Aldatıldım sizce ne yapmalıyım?

canım benim hayatımda ilk defa bir konuyu bu sayfada okuduğumda deliye döndüm sinirimden.yazana sinir oldum.zengin diye razı olacaksan bu adam seni aldatmış olur mu.en azından bundan sonrası için yapacakları aldatmaya girmez.gördüğüm kadarıyla alan razı veren razı.içine sinecek mi.peki senle cinsel olarak bir şeyler paylaşmak isteyecek o zaman nasıl yapacaksın.paranın dışında da eğer kafana yatan özellikleri olsaydı tamam derdim.hadi senlede yeni.belki ne kadar iyi olduğunu bilmiyor hata yapmış falan derdim.bir sürü senaryo ürettebilirdik.yalnız sadece parası için diyorsun.parası içinse sende yakaldığını söyleme olsun bitsin.bundan sonrakiler içinde 3 maymunu oynamaya devam et.

tabi bundan sonraki hayatını 'boynuzlu bir zengin' olarak geçirmek istiyorsan

"Herkesin kendini kadın olarak gördüğünü sanıyor " diyecektim,erkek olduğu o kadar açık ki kelimeleri bile karıştırmışım :)

bende aldatıldım.
keşke ayrılmasaymışım ailesi çok varlıklıydı.
ee ne de olsa para herşeyden önemli değil mi?

arabocegi ne ?? iyi oluyo boyle konular gunun stresini atiyorum , girgir samata

Senin az da olsa güldüğüne eğlendiğine sevindim..Zira çok üzücü şeyler dışında,bir de gereksiz kişilerle uğraşılıyo..bana kalsa ben muhattap olmazdım da ya onun yazdıklarını ciddiye alan çok çıkıyodu ,rahatsız oldum...İyi eğlenceler :)))

Durumu iyi diye onun kolesimi olucaksin, gec bunlari arkadasimm gec... cix cix cix

Iliskide bir samimiyet yoksa olucagi budur.. bence bu senin icin guzel bir sinav olmus, aklin varsa bir daha yuzune bakmazsin. Hersey para degil arkadasim. Durumuna uzulemedigimi soylemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…