Aldatıldım sizce ne yapmalıyım?

afreey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
48
0
0
İzmir
Kısa süre önce tanıştığım sevgilimin beni aldattığını öğrendim, hem de bunu bana defalarca yapmış

Henüz yeni tanıştığımız için ona fazla bağlanmadım ama maddi durumu da çok iyi bir daha onun kadar iyisini bulamayacağımdan korkuyorum ve evlenmeyi çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bıraksam bir dert, bırakmasam bir dert ya bir daha onun kadar varlıklı birini bulamazsam o zaman ne yaparım ((

benim başka bir versiyonum gibisin sende:)) bir ara benimde başıma geldi. nasıl olacak peki.ilerde çocuklarına iyi bir baba sana iyi bir eş olmazsa parası olmuş kaç yazar.adam seni evlenincede aldatacak.ama yinede bu tercih meselesi diye düşünüyorum.yani sen sırf hayatını yaşamak istiyosan manevi değerlere değer vermiyosan amannn boşver ben giyeyim gezeyim ne hali varsa görsün ben hayatımı yaşayım yeterli dersen devam et.ama eminim sonunda pişman olursun.seni kötü emellerine alet ederse.gazozuna ilaç atmasın

Başka zengin birini bul o zaman!!! Madem aldatmış seni.....

Onun kadar varlıklı birini bulamazsınız ama onurunuzla yaşarsınız. Aldatılmayı ve onun parası için bunu hazmetmeyi göze alabiliyorsanız KK nın alkışları sizin için geliyor.

Neden bu kadar düşünüyorsunki bu kadar çabuk defalarca aldatıldığını öğrenip anında ayrılmadığına göre madem parasını bırakamıyorsan o zaman bilmiyormuş gibi davranıp evlenmeye bak

evlen gitsin gurur karın doyurmuyo, aynaya bakmayıverirsin, başka bi kadının kokusunu eşinin üzerinde aldın mı çözüm basit at makinaya yıkansın, saçmı buldun üstünde, bahane hazır kedidir o kedi

ayyy iyi güldüm hee:)) doğru doğru gurur karın doyurmazz.

İki yol var, ya ayrılacak ve gururlu bir şekilde yaşamınıza devam edeceksiniz. Ya da sırf varlıklı diye sizi aldatmasına göz yumacak ve ileride zengin ama mutsuz, yalnız kadınlar kervanına katılacaksınız. Eşinizin başka başka kadınlarla gününü gün etmesini görmezden gelecek ve "ama çok parası var ki" diye kendinizi avutacaksınız. Bir yandan da iflas etmesin, işleri kötü gitmesin vs diye dua edeceksiniz.
Gerçi soruş tarzınızdan fake bir kullanıcı ve konu gibi geldi ama yazmadan da duramadım.

bu ne saka gıbı resmen.zengın parası var demek bırdaha bulamazsın demek.en ıyısı kafeslemenın bır yolunu bulun bu zengını yoksa sızınle hayatta evlenmez.sızın gıbı bır cokları vardır cebınde.allah akıl fıkır onur gurur versın ınsallah.kadın olmamdan utandım yazdıklarınızı okuyunca.

Hahaha merak etme sevgılılık asamasında senı defalarca aldatan erkek zaten senle evlenmeyi düşünmüyordur ne ara havaya gırdın acabakardesım aç gözünüüüü.....

Şok Fazla bağlanmadım demişsin ama kendine bağlanmamışsın.. Parasına,varlığına epey bağlanmışsın. Bıraksam bir dert bırakmasam bir dert lafına da kahkaha attım. Sizi bırakan bırakmış zaten. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

Evlenmeye bak sen alt tarafı adam seni yine aldatır,eline 3 kuruş para sıkıştırır belkide sus payı niyetine affeder gidersin sende..
Mutlu mesut yaşayıp gidersiniz ne güzelll
Tabi gururunu ayaklar altına alacaksın o ayrı bişey...

nıye senınle evlensın ki?? sadec sevgılıymışsınız ustelık daha yenı kendı kendıne gelın guvey olma maddıyatçıysaN GURURdan bır damlacık eser yoksa ye parasını bas tekmeyı gönder

Paralarını diğer sevgilileriyle paylaşırsınız birlikte alışverişe falan çıkarsınız oh kebap

Sanırım konu sahibi erkek ve gırgır geçiyor ..

Son düzenleme:
aldatilmak hic onemli degil sizin icin, parasi onemli bosverin :) takmayin boyle seyleri..Paradan dahami onemli onur grur sizin icin sanki?

benımkının parasıda yok ama yıne bırakmıyorum ... ne kadar safım ben ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…