bizde bekara hanım boşamak kolay derler duydunuz mu bilmem.şu anda bekarsınız ve direk olarak ayrılırım diyebilrisiniz bende diyordum. ama başıan gelince insanın farklı kararlar alabiliyormuş onu anladım. aynı şeyi bir kez daha yaparsa bu kez kalmak yerine gitmeyi sececeğimi de biliyorum.
Eşinize yapman gereken tavrı, siniri,aşağılama politikalarını gelip bizlere yapman ve tüm öfkeni biz doğru söyleyenlerden çıkarman çok normal.
Sana fazla görmüyorum kesinlikle kınamıyorum da... guclubacismile
bayanssulusmile
Dediğim gibi ben evli değilim şayet evlenince böyle bir olayla karşı karşıya gelsem sizin yaptığınız gibi bahanelere sarılsam bile, kardeşimden buna beni ikna etmesini ve beni ayırması için söz verdirdim... aklinialirimsmile
Allah yardımcınız olsun ama şu an sağlıklı bir psikolojiyle konuştuğunuzu düşünmüyorum...
Ha ayrılırsınız canınız isterse, ha eşinize daha sıkı sarılırsınız aman o kadına kalmasın kocişim benim dizimin dibinde olsun, bende kocişimi o kadına kaptıracak göz var mı diyebilirsiniz de... sositososito
Dediğim gibi keyfiniz bilir, sizin tercihiniz... sengözlerimebaksanab
Ama size sadece şunu demek istiyorum:
'Evli bayanlar bekar bayanlardan 1-0 önde değildir, sen bekarsın bilmezsin sus, sen ne anlarsın...vb' tarzı olaylara yaklaşmak da ancak sizin bekar olmaktan korktuğunuz için evliliğinizi yürüttüğünüz izlenimini kat be kat arttırıyor... bayanssulusmile
Ne diyebilirim ki tablo ortada?
21. yy. da Türkiye'm manzaraları... akannehir
bende zaten bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim.bana söylemesi mutlu etti başkalarından duymak daha zor olurdu bnm için . ben onu terk etmeyei göze alırım ama o beni kaybetmeyi göze alamaz bunu biliyorum.en azından emin oldugum bi durum bu