz yillarca anneme sana bunu yasatan biriyle neden bizide yasamaya mahkum biraktin diye dert yandik.sizin korkunuz tam tersi yani.
Umarim esiniz akillanmistir ve en kisa zama da duzelir araniz...

Sizin yaşadıklarınızın aynını çok değerli bir ablam yaşadı.O yüzden sizi anlayabiliyorum..İkinci çocuğa hamileyken eşi 5 ayrı hattan sabahlara kadar farklı kadınlarla görüşme yapmıştı,daha neler neler..Boşanma noktasına gelene kadar aileler araya girince barıştılar.
Fakat kavga gürültü patırtı hiç bitmedi.
Sonra bir gün adam eşime demiş ki; "en ufak bir tartışmada eski hatalarımı yüzüme vurmasından bıktım.madem affetti o zaman buna göre davransın.Beni de,kendini de yıpratmasın."
Neyse sonra kurumun psikologuna falan yönlendirdik.
Bence kendinizden ve evinden soğutmayın eşinizi.

Gemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...
Bence cevabiniz gayet net ve acik ben babami cok kucuk yasta kaybettim yani babasizligin ne oldugunu biliyorum ve suan 13 haftalik hamileyim yani bende bir anne adayiyim umarim buyuk konusmuyorumdur ama yinede yapamazdim affedersiniz ama o sizi aldatirken aklinda siz veya cocuklariniz varmiydi acaba ama mademki siz affettiniz konuyu tekrar tekrar acmayin disardan tabiki boyle konusmak kolay geliyor ama bu psikolojiyle kendinizi daha cok yipratirsiniz ve olan yine cocuklariniza olur

bence önemli olan sizin ruh sağlığınız
eğer katlanamıyorum diyosanız çocuklarınız sizi suçlamaz bence
sonuçta hatalı olan karşı taraf
ayrıca siz direk kestirip atmamışsınız denemişsiniz

bence kendinizi düşünün biraz
eşinizi seviyo musunuz şu an yoksa sadece çocuklar için mi duruyosunuz anlamadım doğrusu

cok büyük konusmak istemiyorum ama
güvenimi kaybenden bir adamla bir ömür geciremem
hem bunu yapan bir daha yapar
hem üzerinden on yil gecse bile unutamazsiniz
ayrica baska bir kadini bakmis düsünmüs aramis konusmus
bitmsitir o is

Yazdıklarımdan da anlıycanız gibi kafam çok karışık. ..seviyı muyum sevmiyo muyum bilmiyorum. .o süreçte eşimle tartışırken elimi vurdum cama median sinir kopması oluşmuş ve üç saatlik sürwn ameliyat geçirdim ardan 7 ay geçti ve şimdi muayene olduğum da sağ elimin parmaklarını ömrümce hissetmeyeceğimi öğrendim...o süreçte bebeğimde sütten kesildi on kilo birden verdim aylaca uyumadım yemek yemedim. ..bilmiyorum seviyor muyum sevmiyor muyum

geçmiş olsun çok üzüldüm
tabi bu durum için de eşinizi suçluyosunuzdur içten içe

Allah yardımcınız olsun
siz çalışıyo musunuz yani boşansanız kendinize çocuklarınıza bakabilir misiniz

geçmiş olsun. Allah sabır versin..

bence kendi başınıza bu sorunu yenebilecek gibi durmuyorsun. doktora git. terapi ve ilaçlarla biraz kafanı topla. eğer bir manin(sağlık açısından) yoksa ilaç kullanmaktanda korkma... bol bol dua et...

eşini affetmişsin. ama sadece görünüşte. içinde fırtınalar kopuyordur...

özellikle sağlığın için elinden geleni yap. çocukların için affettin ya çocuklarının sağlıklı anneye ihtiyaçları var. mutlaka git doktora...

Affettiyseniz , en ufak tartışmada bunu eşinizin yüzüne vurmasanız hani hiç bu konuyu açmasanız acaba bir çözüm olur mu ikiniz içinde ?
onuda kendinizide yıpratmış olursunuz . Madem affettiniz bırakın geride kalsın mutlu olun mutlu edin eşinizi kendinize bağlayın .

Sabah mesela adamın işi sekizde bitiyo eve sekizi on geçe geldi bende kalktım okula hazırlanıyorum başladım nie geç kaldın nerdesin diye iki adımlık yeri on dakikadamı geldin die tabi Kudurdu sen sorun istiyosun diye amacın ne benimle oynuyosun diye rlime vurdu bağırdı tepemde ...oturdu ağladı ondan sonrada. ..az öncede aradı kızımın sesini dinletiyo

kızının sesini niye dinletiyo ki

hem suçlu, hem güçlü
bu bağırıp çağırmalar suçluluk psikolojsinden baska birşey değil,
bence içinize sindiremiyorsanız, ayrılın,
boşandıgınızda varsa size destek olacak aileniz, ve varsa güzel bir işiniz
ve gerçekten hazmedemiyorsanız hiç beklemeyin...
şöyle bir düşününce, babam annemi aldatsa ben onların bu evliliğini sürdürmesini istemezdim,
bence siz de istemezsiniz
ve çocuklarınız da istemez...

kızının sesini niye dinletiyo ki

Boşanmayı o süreçte hiç düşünmedim belli bşeylerden sonra istedim ama cesaret edemedim bunuda biliyo her tartışmamızda evi terketti ben şu an eşimin memleketindeyim ailesi burda benim kimsem yok kendini garantilemek için bu olay ortaya çıkmadan benim tayinimi ben gönüllü olmadığım hâlde buraya çıkardı...ne zaman tartışsak pılını pırtısını toplayup evi terkediyo...ilk boşanma lafını ettiğimde babam bir daha asla evlenemezsin dedi o an anladım ki boşanırsam her şey yeni başlayacak...destek yok aslada olmaz yapayalnızım bir ben

Son düzenleme:
Ne bilim şu an o bakıyo kıza abi okula gitti diyo daha yeni konuşmaya başlıyo ondan sanırım paylaşmak mı istedi ne

canım sen şu anda gitsen de pişman olacaksın kalsan da

o yüzden vakit kaybetmeden eşinle de konuş bi evlilik terapistine gidin
araştır işinde iyi birini bulup gidin bence
cidden çok faydalı olur
sen de daha kolay karar verirsin

bu hayat böyle geçmez çünkü sen yıpranıyosun
eşin de pişman olmuş gibi görünüyo belki bi daha tekrarlamaz
sen gündeme getirdikçe de suç bastırmak için bağırıp çağırıyo

yani şu durumda kendi başınıza bu sorunu çözemezsiniz
sen pişman olmaktan korkuyosan elinden geleni yap yine de içine sinmezse boşan
bu arada yeni bi başlangıç için başka bi yere taşınabilirsiniz
bitakım şeyleri sürekli başına kakmaktansa kendi istediğin şeylerin yapılmasını filan şart koş

Son düzenleme:
Annem mi o süreçte yanımdaydı eşim çağırdı gel yanında dur diye tam bir ay kaldı ve hep beni suçladı bana ne dedi biliyor musunuz: BAK ÇOCUKLARIN BİLE SENİ SEVMİYOR TANINA GELMİYORLAR...SEN NE YAPTIN Kİ KOCAN BUNU YAPTI...BİRAZDA SUÇU KENDİNDE ARA....:)))) ÇOK DESTEK OLDU ANNEM SAĞOLSUN(!)

Bir anne bunu derse kaynana ne demez ki obada dedim ki ben oğluna bunu yapsaydm napardın o da kapı önüne koyardık seni hep ben suçlu oldum bu süreci sağlıklı yönlendiremedim n büyük hatam bu kocama göre o beni aldatmadı sadece telefonla konuştu ama ben aynısını yapsam aldatmış olacaktım....düzene bakın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…